Εκδρομή με γυάλινη βάρκα από τον κόλπο Soma

Ενήλικες
12.00
Είδος
6.00
Επιλέξτε ημερομηνία ταξιδιού
Εισαγάγετε τον συνολικό αριθμό ταξιδιωτών
Στείλε αίτημα
 • Υπηρεσία μεταφοράς
 • Διαθεσιμότητα : Καθημερινά
 • μαζεύω: Περίπου 09:00 ή 13:00
 • ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: Περίπου 12:00 ή 16:00
Εκδρομή με γυάλινη βάρκα από τον κόλπο Soma. Ανακαλύψτε τη βιοποικιλότητα του πολύχρωμου υποβρύχιου κόσμου της Ερυθράς Θάλασσας στην εκδρομή με το σκάφος με γυάλινο πάτο.

Τιμές

Price per Person
 • 12.00 Price per Ενήλικες
 • 6.00 Price per Είδος

Περιλαμβάνεται στην τιμή

 • Βόλτα με το σκάφος με γυάλινο πάτο
 • 20 έως 30 λεπτά Κολύμβηση με αναπνευστήρα

Δεν περιλαμβάνεται στην τιμή

 • Όλες οι υπηρεσίες που δεν αναφέρονται στην περιγραφή.
 • Επιβάρυνση μεταφοράς από το ξενοδοχείο σας: 8 ευρώ

Παίρνω μαζί

 • Μαγιό, καθώς υπάρχει η επιλογή ενός κοντού snorkel
 • πετσέτα χεριών
 • γυαλιά ηλίου
 • αντηλιακή κρέμα

Διαδρομή

Εκδρομή με βάρκα με γυάλινο πάτο από τον κόλπο Soma
-->Μεταφορά με κλιματιζόμενα οχήματα από τον κόλπο Soma στο λιμάνι
-->Ζήστε μια αξέχαστη εκδρομή.
-->Ανακαλύψτε την Ερυθρά Θάλασσα με το σκάφος με γυάλινο πάτο.
-->Θαυμάστε τα πολύχρωμα ψάρια.
-->Σνόρκελ στους πανέμορφους κοραλλιογενείς υφάλους.
--> Ρίξτε μια ματιά στον όμορφο υποθαλάσσιο κόσμο της Ερυθράς Θάλασσας.
Απολαύστε ένα συναρπαστικό ταξίδι με γυάλινο πυθμένα 2 ωρών από τη Χουργκάντα για να δείτε τα υποβρύχια θαύματα της Ερυθράς Θάλασσας χωρίς να βραχείτε. Το λεωφορείο της μεταφοράς θα σας παραλάβει από το ξενοδοχείο σας στον κόλπο Soma το πρωί για την εκδρομή σας με γυάλινο πυθμένα και θα σας μεταφέρει στο λιμάνι της Χουργκάντα. Εκεί επιβιβάζεσαι στο πλοίο. Μέσα από μεγάλα πανοραμικά παράθυρα στη γάστρα του σκάφους με γυάλινο πυθμένα, έχετε ανεμπόδιστη θέα στον βυθό της θάλασσας με τους υπέροχους υφάλους του που ανοίγονται μπροστά σας σαν μικρά βουνά και τα όμορφα ψάρια που κάνουν κύκλους ακριβώς μπροστά σας. Θα έχετε επίσης την ευκαιρία να κάνετε κολύμβηση με αναπνευστήρα. Μετά από περίπου 2 ώρες στη θάλασσα στα ανοιχτά της Χουργκάντα, το πλοίο επιστρέφει στο λιμάνι. Μετά από μια συναρπαστική εκδρομή με σκάφος με γυάλινο πυθμένα, η μεταφορά μας θα σας επιστρέψει στο ξενοδοχείο σας στο Soma Bay.
Η τιμή εξαρτάται από τον αριθμό των συμμετεχόντων, στείλτε μας μια ερώτηση και θα κάνουμε μια προσφορά με την ακριβή τιμή.

Reviews (0 Reviews)

Πώς κάνετε κράτηση;

Πώς μπορείτε να κάνετε κράτηση; Οι ερωτήσεις / οι ανησυχίες σας είναι πολύ σημαντικές για εμάς. Επομένως, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για επείγοντα θέματα τηλεφωνικά στον αριθμό κινητού 00201000835673 (είναι δυνατά και μηνύματα WhatsApp και Viber) "σχεδόν" 24 ώρες ή με απευθείας ταχυδρομείο στο info@book-tour-egypt.com .... Συμπληρώστε τα δεδομένα στη σελίδα "Κράτηση τώρα", στείλτε μας email ή καλέστε στο 00201000835673. Στη συνέχεια θα κανονίσουμε ένα κατάλληλο ραντεβού με τον ξεναγό μας στο ξενοδοχείο σας. Μετά την άφιξή σας, θα σας συναντήσει και θα σας δώσει περι... ...Συνέχισε να διαβάζεις

Πώς πληρώνετε;

Μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το ποσό ή μια κατάθεση μέσω της τράπεζάς σας στον λογαριασμό μας ή να πληρώσετε με μετρητά επιτόπου στην Αίγυπτο. Όταν φτάσετε στην Αίγυπτο, ο ξεναγός μας θα σας επισκεφτεί στο ξενοδοχείο, θα εισπράξει τα χρήματα ή το υπόλοιπο και θα σας δώσει την απόδειξη Προσφέρουμε πέντε επιλογές: - Μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το ποσό ή μια κατάθεση στον λογαριασμό μας μέσω της τράπεζάς σας - Μεταφορά ολόκληρου του ποσού ή μερικού ποσού ως κατάθεση Πληρωμή μέσω PayPal (ενδεχομένως να σχετίζεται με χρεώσεις) Πληρωμή στον υπάλληλο μας στο αεροδρόμιο με μετρητά Η πληρωμή για... ...Συνέχισε να διαβάζεις