2 Εκδρομή στο Κάιρο με αεροπλάνο από τον κόλπο Soma

Ενήλικες
200.00
Είδος
170.00
Επιλέξτε ημερομηνία ταξιδιού
Εισαγάγετε τον συνολικό αριθμό ταξιδιωτών
Στείλε αίτημα
 • Υπηρεσία μεταφοράς
 • Διαθεσιμότητα : Καθημερινά
 • μαζεύω: Περίπου 04:00
 • ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: Περίπου 9:30 μ.μ.
2 Εκδρομή στο Κάιρο με αεροπλάνο από τον κόλπο Soma. Εκμεταλλευτείτε την ευκαιρία να επισκεφθείτε το Κάιρο κατά τη διαμονή σας στη Χουργκάντα και ζήστε μια αξέχαστη εκδρομή με αεροπλάνο στο Κάιρο. Εξερευνήστε την πόλη με τα αξιοθέατα της όπως οι πυραμίδες, η Σφίγγα και το Αιγυπτιακό Μουσείο και χαλαρώστε στο το παζάρι Khan El Khalili και την παλιά αγορά του Καΐρου.

Τιμές

Price per Person
 • 200.00 Price per Ενήλικες
 • 170.00 Price per Είδος

Περιλαμβάνεται στην τιμή

 • Flug Hurghada - Kairo - Hurghada
 • 2 γεύματα
 • Ξενοδοχείο με πρωινό
 • Είσοδοι για όλα τα αξιοθέατα που αναφέρονται στην περιγραφή

Δεν περιλαμβάνεται στην τιμή

 • Ποτά στο εστιατόριο
 • Είσοδος στον ταφικό θάλαμο
 • Επιβάρυνση μεταφοράς από το ξενοδοχείο σας: 10 ευρώ

Παίρνω μαζί

 • γυαλιά ηλίου
 • Καλύβα
 • Μασίφ παπούτσια
 • Πακέτο πρωινού (μπορείτε να παραγγείλετε δωρεάν στο ξενοδοχείο το προηγούμενο βράδυ)

Διαδρομή

2 Εκδρομή στο Κάιρο με αεροπλάνο από τον κόλπο Soma

-->Ζήστε ένα αξέχαστο ταξίδι με αεροπλάνο στο Κάιρο και εξερευνήστε την πόλη με τα αξιοθέατα της

-->Περιήγηση πόλης στην παλιά πόλη και στη σύγχρονη συνοικία του Καΐρου

--> Διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 4 αστέρων με πρωινό.

--> Γερμανόφωνος ξεναγός

-->Επισκεφτείτε το μοναδικό σωζόμενο από τα Αρχαία Επτά Θαύματα του Κόσμου: τις Πυραμίδες της Γκίζας

-->Δείτε τη Μεγάλη Σφίγγα και μεταφερθείτε πίσω στο χρόνο

--> Θαυμάστε τους θησαυρούς του Τουταγχαμών, συμπεριλαμβανομένου του ταφικού πλούτου του Τουταγχαμών και της χρυσής μάσκας θανάτου στο Αιγυπτιακό Μουσείο

2 Εκδρομή στο Κάιρο με αεροπλάνο από τον κόλπο Soma

Παίρνετε το αεροπλάνο για Κάιρο, όπου σας περιμένει ένα ποικίλο καθημερινό πρόγραμμα. Θα μεταφερθείτε από το ξενοδοχείο σας στη Χουργκάντα στο αεροδρόμιο με ένα κλιματιζόμενο όχημα για να επιβιβαστείτε σε πτήση εσωτερικού για Κάιρο. Κατά την άφιξή σας στο Κάιρο, θα σας συναντήσει ένας Αιγυπτιολόγος που θα σας συνοδεύει σε όλη τη διάρκεια της ξενάγησης.


ημέρα 1
Παίρνετε το αεροπλάνο για Κάιρο, όπου σας περιμένει ένα ποικίλο καθημερινό πρόγραμμα. Θα μεταφερθείτε από το ξενοδοχείο σας από το Soma Bay στο αεροδρόμιο με ένα κλιματιζόμενο όχημα για να επιβιβαστείτε σε πτήση εσωτερικού για Κάιρο. Κατά την άφιξή σας στο Κάιρο, θα σας καλωσορίσει ένας Αιγυπτιολόγος που θα σας συνοδεύει καθ' όλη τη διάρκεια της περιήγησης. Μπορείτε να κατευθυνθείτε κατευθείαν στο πρώτο αξιοθέατο με τον γερμανόφωνο ξεναγό σας: το Αιγυπτιακό Μουσείο με τους ατελείωτους θησαυρούς και τα εκθέματά του από περασμένες εποχές , όπως η μάσκα του Τουταγχαμών. Μετά την επίσκεψη, παρέχεται χαλάρωση κατά τη διάρκεια ενός τυπικού τοπικού γεύματος. Η προαιρετική κρουαζιέρα στον Νείλο με σκάφος σας επιτρέπει να δείτε το Κάιρο από διαφορετική οπτική γωνία. Στη συνέχεια, κατευθυνθείτε προς τη Μεγάλη Πυραμίδα του Χέοπα, τις Πυραμίδες του Khafre και του Menkaure και θαυμάστε τα μνημεία των περασμένων εποχών. Στη συνέχεια, η υπηρεσία μεταφοράς θα σας μεταφέρει στο ξενοδοχείο σας στο Κάιρο.

