Εκδρομή στο Κάιρο με αεροπλάνο από Χουργκάντα / από 20 ευρώ

Ενήλικες
140.00
kinder
125.00
Επιλέξτε ημερομηνία ταξιδιού
Εισαγάγετε τον συνολικό αριθμό ταξιδιωτών
Στείλε αίτημα
 • Υπηρεσία μεταφοράς
 • Διαθεσιμότητα : Καθημερινά
 • μαζεύω: Περίπου: 4:30 π.μ.
 • ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: Γύρω στις 9 μ.μ.
Κάιρο 1 μέρα με αεροπλάνο. Εκδρομή από τη Χουργκάντα στο Κάιρο με πτήση, επισκεφθείτε τα αξιοθέατα στο Κάιρο: τις Πυραμίδες της Γκίζας και τη Σφίγγα, την έκθεση του βασιλιά Tut Anch Amun, το Αιγυπτιακό Εθνικό Μουσείο και πιθανώς μια βόλτα με φελούκα στον Νείλο.

Τιμές

Price per Person
 • 140.00 Price per Ενήλικες
 • 125.00 Price per kinder

Περιλαμβάνεται στην τιμή

 • Flug Hurghada-Kairo-Hurghada
 • Επίσκεψη στις πυραμίδες της Γκίζας και της Σφίγγας
 • Επίσκεψη στο Αιγυπτιακό Μουσείο
 • Ελληνόφωνος οδηγός
 • Τρώγοντας μεσημεριανό
 • Όλα τα τέλη εισόδου στα αξιοθέατα

Δεν περιλαμβάνεται στην τιμή

 • Είσοδος στον ταφικό θάλαμο του Χέοπα ή στον ταφικό θάλαμο της πυραμίδας του Chefern
 • Ποτά στο εστιατόριο
 • Τυχόν επιπλέον κόστος που δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα
 • 15 ευρώ για μεταγραφές σε Χουργκάντα και Κάιρο

Παίρνω μαζί

 • Διαβατήριο ή ταυτότητα με βίζα
 • Πακέτο πρωινού
 • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ
 • Ζεστά ρούχα το χειμώνα
 • Ελαφριά ρούχα το καλοκαίρι
 • γυαλιά ηλίου

Διαδρομή

Hurghada Pyramids Excursions - Excursion Hurghada Cairo Flight

-

Εκδρομή από τη Χουργκάντα στο Κάιρο και τις Πυραμίδες με αεροπλάνο

(Τιμή) από 155 EUR ανά άτομο Τι περιλαμβάνεται ;

-

Πτήση από Χουργκάντα - Κάιρο - Χουργκάντα

Μεταφορά με κλιματιζόμενο λεωφορείο στο Κάιρο

Επίσκεψη στο Εθνικό Μουσείο της Αιγύπτου

Ελληνόφωνος οδηγός

Επισκεφθείτε τις Πυραμίδες της Γκίζας και τη Σφίγγα

Μεσημεριανό σε ένα καλό εστιατόριο (στυλ μπουφέ, κατάλληλο και για χορτοφάγους)

Όλα τα εισιτήρια είναι τα αξιοθέατα

………………………………………….

Khan El Khalili Bazaar (μπορείτε να το επισκεφθείτε μεμονωμένα ανάλογα με τις επιθυμίες του επισκέπτη ή τη διευθέτηση στο πλαίσιο του ταξιδιωτικού γκρουπ)

Ξενάγηση πόλης στην παλιά πόλη του Καΐρου

Κατά τη διάρκεια της περιήγησης στην παλιά πόλη του Καΐρου (ακολουθούμε τις επιθυμίες των επισκεπτών μας, η ξενάγηση της πόλης μπορεί να συζητηθεί μεμονωμένα με τον ξεναγό κατά την άφιξη στο Κάιρο) για παράδειγμα μπορείτε επίσης να δείτε την Ακρόπολη του Σαλαντίν και το Αλαβάστρινο Τζαμί από έξω και το Το τζαμί του Amr Eben επισκέφτηκε το El ASS.

