Ο Ρας Μοχάμεντ κάνει κολύμβηση με αναπνευστήρα στο Σαρμ ελ Σέιχ | Εκδρομή με αναπνευστήρα με σκάφος

Ενήλικες
22.00
παιδιά
11.00
Επιλέξτε ημερομηνία ταξιδιού
Εισαγάγετε τον συνολικό αριθμό ταξιδιωτών
Στείλε αίτημα
 • Υπηρεσία μεταφοράς
 • Διαθεσιμότητα : Καθημερινά
 • μαζεύω: 8:30 π.μ
 • ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: 16:00.
Ο Ρας Μοχάμεντ κάνει κολύμβηση με αναπνευστήρα στο Σαρμ ελ Σέιχ | Εκδρομή με αναπνευστήρα με σκάφος. Εκδρομή με αναπνευστήρα από το Sharm El Sheikh στο Εθνικό Πάρκο Ras Mohammed με βάρκα, ένα από τα πιο όμορφα μέρη στον κόσμο για κολύμβηση με αναπνευστήρα και καταδύσεις, με περισσότερα από 150 διαφορετικά είδη κοραλλιών ηλικίας περίπου 20 εκατομμυρίων ετών. Ras Mohammed κολύμβηση με αναπνευστήρα Σαρμ ελ Σέιχ, εκδρομή με αναπνευστήρα από το Σαρμ ελ Σέιχ στο Εθνικό Πάρκο Ρας Μοχάμεντ με βάρκα, εκδρομή με σκάφος Σαρμ ελ Σέιχ, πολύχρωμα ψάρια, κοραλλιογενείς υφάλους ..

Τιμές

Price per Person
 • 22.00 Price per Ενήλικες
 • 11.00 Price per παιδιά

Περιλαμβάνεται στην τιμή

 • Μεταφορές με κλιματιζόμενο λεωφορείο
 • Οδηγός αναπνευστήρα
 • Τρώγοντας μεσημεριανό
 • Softgetränke
 • ταξιδιωτικό οδηγό

Δεν περιλαμβάνεται στην τιμή

 • Εξοπλισμός για κολύμβηση με αναπνευστήρα (επιλογή ενοικίασης)
 • Από 27-11-2019, όλοι οι τουρίστες πρέπει να πληρώσουν τέλη διατήρησης της φύσης 5 ευρώ ανά άτομο για θαλάσσιες εκδρομές. παιδιά έως 6 ετών δεν πληρώνουν τέλη

Παίρνω μαζί

 • Διαβατήριο σε ισχύ
 • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ
 • γυαλιά ηλίου
 • μαγιό
 • Κάλλυμα κεφαλής
 • Εξοπλισμός για αναπνευστήρα
 • αντηλιακή κρέμα

Διαδρομή

Ras Mohammed Snorkeling Sharm el Sheikh , ταξίδι με αναπνευστήρα από το Sharm el Sheikh στο εθνικό πάρκο Ras Mohammed με βάρκα , ταξίδι με σκάφος Sharm el Sheikh , πολύχρωμα ψάρια , κοραλλιογενείς ύφαλοι .

Κολύμβηση με αναπνευστήρα στο Ras Mohammed από το Sharm el Sheikh. Περάστε μια αξέχαστη μέρα σε ένα πολυτελές πλοίο και απολαύστε τη μεγάλη εμπειρία της κολύμβησης με αναπνευστήρα. Στο πλοίο διατίθενται μεσημεριανό γεύμα και μη αλκοολούχα ποτά. Θα είναι αγκυροβολημένο στα τρία καλύτερα σημεία της περιοχής όπου θα απολαύσετε τη βουτιά στους κοραλλιογενείς υφάλους.

Περιγραφή:

Ras Mohammed με βάρκα. Νωρίς το πρωί στις 8 π.μ. ο οδηγός μας θα σας παραλάβει από το ξενοδοχείο σας στο Σαρμ ελ Σέικ για το εξαιρετικά ενδιαφέρον ταξίδι σας για κολύμβηση με αναπνευστήρα στο Ras Mohammed. Στη συνέχεια ταξιδέψτε με κλιματιζόμενο πούλμαν στο λιμάνι του Σαρμ ελ Σέιχ, όπου θα περιμένει το σκάφος. Πάρτε το σκάφος προς το Ras Mohamed. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού θα σερβίρεται μεσημεριανό γεύμα. Αφού κάνετε κολύμβηση με αναπνευστήρα σε 3 διαφορετικά σημεία, επιστρέψτε στο λιμάνι Sharm . Μετά την εκδρομή, μεταφορά στο ξενοδοχείο που έχει κλείσει

Εάν είστε διακοπές στο Σαρμ ελ Σέιχ, έχετε την ευκαιρία να λάβετε μέρος στις ακόλουθες εκδρομές: π.χ. Ras Mohamed με πλοίο ή Ras Mohammed με λεωφορείο, νησί Tiran και βόλτα με snorkeling με τζιπ στο Blue Hole στο Dahab.
Εκδρομές με σκάφος για κολύμβηση με αναπνευστήρα στο Σαρμ ελ Σέιχ

Για όσους επισκέπτες δεν τους αρέσουν τα μακρινά ταξίδια με πλοίο , συνιστάται να κάνετε κράτηση για ένα ταξίδι στο Ras Mohamed με πλοίο, καθώς το ταξίδι με πλοίο από το Sharm el Sheikh στο Ras Mohammed διαρκεί μόνο περίπου 45 λεπτά. Εκεί μπορείτε να δείτε τα πιο όμορφα σημεία για κολύμβηση με αναπνευστήρα στην περιοχή όπου μπορείτε να δείτε κοράλλια και πολύχρωμα ψάρια.

