Οδήγηση με τετράτροχο, βόλτα με καμήλα, σόου και δείπνο Βεδουίνων Σαρμ ελ Σέιχ

ΔΙΠΛΟ
20.00
singles
25.00
Επιλέξτε ημερομηνία ταξιδιού
Εισαγάγετε τον συνολικό αριθμό ταξιδιωτών
Στείλε αίτημα
 • Υπηρεσία μεταφοράς
 • Διαθεσιμότητα : Καθημερινά
 • μαζεύω: 3:30 μ.μ.
 • ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: 8 μ.μ.
Οδήγηση με τετράτροχο, βόλτα με καμήλα, σόου και δείπνο με βεδουίνους στο Σαρμ ελ Σέιχ. Απολαύστε μια βόλτα με τετράτροχο στο συναρπαστικό τοπίο της ερήμου του Σαρμ ελ Σέιχ και, στη συνέχεια, παρακολουθήστε τον ήλιο να δύει πάνω από τα βουνά - ένα φανταστικό θέαμα. Θα επισκεφθείτε επίσης ένα χωριό Βεδουίνων. Στη συνέχεια, καβαλάτε στην πλάτη μιας καμήλας για περίπου 40 λεπτά και μετά βολεύεστε με ένα νόστιμο μπάρμπεκιου. Μια υπέροχη ανατολίτικη παράσταση προσφέρει τη διασκέδασή σας. . .

Τιμές

Price per Person
 • 20.00 Price per ΔΙΠΛΟ
 • 25.00 Price per singles

Περιλαμβάνεται στην τιμή

 • Μεταφορές με κλιματιζόμενο αυτοκίνητο
 • Βόλτα με καμήλα (25 λεπτά)
 • Ελληνόφωνος οδηγός
 • Τετράγωνη διαδρομή 2 ώρες
 • Δείπνο Βεδουίνων
 • Αναψυκτικά στη σκηνή

Δεν περιλαμβάνεται στην τιμή

 • Υπόδειξη

Παίρνω μαζί

 • Διαβατήριο σε ισχύ
 • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ
 • γυαλιά ηλίου
 • Μασίφ παπούτσια
 • Κάλλυμα κεφαλής
 • αντηλιακή κρέμα

Διαδρομή

Ιππασία με τέσσερις, καμήλα, επίδειξη και δείπνο βεδουίνων Σαρμ ελ Σέιχ .

Απολαύστε μια βόλτα με τετράτροχο ποδήλατο μέσα από το μαγευτικό τοπίο της ερήμου του Σαρμ ελ Σέιχ και, στη συνέχεια, παρακολουθήστε τον ήλιο να δύει πάνω από τα βουνά - ένα φανταστικό θέαμα. Θα επισκεφθείτε επίσης ένα χωριό Βεδουίνων. Στη συνέχεια, οδηγείτε στην πλάτη μιας καμήλας για περίπου 25 λεπτά και μετά χαλαρώνετε με ένα νόστιμο μπάρμπεκιου. Μια υπέροχη ανατολίτικη παράσταση θα σας διασκεδάσει

Quad Camel Oriental Show Bedouin Dinner Sharm el Sheikh

Περιγραφή:

Γύρω στις 3:30 μ.μ. ο οδηγός μας θα σας παραλάβει από το ξενοδοχείο σας στο Sharm και θα οδηγήσει 30 λεπτά με το λεωφορείο στον σταθμό Quad στη μέση της ερήμου.

Quad Riding Sharm El Sheikh :

Ζήστε μια περιπετειώδη τετραπλή περιήγηση για περίπου 1,5 ώρα στην έρημο του Σινά. Δεν χρειάζεστε εμπειρία για να το κάνετε αυτό, καθώς τα τετράγωνα είναι αυτόματα και ο εκπαιδευτής τετραπλού θα σας δείξει και θα σας εξηγήσει τα πάντα. θα.

Τσάι Βεδουίνων

Ενδιάμεσα κάνετε ένα διάλειμμα 30 λεπτών με τους Βεδουίνους και πίνετε τσάι με το Habbak (Habbak: είναι ένα βότανο που φυτρώνει στην έρημο, είναι πολύ υγιεινό και δίνει στο τσάι μια ιδιαίτερη γεύση).

ιππασία καμήλας :

Μετά από μια σύντομη διαδρομή προς την έρημο, φτάνετε στο σημείο εκκίνησης της βόλτας με την καμήλα. Οι περισσότερες από τις καμήλες οδηγούνται από παιδιά για να κερδίσουν κάποια χρήματα για την οικογένεια. Χωρίς πολλές εξηγήσεις, οι τουρίστες φορτώνονται στις δρομάδες και η περιήγηση, με οδηγό ένα άτομο σε σχοινί, πηγαίνει 1 έως 2 χλμ. στη βραχώδη έρημο πίσω από ένα μικρό βουνό, όπου η περιήγηση τελειώνει και όλοι κατεβαίνουν ξανά. Εδώ μπορείτε να φιλοδωρήσετε τον οδηγό καμήλας, αν θέλετε.

Δείπνο με τους Βεδουίνους :

Υπάρχει ένας μικρός αλλά εκλεκτός μπουφές με σαλάτα, κόφκα και κοτόπουλο από τη σχάρα, καθώς και ψωμί, αιγυπτιακές πατάτες και πεπόνι για επιδόρπιο.
Αν πάλι πεινάς μπορείς να πας πολλές φορές να πάρεις κάτι Από τις 19:00 είναι ήδη πολύ σκοτάδι και παντού υπάρχουν μικρά κεράκια που φωτίζουν την περιοχή. Στο πίσω μέρος, σε μια γωνιά, οι Βεδουίνοι έχουν ανοίξει ένα μικρό παζάρι και απλώνουν τα περιδέραια και τα σκαλίσματα τους σε κουβέρτες. Όποιος θέλει μπορεί να αγοράσει κάτι, αλλά δεν υπάρχει υποχρέωση.