Ταξίδι με πλοίο στο Νείλο (βόλτα με felucca) (με χρέωση), ανάλογα με τη συνεννόηση με τον οδηγό

Περιγραφή :

Εδώ σας δίνουμε ένα παράδειγμα (σύντομη περιγραφή) της εκδρομής από τη Χουργκάντα στο Κάιρο στις πυραμίδες με αεροπλάνο. Σημειώστε ότι οι προορισμοί στο Κάιρο και η σειρά των αξιοθέατων θα συζητηθούν ξεχωριστά από τον τοπικό οδηγό.

Νωρίς το πρωί θα μεταφερθείτε από το ξενοδοχείο σας στο αεροδρόμιο της Χουργκάντα, από όπου θα επιβιβαστείτε σε μια πτήση 45 λεπτών (συμπεριλαμβανομένης της υπηρεσίας επί του σκάφους και της υπηρεσίας ποτών) για το Κάιρο.

Στην έξοδο της αίθουσας αφίξεων στο Κάιρο, ο γερμανόφωνος ξεναγός μας θα σας καλωσορίσει με την επιγραφή «Book Tour Egypt» και το κλιματιζόμενο πούλμαν θα σας περιμένει έξω. Θα συζητήσει μαζί σας τις επιθυμίες σας στο λεωφορείο και στη συνέχεια θα καθορίσει και θα σας εξηγήσει την καθημερινή ρουτίνα . Τώρα είναι στο Αιγυπτιακό Μουσείο . Βρίσκεται στην πλατεία Al Tahrir στο κέντρο του Καΐρου, χτίστηκε σε νεοκλασικό στιλ το 1900 σε σχέδια του Γάλλου αρχιτέκτονα Marcel Dourgnon. Τα εγκαίνια έγιναν το 1902. Στεγάζει μακράν τη μεγαλύτερη συλλογή αρχαίας αιγυπτιακής τέχνης στον κόσμο, όπως το χρυσό φέρετρο του βασιλιά Τουταγχαμών με όλα τα περίτεχνα και υψηλής ποιότητας ταφικά του αντικείμενα. Ο ξεναγός μας θα σας εξηγήσει με χιούμορ τα πιο σημαντικά εκθέματα σε μια καλή δίωρη διαμονή και θα απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Μετά από αυτό, το μυαλό χρειάζεται λίγη ξεκούραση. Για παράδειγμα, σε ένα ταξίδι με φελούκα (ταξίδι με βάρκα στο Νείλο) μπορείτε να χαλαρώσετε και να ανακαλύψετε το Κάιρο στο νερό. Μετά από ένα νόστιμο μεσημεριανό ( καλό εστιατόριο ) πηγαίνουμε κατευθείαν στην επίσκεψη των πυραμίδων του Γκιζέχ , ανήκουν στα πιο γνωστά κτίρια της ανθρωπότητας. Είναι ένα από τα αρχαία θαύματα του κόσμου. Συνολικά τρεις πυραμίδες βρίσκονται σε αυτήν την περιοχή, οι πυραμίδες Chephren, Cheops και Menkaure . Μπορείτε να εξερευνήσετε τους χώρους με τα πόδια, με άλογο ή με καμήλα. Ο ξεναγός μας θα σας δώσει συμβουλές και συστάσεις. Συνεχίστε προς τη Μεγάλη Σφίγγα της Γκίζας , μακράν την πιο διάσημη και μεγαλύτερη Σφίγγα. Η Σφίγγα αποτελείται από ένα ανθρώπινο κεφάλι πάνω στο σώμα ενός λιονταριού, οπότε το ανθρώπινο κεφάλι είναι πολύ μικρό σε σχέση με το σώμα του λιονταριού. Η Σφίγγα σκαλίστηκε από τα υπολείμματα ενός ασβεστολιθικού τύμβου που χρησίμευε ως λατομείο για την Πυραμίδα του Χέοπα. Ως αποτέλεσμα, βρίσκεται σε μια κοιλότητα που έχει γεμίσει ξανά και ξανά από την παρασυρόμενη άμμο με την πάροδο του χρόνου. Απολαύστε τη διαμονή σας στο ανέπαφο ακόμα θαύμα του αρχαίου κόσμου... Ως πιθανό τέλος της διαμονής σας στο Κάιρο, κάντε μια χαλαρή βόλτα στον διάσημο δρόμο του παζαριού του Khan EL Khalili. Μετά από μια συναρπαστική και γεμάτη γεγονότα μέρα στο Κάιρο, ο ξεναγός μας θα σας μεταφέρει στο αεροδρόμιο. Η πτήση της επιστροφής είναι εξίσου διασκεδαστική και θα μεταφερθείτε στο ξενοδοχείο σας μετά την άφιξή σας στη Χουργκάντα.

