Εκδρομή από Χουργκάντα στο Κάιρο με λεωφορείο / από 20 ευρώ

Ενήλικες
45.00
παιδιά
25.00
Επιλέξτε ημερομηνία ταξιδιού
Εισαγάγετε τον συνολικό αριθμό ταξιδιωτών
Στείλε αίτημα
 • Υπηρεσία μεταφοράς
 • Διαθεσιμότητα : Καθημερινά
 • μαζεύω: 1:30 π.μ. περίπου
 • ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: 11:00 μ.μ περίπου
Εκδρομή από τη Χουργκάντα στο Κάιρο με λεωφορείο, επίσκεψη στα αξιοθέατα στο Κάιρο: τις Πυραμίδες της Γκίζας και τη Σφίγγα, το Αιγυπτιακό Εθνικό Μουσείο και πιθανώς ένα ταξίδι με φελούκα στον Νείλο. Κάιρο 1 μέρα με το λεωφορείο

Τιμές

Price per Person
 • 45.00 Price per Ενήλικες
 • 25.00 Price per παιδιά

Περιλαμβάνεται στην τιμή

 • Ταξίδι με λεωφορείο Χουργκάντα-Κάιρο-Χουργκάντα
 • Επίσκεψη στις πυραμίδες της Γκίζας και της Σφίγγας
 • Επίσκεψη στο Εθνικό Μουσείο της Αιγύπτου
 • Ελληνόφωνος οδηγός
 • Τρώγοντας μεσημεριανό
 • Όλα τα τέλη εισόδου στα αξιοθέατα

Δεν περιλαμβάνεται στην τιμή

 • Είσοδος στον ταφικό θάλαμο του Χέοπα ή στον ταφικό θάλαμο της πυραμίδας του Chefern
 • Ποτά στο εστιατόριο
 • Τυχόν επιπλέον κόστος που δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα
 • Επιβάρυνση μεταφοράς: 5 ευρώ το άτομο από όλα τα ξενοδοχεία της Χουργκάντα.
 • Εκδρομή με πλοίο στο Νείλο

Παίρνω μαζί

 • Διαβατήριο με βίζα ή ταυτότητα με βίζα
 • Πακέτο πρωινού
 • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ
 • Ζεστά ρούχα το χειμώνα
 • Ελαφριά ρούχα το καλοκαίρι
 • γυαλιά ηλίου

Διαδρομή

Κάιρο 1 ημέρα με το λεωφορείο από τη Χουργκάντα.

Το Κάιρο είναι η πρωτεύουσα της Αιγύπτου, η μεγαλύτερη πόλη της Αφρικής και βρίσκεται στον μεγαλύτερο ποταμό της Αφρικής. Ζήστε μια από τις πιο συναρπαστικές πόλεις στον κόσμο με επισκέψεις στο Αιγυπτιακό Μουσείο, τις Πυραμίδες της Γκίζας και τη Σφίγγα.

Εδώ σας δίνουμε ένα παράδειγμα (σύντομη περιγραφή) της εκδρομής από τη Χουργκάντα στο Κάιρο στις πυραμίδες με λεωφορείο. Σημειώστε ότι οι προορισμοί στο Κάιρο και η σειρά των αξιοθέατων θα συζητηθούν ξεχωριστά από τον τοπικό οδηγό.

Περιγραφή:

Η εκδρομή από τη Χουργκάντα στο Κάιρο και τις πυραμίδες με λεωφορείο κοστίζει ( τιμή ) 45 EUR ανά άτομο, συμπεριλαμβανομένων:

Ταξίδι με λεωφορείο Χουργκάντα-Κάιρο-Χουργκάντα (Σύγχρονα και κλιματιζόμενα οχήματα)

Επισκεφθείτε τις Πυραμίδες της Γκίζας και τη Σφίγγα

Επίσκεψη στο Εθνικό Μουσείο της Αιγύπτου

Επίσκεψη στο παζάρι του Καΐρου (εξαρτάται από την ώρα)

Ελληνόφωνος οδηγός

Τρώγοντας μεσημεριανό

Όλα τα τέλη εισόδου στα αξιοθέατα

Η διαδρομή μήκους 475 χιλιομέτρων με το λεωφορείο σας μεταφέρει στην όμορφη διαδρομή κατά μήκος της ακτής της Ερυθράς Θάλασσας και μέσω της επιβλητικής ανατολικής ερήμου στο Κάιρο. Διαρκεί περίπου 6 ώρες. Στο Κάιρο ξεκινάτε το πρόγραμμα με μια επίσκεψη στα μόνα σωζόμενα θαύματα του αρχαίου κόσμου. οι Πυραμίδες της Γκίζας και η Σφίγγα . Μετά το μεσημεριανό γεύμα, επισκεφθείτε το Αιγυπτιακό Εθνικό Μουσείο , ένα από τα πιο ενδιαφέροντα αξιοθέατα στο Κάιρο . Αφού επισκεφτείτε το Αιγυπτιακό Μουσείο , θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια βόλτα στον διάσημο δρόμο του παζαριού του Καΐρου. Συνιστούμε ανθεκτικά, άνετα παπούτσια και αντηλιακή προστασία.

