Ιππασία

2 μάθημαn
15.00
1 μάθημα
10.00
Επιλέξτε ημερομηνία ταξιδιού
Εισαγάγετε τον συνολικό αριθμό ταξιδιωτών
Στείλε αίτημα
 • Υπηρεσία μεταφοράς
 • Διαθεσιμότητα : Καθημερινά
 • μαζεύω:
 • ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ:
Χαλαρώστε από τη φασαρία της πόλης και απολαύστε μια συναρπαστική βόλτα Απολαύστε μια ωραία βόλτα στην έρημο ή στην παραλία. Ζήστε μια αξέχαστη περιπέτεια με πολλή διασκέδαση σε αυτή τη βόλτα με άλογο και θαυμάστε το τοπίο γύρω από τη Χουργκάντα. Η ιππασία στη Χουργκάντα είναι ίσως μια από τις πιο ευχάριστες εμπειρίες κατά τη διάρκεια των διακοπών σας στην Αίγυπτο. Τα άλογα που θα καβαλήσετε είναι φυσικά κατάλληλα για όλους τους αναβάτες. Ανεξάρτητα από το αν είστε αρχάριος ή επαγγελματίας ιππέας - θα κρατήσετε τη συνάντησή σας με τα αραβικά άλογα σε μεγάλη μνήμη και θα το απολαύσετε περισσότερο από αυτό. Καθημερινά διατίθενται εκδρομές με ιππασία στην έρημο διάρκειας μίας ή δύο ωρών.

Τιμές

Price per Person
 • 15.00 Price per 2 μάθημαn
 • 10.00 Price per 1 μάθημα

Περιλαμβάνεται στην τιμή

 • Όλες οι μεταφορές με κλιματιζόμενο όχημα
 • ιππασία
 • Μπουκαλι νερο
 • Έμπειρος και ικανός οδηγός

Δεν περιλαμβάνεται στην τιμή

 • Τυχόν επιπλέον κόστος που δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα
 • Προσωπικά έξοδα

Παίρνω μαζί

 • Ζεστά ρούχα το χειμώνα
 • Ελαφριά ρούχα το καλοκαίρι
 • γυαλιά ηλίου
 • αθλητικά παπούτσια
 • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ

Διαδρομή

Η ευτυχία σε αυτή τη γη βρίσκεται στην πλάτη ενός αλόγου - η γνωστή παροιμία περιγράφει καλύτερα τι σημαίνει ιππασία.

Στη Χουργκάντα έχετε ακόμη και την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε ένα όνειρο που μπορεί να είχατε εδώ και πολύ καιρό: μια βόλτα με άλογο στην παραλία ή στην όμορφη αιγυπτιακή έρημο.

Λέγεται επίσης ότι ο Αλλάχ πήρε μια χούφτα άνεμο και δημιούργησε το άλογο με αυτόν.

Τα αραβικά άλογα είναι γνωστά για το ταμπεραμέντο, την ομορφιά και τη σιδερένια θέλησή τους. Είναι πραγματικά ζώα υψηλών επιδόσεων με υψηλή διάνοια. Στη Χουργκάντα μπορείτε να ζήσετε μόνοι σας αυτούς τους μεγαλειώδεις τετράποδους φίλους.

Οι βόλτες σας μεταφέρουν στην έρημο, από όπου προήλθαν αυτά τα άλογα. Ζήστε τις ατελείωτες διαδρομές που χάνονται στην απεραντοσύνη της αραβικής ερήμου κοντά στη Χουργκάντα.

Θα προτιμούσατε να το χαλαρώσετε και να απολαύσετε το περιβάλλον σας με όλες σας τις αισθήσεις στην πλάτη του αλόγου «σου»; Αυτό επίσης δεν είναι πρόβλημα.

Οι οδηγοί και οι εκπαιδευτές ιππασίας καθοδηγούν επίσης άπειρους αναβάτες και σας προσφέρουν μια αξέχαστη εμπειρία. Αν είσαι αρχάριος, οι οδηγοί θα σε οδηγήσουν στην έρημο.

Οι πιο προχωρημένοι αναβάτες μπορούν να νιώσουν τη δύναμη και τη χάρη αυτών των ζώων κάτω από αυτά στο έδαφος, φυσικά πάντα με την παρουσία των έμπειρων εκπαιδευτών ιππασίας.

Τα άλογα είναι το καμάρι των ιδιοκτητών τους. Ως εκ τούτου, δεν είναι ούτε λούτρινα ζώα ούτε μηχανές χρημάτων και αντιμετωπίζονται με προσοχή, φροντίζονται και τρέφονται καλά. Το σέλλα καθαρίζεται και ελέγχεται τακτικά.

Αργότερα θα περιγράψετε την ιππασία των αραβικών αλόγων ως μια αξέχαστη εμπειρία κατά τη διάρκεια των διακοπών σας στη Χουργκάντα!

Reviews (0 Reviews)

Πώς κάνετε κράτηση;

Πώς μπορείτε να κάνετε κράτηση; Οι ερωτήσεις / οι ανησυχίες σας είναι πολύ σημαντικές για εμάς. Επομένως, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για επείγοντα θέματα τηλεφωνικά στον αριθμό κινητού 00201000835673 (είναι δυνατά και μηνύματα WhatsApp και Viber) "σχεδόν" 24 ώρες ή με απευθείας ταχυδρομείο στο info@book-tour-egypt.com .... Συμπληρώστε τα δεδομένα στη σελίδα "Κράτηση τώρα", στείλτε μας email ή καλέστε στο 00201000835673. Στη συνέχεια θα κανονίσουμε ένα κατάλληλο ραντεβού με τον ξεναγό μας στο ξενοδοχείο σας. Μετά την άφιξή σας, θα σας συναντήσει και θα σας δώσει περι... ...Συνέχισε να διαβάζεις

Πώς πληρώνετε;

Μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το ποσό ή μια κατάθεση μέσω της τράπεζάς σας στον λογαριασμό μας ή να πληρώσετε με μετρητά επιτόπου στην Αίγυπτο. Όταν φτάσετε στην Αίγυπτο, ο ξεναγός μας θα σας επισκεφτεί στο ξενοδοχείο, θα εισπράξει τα χρήματα ή το υπόλοιπο και θα σας δώσει την απόδειξη Προσφέρουμε πέντε επιλογές: - Μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το ποσό ή μια κατάθεση στον λογαριασμό μας μέσω της τράπεζάς σας - Μεταφορά ολόκληρου του ποσού ή μερικού ποσού ως κατάθεση Πληρωμή μέσω PayPal (ενδεχομένως να σχετίζεται με χρεώσεις) Πληρωμή στον υπάλληλο μας στο αεροδρόμιο με μετρητά Η πληρωμή για... ...Συνέχισε να διαβάζεις