Εκδρομή από τη Χουργκάντα στο Λούξορ και στο Κάιρο με νυχτερινό τρένο

Ενήλικες
300.00
Είδος
200.00
Επιλέξτε ημερομηνία ταξιδιού
Εισαγάγετε τον συνολικό αριθμό ταξιδιωτών
Στείλε αίτημα
  • Υπηρεσία μεταφοράς
  • Διαθεσιμότητα : Καθημερινά
  • μαζεύω:
  • ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ:
Εκδρομή από τη Χουργκάντα στο Λούξορ και στο Κάιρο με νυχτερινό τρένο. Ζήστε τις πυραμίδες και τα αξιοθέατα στο Κάιρο και το Λούξορ από τη Χουργκάντα.

Τιμές

Price per Person
  • 300.00 Price per Ενήλικες
  • 200.00 Price per Είδος

Διαδρομή

1η μέρα) Εκδρομή στο Κάιρο

Ο οδηγός μας θα σας παραλάβει από το ξενοδοχείο σας στη Χουργκάντα και στη συνέχεια θα σας μεταφέρει στο αεροδρόμιο της Χουργκάντα με ένα κλιματιζόμενο όχημα. Πετάτε στο Κάιρο, όπου σας καλωσορίζει ένας άλλος οδηγός και ξεκινά την περιήγησή σας στις Πυραμίδες της Γκίζας μαζί σας. Θα επισκεφθείτε επίσης τις πυραμίδες του Χέοπα, του Χεφρήνου και του Μυκερίνου. Σε μια άποψη μπορείτε να τραβήξετε υπέροχες φωτογραφίες από όλες τις πυραμίδες. Στη συνέχεια θα έχετε την ευκαιρία να εξερευνήσετε την Πυραμίδα της Σφίγγας πριν φτάσετε στο Ναό στην Κοιλάδα. Ακολουθεί το Αιγυπτιακό Μουσείο με τους θησαυρούς του Τουταγχαμών. Υπάρχει επιπλέον κόστος για την είσοδο στην περιοχή όπου υπάρχουν μούμιες. Το Αιγυπτιακό Μουσείο φιλοξενεί τα παλαιότερα και πιο πολύτιμα ευρήματα από τους αρχαίους Αιγύπτιους εδώ και 5000 χρόνια. Απολαύστε το μεσημεριανό γεύμα σε ένα τοπικό εστιατόριο πριν κάνετε μια ανεξάρτητη βόλτα στο διάσημο παζάρι του Καΐρου, Khan El Khalili.
Στη συνέχεια, θα μεταφερθείτε ξανά με ένα κλιματιζόμενο βαν στο σιδηροδρομικό σταθμό της Γκίζας για να επιβιβαστείτε στο νυχτερινό τρένο για το Λούξορ. Απολαύστε το δείπνο σας στο τρένο και περάστε τη νύχτα σε ένα από τα άνετα κρεβάτια.

2η μέρα) Εκδρομή στο Λούξορ

Ο οδηγός μας θα σας συναντήσει στο σιδηροδρομικό σταθμό του Λούξορ. Η εκδρομή από τη Χουργκάντα στο Λούξορ ξεκινά με μια εκδρομή στον Ναό του Καρνάκ, που είναι ένα από τα μεγαλύτερα και πιο εντυπωσιακά κτίρια στην ιστορία της ελληνορωμαϊκής αρχαιότητας. Εντυπωσιάζει με αμέτρητες στήλες. Απολαύστε το μεσημεριανό γεύμα σε ένα τοπικό εστιατόριο, πηγαίνετε για ψώνια και, στη συνέχεια, διασχίστε το Νείλο με ένα μηχανοκίνητο σκάφος. Στη συνέχεια μπορείτε να θαυμάσετε το Königstal, που περιλαμβάνει τρεις ταφικούς θαλάμους. Η επόμενη στάση είναι στο ναό Hatshepsut. Λόγω του εξαιρετικού σχεδιασμού του, είναι ένας από τους πιο χαρακτηριστικούς ναούς της Αιγύπτου. Χτίστηκε από τον αρχιτέκτονα Senimut για τη βασίλισσα Hatshepsut. Παλαιότερα ήταν γνωστό ως το «Βόρειο Μοναστήρι» για να αναγνωριστεί ως ιερό του θεού τους, Άμον Ρα, αλλά τώρα είναι γνωστός ως Ναός El-Deir El-Bahary. Πριν επιστρέψετε στο ξενοδοχείο στη Χουργκάντα με το κλιματιζόμενο βαν, μπορείτε να επισκεφθείτε τους Κολοσσούς του Μέμνονα.

Reviews (0 Reviews)

Πώς κάνετε κράτηση;

Πώς μπορείτε να κάνετε κράτηση; Οι ερωτήσεις / οι ανησυχίες σας είναι πολύ σημαντικές για εμάς. Επομένως, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για επείγοντα θέματα τηλεφωνικά στον αριθμό κινητού 00201000835673 (είναι δυνατά και μηνύματα WhatsApp και Viber) "σχεδόν" 24 ώρες ή με απευθείας ταχυδρομείο στο info@book-tour-egypt.com .... Συμπληρώστε τα δεδομένα στη σελίδα "Κράτηση τώρα", στείλτε μας email ή καλέστε στο 00201000835673. Στη συνέχεια θα κανονίσουμε ένα κατάλληλο ραντεβού με τον ξεναγό μας στο ξενοδοχείο σας. Μετά την άφιξή σας, θα σας συναντήσει και θα σας δώσει περι... ...Συνέχισε να διαβάζεις

Πώς πληρώνετε;

Μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το ποσό ή μια κατάθεση μέσω της τράπεζάς σας στον λογαριασμό μας ή να πληρώσετε με μετρητά επιτόπου στην Αίγυπτο. Όταν φτάσετε στην Αίγυπτο, ο ξεναγός μας θα σας επισκεφτεί στο ξενοδοχείο, θα εισπράξει τα χρήματα ή το υπόλοιπο και θα σας δώσει την απόδειξη Προσφέρουμε πέντε επιλογές: - Μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το ποσό ή μια κατάθεση στον λογαριασμό μας μέσω της τράπεζάς σας - Μεταφορά ολόκληρου του ποσού ή μερικού ποσού ως κατάθεση Πληρωμή μέσω PayPal (ενδεχομένως να σχετίζεται με χρεώσεις) Πληρωμή στον υπάλληλο μας στο αεροδρόμιο με μετρητά Η πληρωμή για... ...Συνέχισε να διαβάζεις