Στο τέλος της εκδρομής θα επιστρέψετε στο Σαρμ Ελ Σέιχ μετά από μια αξέχαστη εκδρομή από το Σαρμ Ελ Σέιχ για τετραπλή ποδηλασία, ιππασία καμήλας και δείπνο Βεδουίνων

Αξιοθέατα της εκδρομής

βεδουίνοι

Βεδουίνος που προέρχεται από το αραβικό «badija», που σημαίνει έρημος, στέπα. Αυτός ο χαρακτηρισμός δείχνει ότι οι Βεδουίνοι είναι κάτοικοι της ερήμου. Αυτοαποκαλούνται «άραβες» από την καταγωγή τους από την Αραβία. Πατρίδα: Αραβία, Συρία, Ιορδανία, Ισραήλ, Σινά, Μαρόκο, Σουδάν Από όπου κι αν προέρχονται οι Βεδουίνοι, έχουν παντού τα ίδια ήθη, τις ίδιες συνθήκες διαβίωσης και την ίδια παράδοση. Ο κύριος λόγος για αυτό είναι η μετάδοση από στόμα σε στόμα μέσω ιστοριών που λέγονται γύρω από τη φωτιά το βράδυ. Οι Βεδουίνοι είναι μεγάλοι αφηγητές.
Υπάρχουν σχεδόν 20 φυλές Βεδουίνων στο Σινά. Διακρίνονται δύο ομάδες:
Η καμήλα
Η καμήλα κατέστησε δυνατή την κίνηση στην έρημο εξαρχής επειδή είναι βέλτιστα προσαρμοσμένη σε αυτήν. Τον 20ο αιώνα οι καμήλες αντικαταστάθηκαν εν μέρει από τζιπ και «πιάπ». Αλλά εξακολουθεί να είναι ο πιο πιστός σύντροφος των Βεδουίνων. Δεν είναι μόνο το πιο σημαντικό μέσο μετακίνησης και μεταφοράς, αλλά και προμηθευτής μαλλιού, δέρματος και τροφίμων, χρησιμεύει ως αντικείμενο ανταλλαγής και νομισμάτων.
Η αγάπη του Βεδουίνου για την καμήλα του εκφράζεται ήδη στο όνομα. Η καμήλα, αραβικό gamal, προέρχεται από την ίδια ρίζα με τον όρο ομορφιά (beautiful = gamil). Επιπλέον, η ποίηση των Βεδουίνων πηγαίνει πίσω στην καμήλα.

Quad bike - καμήλα - ανατολίτικο σόου - Δείπνο Βεδουίνων στην έρημο του Σαρμ ελ Σέιχ.

αγαπητοί καλεσμένοι
Δεν συνιστάται η αγορά DVD ή φωτογραφιών στο quad safari ή στις εκδρομές με σκάφος, καθώς η ποιότητα είναι ως επί το πλείστον κακή και γι' αυτό δεν το προσφέρουμε. Είναι απλώς μια ειδοποίηση για να αποφύγετε ένα παράπονο.

Δίκλινο: Τιμή 20 ευρώ το άτομο - 2 άτομα σε τετράκλινο 40 ευρώ

Reviews (0 Reviews)

Πώς κάνετε κράτηση;

Πώς μπορείτε να κάνετε κράτηση; Οι ερωτήσεις / οι ανησυχίες σας είναι πολύ σημαντικές για εμάς. Επομένως, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για επείγοντα θέματα τηλεφωνικά στον αριθμό κινητού 00201000835673 (είναι δυνατά και μηνύματα WhatsApp και Viber) "σχεδόν" 24 ώρες ή με απευθείας ταχυδρομείο στο info@book-tour-egypt.com .... Συμπληρώστε τα δεδομένα στη σελίδα "Κράτηση τώρα", στείλτε μας email ή καλέστε στο 00201000835673. Στη συνέχεια θα κανονίσουμε ένα κατάλληλο ραντεβού με τον ξεναγό μας στο ξενοδοχείο σας. Μετά την άφιξή σας, θα σας συναντήσει και θα σας δώσει περι... ...Συνέχισε να διαβάζεις

Πώς πληρώνετε;

Μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το ποσό ή μια κατάθεση μέσω της τράπεζάς σας στον λογαριασμό μας ή να πληρώσετε με μετρητά επιτόπου στην Αίγυπτο. Όταν φτάσετε στην Αίγυπτο, ο ξεναγός μας θα σας επισκεφτεί στο ξενοδοχείο, θα εισπράξει τα χρήματα ή το υπόλοιπο και θα σας δώσει την απόδειξη Προσφέρουμε πέντε επιλογές: - Μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το ποσό ή μια κατάθεση στον λογαριασμό μας μέσω της τράπεζάς σας - Μεταφορά ολόκληρου του ποσού ή μερικού ποσού ως κατάθεση Πληρωμή μέσω PayPal (ενδεχομένως να σχετίζεται με χρεώσεις) Πληρωμή στον υπάλληλο μας στο αεροδρόμιο με μετρητά Η πληρωμή για... ...Συνέχισε να διαβάζεις