Εκδρομική βάρκα με γυάλινο πάτο στο Σαρμ Ελ Σέιχ, γυάλινη βάρκα πολύχρωμα ψάρια

Ενήλικες
12.00
παιδιά
8.00
Επιλέξτε ημερομηνία ταξιδιού
Εισαγάγετε τον συνολικό αριθμό ταξιδιωτών
Στείλε αίτημα
 • Υπηρεσία μεταφοράς
 • Διαθεσιμότητα : Καθημερινά
 • μαζεύω: 8 ή 10 ή 2 ή 1 μ.μ.
 • ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: 11:00 ή 12:00 ή 16:00 ή 15:00
Εκδρομική βάρκα με γυάλινο πάτο στο Σαρμ Ελ Σέιχ, γυάλινη βάρκα πολύχρωμα ψάρια. Θα θέλατε να εξερευνήσετε την Ερυθρά Θάλασσα χωρίς να βραχείτε τα πόδια σας;! Κατά τη διάρκεια της περιήγησής μας με το σκάφος με γυάλινο πυθμένα μπορείτε να δείτε όμορφα κοράλλια και πολύχρωμα ψάρια μέσα από τον διαφανή βυθό χωρίς να βραχείτε. Και φυσικά μπορείτε επίσης να ανεβείτε στο χώρο ηλιοθεραπείας και να απολαύσετε τον αιγυπτιακό ήλιο.

Τιμές

Price per Person
 • 12.00 Price per Ενήλικες
 • 8.00 Price per παιδιά

Περιλαμβάνεται στην τιμή

 • Μεταφορές με κλιματιζόμενο λεωφορείο
 • τιμή εισόδου

Δεν περιλαμβάνεται στην τιμή

 • Τυχόν προσθήκες που δεν αναφέρονται στο πρόγραμμα

Παίρνω μαζί

 • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ
 • Ζεστά ρούχα το χειμώνα
 • Ελαφριά ρούχα το καλοκαίρι
 • γυαλιά ηλίου
 • Κάλλυμα κεφαλής

Διαδρομή

Εκδρομική βάρκα με γυάλινο πάτο στο Σαρμ Ελ Σέιχ , γυάλινη βάρκα πολύχρωμα ψάρια .

Θα θέλατε να εξερευνήσετε την Ερυθρά Θάλασσα με στεγνά πόδια;! Κατά τη διάρκεια της περιήγησής μας με το σκάφος με γυάλινο πυθμένα, μπορείτε να δείτε όμορφα κοράλλια και πολύχρωμα ψάρια μέσα από τον διαφανή βυθό, ενώ διατηρείτε τα πόδια σας στεγνά χωρίς να βραχείτε. Και φυσικά μπορείτε επίσης να ανεβείτε στο κατάστρωμα και να απολαύσετε τον αιγυπτιακό ήλιο

Περιγραφή:

Εκδρομική βάρκα με γυάλινο πάτο Σαρμ Ελ Σέιχ. Θα σας παραλάβουν απευθείας από το ξενοδοχείο και θα σας οδηγήσουν σε 20 λεπτά οδικώς στην προβλήτα. Το χαλαρό ταξίδι με βάρκα με γυάλινο πυθμένα διαρκεί 60 λεπτά πάνω από τους πιο όμορφους υφάλους, όπου μπορείτε να παρατηρήσετε πολύχρωμα ψάρια και κοράλλια από κοντά. Στη συνέχεια, θα μεταφερθείτε πίσω στο ξενοδοχείο με το τουριστικό μας όχημα.