Σπουδαίος! Συνιστούμε ανθεκτικά, άνετα παπούτσια και αντηλιακή προστασία.

Εκδρομή στο Κάιρο από τη Χουργκάντα

Εκδρομή από τη Χουργκάντα στο Κάιρο με πτήση, επισκεφθείτε τα αξιοθέατα στο Κάιρο: τις Πυραμίδες της Γκίζας και τη Σφίγγα, την έκθεση του βασιλιά Tut Anch Amun, το Αιγυπτιακό Εθνικό Μουσείο και πιθανώς μια βόλτα με φελούκα στο Νείλο, με χρέωση.

Οι εκδρομές από τη Χουργκάντα στο Κάιρο γίνονται με διαφορετικά μέσα μεταφοράς. Πρώτα υπάρχει μια διαδρομή έξι ωρών με το λεωφορείο ( Hurghada Cairo Bus Excursion ) μέσα από την όμορφη ύπαιθρο της Αιγύπτου.

Η τιμή εξαρτάται από τον αριθμό των συμμετεχόντων, στείλτε μας μια ερώτηση και θα κάνουμε μια προσφορά με την ακριβή τιμή.

(Οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων κυμαίνονται καθημερινά, συνιστούμε να κάνετε κράτηση σε σταθερή τιμή)

Reviews (0 Reviews)

Πώς κάνετε κράτηση;

Πώς μπορείτε να κάνετε κράτηση; Οι ερωτήσεις / οι ανησυχίες σας είναι πολύ σημαντικές για εμάς. Επομένως, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για επείγοντα θέματα τηλεφωνικά στον αριθμό κινητού 00201000835673 (είναι δυνατά και μηνύματα WhatsApp και Viber) "σχεδόν" 24 ώρες ή με απευθείας ταχυδρομείο στο info@book-tour-egypt.com .... Συμπληρώστε τα δεδομένα στη σελίδα "Κράτηση τώρα", στείλτε μας email ή καλέστε στο 00201000835673. Στη συνέχεια θα κανονίσουμε ένα κατάλληλο ραντεβού με τον ξεναγό μας στο ξενοδοχείο σας. Μετά την άφιξή σας, θα σας συναντήσει και θα σας δώσει περι... ...Συνέχισε να διαβάζεις

Πώς πληρώνετε;

Μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το ποσό ή μια κατάθεση μέσω της τράπεζάς σας στον λογαριασμό μας ή να πληρώσετε με μετρητά επιτόπου στην Αίγυπτο. Όταν φτάσετε στην Αίγυπτο, ο ξεναγός μας θα σας επισκεφτεί στο ξενοδοχείο, θα εισπράξει τα χρήματα ή το υπόλοιπο και θα σας δώσει την απόδειξη Προσφέρουμε πέντε επιλογές: - Μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το ποσό ή μια κατάθεση στον λογαριασμό μας μέσω της τράπεζάς σας - Μεταφορά ολόκληρου του ποσού ή μερικού ποσού ως κατάθεση Πληρωμή μέσω PayPal (ενδεχομένως να σχετίζεται με χρεώσεις) Πληρωμή στον υπάλληλο μας στο αεροδρόμιο με μετρητά Η πληρωμή για... ...Συνέχισε να διαβάζεις