ημέρα 2

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Α
Τη δεύτερη ημέρα του προγράμματος Α, το Παλιό Κάιρο είναι το επίκεντρο: η ακρόπολη του Salah el Din και το αλαβάστρινο τζαμί του Mohamed Ali αποτελούν το πρώτο θέμα του προγράμματος. Μετά από ένα διάλειμμα για μεσημεριανό γεύμα σε ένα εστιατόριο, κατευθυνθείτε προς την Κοπτική Εκκλησία και Μουσείο στο Παλιό Κάιρο και την Εκκλησία του Αγίου Σεργίου και τη Συναγωγή Μπεν Έζρα. Εκτός από τους δύο οίκους λατρείας που αναφέρθηκαν, το τζαμί Amr Ibn el-As βρίσκεται στην Κοπτική Συνοικία. Χτισμένο το 642, είναι το παλαιότερο τζαμί της Αιγύπτου και, με την απλή κατασκευή του, πρότυπο για τα κτίρια των επόμενων εποχών. Μια επίσκεψη στο διάσημο παζάρι Khan al Khalili με τα δαιδαλώδη δρομάκια και τα μικρά καφέ είναι το τελευταίο σκέλος του διήμερου ταξιδιού σας από τη Χουργκάντα στο Κάιρο με αεροπλάνο. Μετά την προσγείωσή σας, το λεωφορείο της μεταφοράς θα σας μεταφέρει πίσω στο ξενοδοχείο σας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Α: 225 ευρώ

ημέρα 2

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Β
Η δεύτερη μέρα του Προγράμματος Β σας μεταφέρει στην Πυραμίδα του Βήματος και στους επίσημους τάφους της Σακκάρα. Στη συνέχεια θα έχετε το τυπικό σας γεύμα. Η Κοπτική Εκκλησία και το Μουσείο είναι τα πρώτα αξιοθέατα που επισκέπτεστε το απόγευμα. Η εκκλησία του Αγίου Σεργίου και η Συναγωγή Ben Ezra αποτελούν επίσης μέρος του Παλαιού Καΐρου. Με τον οδηγό σας, όχι μόνο θα επισκεφθείτε αυτά τα δύο αξιοθέατα, αλλά θα επισκεφθείτε και το Τζαμί του Amr Ibn el-As στην Κοπτική Συνοικία. Χτισμένο το 642, είναι το παλαιότερο τζαμί της Αιγύπτου και, με την απλή κατασκευή του, πρότυπο για τα κτίρια των επόμενων εποχών. Η κατάληξη του διήμερου ταξιδιού σας στο Κάιρο από τη Χουργκάντα με αεροπλάνο είναι το Παζάρι Khan el Khalili με τα φιλόξενα καφέ και τους μικρούς δρόμους. Μετά την προσγείωση στο αεροδρόμιο της Χουργκάντα, το λεωφορείο μεταφοράς θα σας μεταφέρει πίσω στο ξενοδοχείο σας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Β: 230 ευρώ

Η διήμερη εκδρομή από τη Χουργκάντα στο Κάιρο με αεροπλάνο στις πυραμίδες και στο Αιγυπτιακό Μουσείο μπορεί να προσφερθεί και σε ιδιωτική μορφή, δηλαδή με ατομικό πρόγραμμα και ιδιωτικό ξεναγό. Επικοινωνήστε μαζί μας εάν ενδιαφέρεστε. Θέλουμε να σας υποβάλουμε μια μη δεσμευτική προσφορά.

Η τιμή εξαρτάται από τον αριθμό των συμμετεχόντων, στείλτε μας μια ερώτηση και θα κάνουμε μια προσφορά με την ακριβή τιμή

Reviews (0 Reviews)

Πώς κάνετε κράτηση;

Πώς μπορείτε να κάνετε κράτηση; Οι ερωτήσεις / οι ανησυχίες σας είναι πολύ σημαντικές για εμάς. Επομένως, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για επείγοντα θέματα τηλεφωνικά στον αριθμό κινητού 00201000835673 (είναι δυνατά και μηνύματα WhatsApp και Viber) "σχεδόν" 24 ώρες ή με απευθείας ταχυδρομείο στο info@book-tour-egypt.com .... Συμπληρώστε τα δεδομένα στη σελίδα "Κράτηση τώρα", στείλτε μας email ή καλέστε στο 00201000835673. Στη συνέχεια θα κανονίσουμε ένα κατάλληλο ραντεβού με τον ξεναγό μας στο ξενοδοχείο σας. Μετά την άφιξή σας, θα σας συναντήσει και θα σας δώσει περι... ...Συνέχισε να διαβάζεις

Πώς πληρώνετε;

Μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το ποσό ή μια κατάθεση μέσω της τράπεζάς σας στον λογαριασμό μας ή να πληρώσετε με μετρητά επιτόπου στην Αίγυπτο. Όταν φτάσετε στην Αίγυπτο, ο ξεναγός μας θα σας επισκεφτεί στο ξενοδοχείο, θα εισπράξει τα χρήματα ή το υπόλοιπο και θα σας δώσει την απόδειξη Προσφέρουμε πέντε επιλογές: - Μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το ποσό ή μια κατάθεση στον λογαριασμό μας μέσω της τράπεζάς σας - Μεταφορά ολόκληρου του ποσού ή μερικού ποσού ως κατάθεση Πληρωμή μέσω PayPal (ενδεχομένως να σχετίζεται με χρεώσεις) Πληρωμή στον υπάλληλο μας στο αεροδρόμιο με μετρητά Η πληρωμή για... ...Συνέχισε να διαβάζεις