Εκδρομή από τον κόλπο Makadi / Sahl Hasheesh στις πυραμίδες της Γκίζας και στη Saqqara και το Memphis με αεροπλάνο

Ενήλικες
160.00
παιδιά
140.00
Επιλέξτε ημερομηνία ταξιδιού
Εισαγάγετε τον συνολικό αριθμό ταξιδιωτών
Στείλε αίτημα
 • Υπηρεσία μεταφοράς
 • Διαθεσιμότητα : Καθημερινά
 • μαζεύω:
 • ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ:
Εκδρομή από τον κόλπο Makadi / Sahl Hasheesh στις πυραμίδες της Γκίζας, της Saqqara και του Memphis με αεροπλάνο. Όσοι έχουν ήδη δει το Αιγυπτιακό Μουσείο μπορούν να ανακαλύψουν ένα ελαφρώς διαφορετικό μέρος του Καΐρου με αυτό το πρόγραμμα: το Step Pyramid, το Memphis και τη Saqqara και τις Πυραμίδες της Γκίζας.

Τιμές

Price per Person
 • 160.00 Price per Ενήλικες
 • 140.00 Price per παιδιά

Περιλαμβάνεται στην τιμή

 • Flug Hurghada - Kairo - Hurghada
 • Τρώγοντας μεσημεριανό
 • Είσοδοι για όλα τα αξιοθέατα που αναφέρονται στην περιγραφή
 • Έμπειρος και ικανός γερμανόφωνος ξεναγός

Δεν περιλαμβάνεται στην τιμή

 • Ποτά στο εστιατόριο
 • Όλες οι υπηρεσίες που δεν αναφέρονται στην περιγραφή.
 • Επιβάρυνση μεταφοράς για μεταφορές σε Χουργκάντα και Κάιρο: 10 ευρώ το άτομο
 • Είσοδος στον ταφικό θάλαμο

Παίρνω μαζί

 • γυαλιά ηλίου
 • Καλύβα
 • Μασίφ παπούτσια
 • Ανετος
 • ρούχα προσαρμοσμένα στις καιρικές συνθήκες
 • Πακέτο πρωινού (μπορείτε να παραγγείλετε δωρεάν στο ξενοδοχείο το προηγούμενο βράδυ)