Τι μπορείτε να δείτε στο Κάιρο;

Η Πυραμίδα του Χέοπα θεωρείται το παλαιότερο και το μοναδικό αριστούργημα που έχει διασωθεί από τα επτά θαύματα του αρχαίου κόσμου.

Η πυραμίδα του Khafre είναι μερικώς επενδυμένη με ασβεστόλιθο στην κορυφή.

Η Πυραμίδα του Menkaure- περιβάλλεται από άλλες τρεις αλλά πολύ μικρότερες πυραμίδες. Εσείς αποφασίζετε αν θέλετε να επισκεφτείτε και τις πυραμίδες από μέσα, η είσοδος είναι εθελοντική και δεν περιλαμβάνεται στην τιμή.

Το μεγαλύτερο άγαλμα που κατασκευάστηκε ποτέ είναι η Σφίγγα με το πανίσχυρο κεφάλι του λιονταριού. Ο Ναός της Κοιλάδας είναι μέρος του Συγκροτήματος των Πυραμίδων.

Αξίζει να δείτε στο μουσείο το αντίγραφο μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια Τάφος του Φαραώ Τουταγχαμών με όλα τα ταφικά αντικείμενα, τη μεγάλη χρυσή σαρκοφάγο και την όμορφη χρυσή μάσκα θανάτου, που ήταν κατασκευασμένη από μασίφ χρυσό και ζυγίζει 11 κιλά.

Εκδρομή από τη Χουργκάντα στο Κάιρο.

Εκδρομή Χουργκάντα Κάιρο

Οι εκδρομές από τη Χουργκάντα στο Κάιρο γίνονται με διαφορετικά μέσα μεταφοράς. Πρώτα είναι μια διαδρομή έξι ωρών με το λεωφορείο στην όμορφη ύπαιθρο της Αιγύπτου. Για πολυτελείς διακοπές και ένα άνετο ταξίδι από τη Χουργκάντα στο Κάιρο, προτείνουμε ένα ταξίδι με αεροπλάνο .

Η τιμή εξαρτάται από τον αριθμό των συμμετεχόντων, στείλτε μας μια ερώτηση και θα κάνουμε μια προσφορά με την ακριβή τιμή.

Κάιρο

Όχι μαζικός τουρισμός!
Ιδιωτικές εκδρομές κατόπιν αιτήματος
Σημείο Συνάντησης: Το ξενοδοχείο σας στη Χουργκάντα-- Σημείο Επιστροφής Το ξενοδοχείο σας στη Χουργκάντα

Reviews (0 Reviews)

Πώς κάνετε κράτηση;

Πώς μπορείτε να κάνετε κράτηση; Οι ερωτήσεις / οι ανησυχίες σας είναι πολύ σημαντικές για εμάς. Επομένως, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για επείγοντα θέματα τηλεφωνικά στον αριθμό κινητού 00201000835673 (είναι δυνατά και μηνύματα WhatsApp και Viber) "σχεδόν" 24 ώρες ή με απευθείας ταχυδρομείο στο info@book-tour-egypt.com .... Συμπληρώστε τα δεδομένα στη σελίδα "Κράτηση τώρα", στείλτε μας email ή καλέστε στο 00201000835673. Στη συνέχεια θα κανονίσουμε ένα κατάλληλο ραντεβού με τον ξεναγό μας στο ξενοδοχείο σας. Μετά την άφιξή σας, θα σας συναντήσει και θα σας δώσει περι... ...Συνέχισε να διαβάζεις

Πώς πληρώνετε;

Μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το ποσό ή μια κατάθεση μέσω της τράπεζάς σας στον λογαριασμό μας ή να πληρώσετε με μετρητά επιτόπου στην Αίγυπτο. Όταν φτάσετε στην Αίγυπτο, ο ξεναγός μας θα σας επισκεφτεί στο ξενοδοχείο, θα εισπράξει τα χρήματα ή το υπόλοιπο και θα σας δώσει την απόδειξη Προσφέρουμε πέντε επιλογές: - Μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το ποσό ή μια κατάθεση στον λογαριασμό μας μέσω της τράπεζάς σας - Μεταφορά ολόκληρου του ποσού ή μερικού ποσού ως κατάθεση Πληρωμή μέσω PayPal (ενδεχομένως να σχετίζεται με χρεώσεις) Πληρωμή στον υπάλληλο μας στο αεροδρόμιο με μετρητά Η πληρωμή για... ...Συνέχισε να διαβάζεις