Για όσους δεν θέλουν να κάνουν κολύμβηση με αναπνευστήρα, να βουτήξουν ή να κολυμπήσουν , αλλά εξακολουθούν να θέλουν να ανακαλύψουν τον υποβρύχιο κόσμο της Ερυθράς Θάλασσας, προσφέρουμε μια βόλτα με γυάλινο βυθό ή υποβρύχιο από το Σαρμ ελ Σέιχ. Μια υπέροχη εκδρομή με γυάλινο βυθό στον κόλπο Naama δίνοντάς σας την ευκαιρία να δείτε την ομορφιά της ακτογραμμής του Σαρμ ελ Σέιχ. Επιπλέον, δείτε τα πολύχρωμα ψάρια και τους όμορφους κοραλλιογενείς υφάλους της Ερυθράς Θάλασσας του Σαρμ ελ Σέικ μέσα από τον γυάλινο πάτο του σκάφους.
Η διάρκεια αυτής της εκδρομής είναι 2 ώρες.
Το σκάφος με γυάλινο πάτο έχει τρία καταστρώματα: το πάνω κατάστρωμα έχει μια όμορφη βεράντα, από όπου έχετε την καλύτερη θέα στον κόλπο Naama. Το σκάφος είναι επίσης εξοπλισμένο με τουαλέτες. Μπορείτε να παρατηρήσετε και να θαυμάσετε τον υποβρύχιο κόσμο στο εσωτερικό κατάστρωμα όπου βρίσκεται το γυάλινο πάτωμα.

Γυάλινη βάρκα πολύχρωμα ψάρια

 Η τιμή εξαρτάται από τον αριθμό των συμμετεχόντων, στείλτε μας μια ερώτηση και θα σας κάνουμε μια προσφορά με την ακριβή τιμή.

αγαπητοί καλεσμένοι
Δεν συνιστάται η αγορά DVD ή φωτογραφιών στο quad safari ή στις εκδρομές με σκάφος, καθώς η ποιότητα είναι ως επί το πλείστον κακή και γι' αυτό δεν το προσφέρουμε. Είναι απλώς μια ειδοποίηση για να αποφύγετε ένα παράπονο.

Σημείο Συνάντησης: Το ξενοδοχείο σας στο Σαρμ Ελ Σέιχ---- Σημείο Επιστροφής Το ξενοδοχείο σας στο Σαρμ Ελ Σέιχ

Reviews (0 Reviews)

Πώς κάνετε κράτηση;

Πώς μπορείτε να κάνετε κράτηση; Οι ερωτήσεις / οι ανησυχίες σας είναι πολύ σημαντικές για εμάς. Επομένως, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για επείγοντα θέματα τηλεφωνικά στον αριθμό κινητού 00201000835673 (είναι δυνατά και μηνύματα WhatsApp και Viber) "σχεδόν" 24 ώρες ή με απευθείας ταχυδρομείο στο info@book-tour-egypt.com .... Συμπληρώστε τα δεδομένα στη σελίδα "Κράτηση τώρα", στείλτε μας email ή καλέστε στο 00201000835673. Στη συνέχεια θα κανονίσουμε ένα κατάλληλο ραντεβού με τον ξεναγό μας στο ξενοδοχείο σας. Μετά την άφιξή σας, θα σας συναντήσει και θα σας δώσει περι... ...Συνέχισε να διαβάζεις

Πώς πληρώνετε;

Μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το ποσό ή μια κατάθεση μέσω της τράπεζάς σας στον λογαριασμό μας ή να πληρώσετε με μετρητά επιτόπου στην Αίγυπτο. Όταν φτάσετε στην Αίγυπτο, ο ξεναγός μας θα σας επισκεφτεί στο ξενοδοχείο, θα εισπράξει τα χρήματα ή το υπόλοιπο και θα σας δώσει την απόδειξη Προσφέρουμε πέντε επιλογές: - Μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το ποσό ή μια κατάθεση στον λογαριασμό μας μέσω της τράπεζάς σας - Μεταφορά ολόκληρου του ποσού ή μερικού ποσού ως κατάθεση Πληρωμή μέσω PayPal (ενδεχομένως να σχετίζεται με χρεώσεις) Πληρωμή στον υπάλληλο μας στο αεροδρόμιο με μετρητά Η πληρωμή για... ...Συνέχισε να διαβάζεις