Διαδρομή

Εκδρομή από τον κόλπο Makadi/ Sahl Hasheesh στις Πυραμίδες της Γκίζας και στη Saqqara και το Memphis με αεροπλάνο
καλύτερες στιγμές
Πετάξτε από τον κόλπο Makadi/ Sahl Hasheesh στο Κάιρο για μια εκδρομή
Επισκεφθείτε τη Μεγάλη Πυραμίδα της Γκίζας, ένα από τα Επτά Θαύματα του Αρχαίου Κόσμου
Θαυμάστε τη Μεγάλη Σφίγγα και εξερευνήστε τον ναό της κοιλάδας
Θαυμάστε τα τεχνουργήματα στο παγκοσμίου φήμης Αιγυπτιακό Μουσείο
Απολαύστε μεσημεριανό γεύμα στο Κάιρο
Το Visit the Cheops Pyramid θεωρείται η παλαιότερη και είναι το μόνο αριστούργημα που έχει διασωθεί από τα 7 Θαύματα του Κόσμου.
Επισκεφθείτε τις βηματικές πυραμίδες της Σακκάρα και του Μέμφις
Μεταφορά από το ξενοδοχείο σας στο αεροδρόμιο της Χουργκάντα με κλιματιζόμενο όχημα και τακτοποίηση για την πτήση σας στο Κάιρο. Κατά την άφιξη στην αιγυπτιακή πρωτεύουσα, ένας αιγυπτιολόγος θα είναι στη διάθεσή σας ως οδηγός σας. Απολαύστε μεσημεριανό γεύμα σε ένα καλό εστιατόριο. Από εκεί, συνεχίστε με κλιματιζόμενο όχημα προς το Μέμφις, το οποίο βρίσκεται περίπου 11 μίλια νότια του Καΐρου. Θεωρείται ένας από τους σημαντικότερους τάφους της Κάτω Αιγύπτου και στεγάζει την αλαβάστρινη σφίγγα και το κολοσσιαίο άγαλμα του Ραμσή ΙΙ. Ο μεγαλύτερος και πιο εντυπωσιακός τάφος είναι αυτός του Φαραώ Djoser από την 3η δυναστεία του Παλαιού Βασιλείου (περίπου 2650 π.Χ.) με η περίφημη σκαλοπυραμίδα. Αυτή η πυραμίδα θεωρείται ο πρόδρομος των κλασικών πυραμίδων. Τα πέντε σκαλοπάτια της πυραμίδας που είναι ακόμα ορατά δίνουν μια εντύπωση της τεχνικής που χρησιμοποιούσαν οι οικοδόμοι. Ο ταφικός θάλαμος του Djoser βρίσκεται κάτω από την πραγματική πυραμίδα. Εκτός από την πυραμίδα των βημάτων, θα επισκεφθείτε την πυραμίδα του Τέτι, τους τάφους των Μερερούκα και Καγκέμμι και το Μουσείο Imhotep. Στο δρόμο για τη Γκίζα θα γευματίσετε σε τοπικό εστιατόριο. Οι Μεγάλες Πυραμίδες του Γκιζέ αποτελούν το τέλος της εκδρομής σας: Οι Πυραμίδες του Χέοπα, του Χεφρήνου και του Μυκερίνου. Η εκδρομή σας ολοκληρώνεται με μια επίσκεψη στη Σφίγγα και τον Ναό της Κοιλάδας. Η υπηρεσία μεταφοράς μας θα σας μεταφέρει πίσω στο αεροδρόμιο του Καΐρου, από όπου θα επιβιβαστείτε στην πτήση της επιστροφής στη Χουργκάντα.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Η σειρά των αξιοθέατων μπορεί να αλλάξει επιτόπου εάν χρειαστεί.
Η εκδρομή από τη Χουργκάντα στο Κάιρο με αεροπλάνο στη Σακκάρα, στο Μέμφις, στη βαθμιαία πυραμίδα και τις πυραμίδες του Γκιζέχ μπορεί να προσφερθεί και σε ιδιωτική μορφή κατόπιν αιτήματος, δηλαδή με ατομικό πρόγραμμα και ιδιωτικό οδηγό. Επικοινωνήστε μαζί μας εάν ενδιαφέρεστε. Θέλουμε να σας υποβάλουμε μια μη δεσμευτική προσφορά.

Reviews (0 Reviews)

Πώς κάνετε κράτηση;

Πώς μπορείτε να κάνετε κράτηση; Οι ερωτήσεις / οι ανησυχίες σας είναι πολύ σημαντικές για εμάς. Επομένως, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για επείγοντα θέματα τηλεφωνικά στον αριθμό κινητού 00201000835673 (είναι δυνατά και μηνύματα WhatsApp και Viber) "σχεδόν" 24 ώρες ή με απευθείας ταχυδρομείο στο info@book-tour-egypt.com .... Συμπληρώστε τα δεδομένα στη σελίδα "Κράτηση τώρα", στείλτε μας email ή καλέστε στο 00201000835673. Στη συνέχεια θα κανονίσουμε ένα κατάλληλο ραντεβού με τον ξεναγό μας στο ξενοδοχείο σας. Μετά την άφιξή σας, θα σας συναντήσει και θα σας δώσει περι... ...Συνέχισε να διαβάζεις

Πώς πληρώνετε;

Μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το ποσό ή μια κατάθεση μέσω της τράπεζάς σας στον λογαριασμό μας ή να πληρώσετε με μετρητά επιτόπου στην Αίγυπτο. Όταν φτάσετε στην Αίγυπτο, ο ξεναγός μας θα σας επισκεφτεί στο ξενοδοχείο, θα εισπράξει τα χρήματα ή το υπόλοιπο και θα σας δώσει την απόδειξη Προσφέρουμε πέντε επιλογές: - Μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το ποσό ή μια κατάθεση στον λογαριασμό μας μέσω της τράπεζάς σας - Μεταφορά ολόκληρου του ποσού ή μερικού ποσού ως κατάθεση Πληρωμή μέσω PayPal (ενδεχομένως να σχετίζεται με χρεώσεις) Πληρωμή στον υπάλληλο μας στο αεροδρόμιο με μετρητά Η πληρωμή για... ...Συνέχισε να διαβάζεις