Για τους επισκέπτες που τους αρέσουν τα μακρινά ταξίδια με σκάφος , συνιστάται να κάνετε ένα ταξίδι στο νησί Tiran.Το ταξίδι με πλοίο από το λιμάνι του Sharm el Sheikh στο νησί Tiran διαρκεί περίπου 80 λεπτά όπου έχετε 30% πιθανότητες να δείτε δελφίνια και φυσικά να κάνετε κολύμβηση με αναπνευστήρα.

Εκδρομές από το Σαρμ ελ Σέιχ στο Εθνικό Πάρκο Ras MohammedRas Mohammed είναι το νοτιότερο σημείο της χερσονήσου του Σινά. Ο Ρας Μοχάμεντ αντιπροσωπεύει μια μικρή χερσόνησο από μόνη της, η οποία συνδέεται με το Σινά με μια γλώσσα γης. Έχει πλάτος περίπου 800 m και μήκος περίπου 3,5 km. Η ίδια η μικρή χερσόνησος έχει μήκος περίπου 5,1 km και μέγιστο πλάτος περίπου 3,5 km. Η περιοχή είναι ένα ενιαίο μπλοκ απολιθωμάτων κοραλλιών που έχει αναπτυχθεί. Το υψηλότερο σημείο έχει ύψος 73 μ. Ο Ρας Μοχάμεντ χωρίζει τον κόλπο της Άκαμπα από τον κόλπο του Σουέζ και έτσι χωρίζει την Ερυθρά Θάλασσα. Από ξηρά, η απόσταση από το νοτιότερο σημείο, τον ύφαλο του καρχαρία, μέχρι το τουριστικό hotspot του κόλπου Naama είναι 37 χιλιόμετρα.

Ras Mohammed Snorkeling Σαρμ ελ Σέιχ | Εκδρομή για κολύμβηση με αναπνευστήρα με σκάφος

αγαπητοί καλεσμένοι
Δεν συνιστάται η αγορά DVD ή φωτογραφιών στο quad safari ή στις εκδρομές με σκάφος, καθώς η ποιότητα είναι ως επί το πλείστον κακή και γι' αυτό δεν το προσφέρουμε. Είναι απλώς μια ειδοποίηση για να αποφύγετε ένα παράπονο.

Σημείο Συνάντησης: Το ξενοδοχείο σας στο Σαρμ Ελ Σέιχ---- Σημείο Επιστροφής Το ξενοδοχείο σας στο Σαρμ Ελ Σέιχ

Reviews (0 Reviews)

Πώς κάνετε κράτηση;

Πώς μπορείτε να κάνετε κράτηση; Οι ερωτήσεις / οι ανησυχίες σας είναι πολύ σημαντικές για εμάς. Επομένως, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για επείγοντα θέματα τηλεφωνικά στον αριθμό κινητού 00201000835673 (είναι δυνατά και μηνύματα WhatsApp και Viber) "σχεδόν" 24 ώρες ή με απευθείας ταχυδρομείο στο info@book-tour-egypt.com .... Συμπληρώστε τα δεδομένα στη σελίδα "Κράτηση τώρα", στείλτε μας email ή καλέστε στο 00201000835673. Στη συνέχεια θα κανονίσουμε ένα κατάλληλο ραντεβού με τον ξεναγό μας στο ξενοδοχείο σας. Μετά την άφιξή σας, θα σας συναντήσει και θα σας δώσει περι... ...Συνέχισε να διαβάζεις

Πώς πληρώνετε;

Μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το ποσό ή μια κατάθεση μέσω της τράπεζάς σας στον λογαριασμό μας ή να πληρώσετε με μετρητά επιτόπου στην Αίγυπτο. Όταν φτάσετε στην Αίγυπτο, ο ξεναγός μας θα σας επισκεφτεί στο ξενοδοχείο, θα εισπράξει τα χρήματα ή το υπόλοιπο και θα σας δώσει την απόδειξη Προσφέρουμε πέντε επιλογές: - Μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το ποσό ή μια κατάθεση στον λογαριασμό μας μέσω της τράπεζάς σας - Μεταφορά ολόκληρου του ποσού ή μερικού ποσού ως κατάθεση Πληρωμή μέσω PayPal (ενδεχομένως να σχετίζεται με χρεώσεις) Πληρωμή στον υπάλληλο μας στο αεροδρόμιο με μετρητά Η πληρωμή για... ...Συνέχισε να διαβάζεις