Ιδιωτική εκδρομή με το δικό σας ιδιωτικό σκάφος από το Σαρμ ελ Σέιχ

πλοίο
300.00
πλοίο
0.00
Επιλέξτε ημερομηνία ταξιδιού
Εισαγάγετε τον συνολικό αριθμό ταξιδιωτών
Στείλε αίτημα
 • Υπηρεσία μεταφοράς
 • Διαθεσιμότητα : Καθημερινά
 • μαζεύω: 8:00 πμ.
 • ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: 4:00 μμ.
Ιδιωτική εκδρομή με το δικό σας ιδιωτικό σκάφος από το Σαρμ ελ Σέιχ: Ζήστε μια αξέχαστη μέρα και απολαύστε μια περιήγηση με αναπνευστήρα όπου έχετε το σκάφος μόνο για τον εαυτό σας - ιδανικό για γενέθλια ή απλώς για να χαλαρώσετε.

Τιμές

Price per Person
 • 300.00 Price per πλοίο
 • 0.00 Price per πλοίο

Περιλαμβάνεται στην τιμή

 • Μεταφορές με κλιματιζόμενα οχήματα
 • Ιδιωτικό σκάφος
 • Τρώγοντας μεσημεριανό
 • Softgetränke
 • Εξοπλισμός για αναπνευστήρα

Δεν περιλαμβάνεται στην τιμή

 • Όλες οι υπηρεσίες που δεν αναφέρονται στην περιγραφή.

Διαδρομή

καλύτερες στιγμές
ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΣΤΟ RAS MOHAMMED OR TIRAN
Ιδιωτική εκδρομή στο Ras Mohammed ή κοντά στο νησί Tiran
--> Μεταφορά με κλιματιζόμενα οχήματα
--> Οδηγήστε στο λιμάνι
--> Επιβιβαστείτε στο σκάφος μόνοι σας με την οικογένειά σας και απολαύστε μια εκδρομή κορυφαίας κατηγορίας με το σκάφος "σας"
--> Ανακαλύψτε την Ερυθρά Θάλασσα σε 3 διαφορετικά μαγικά σημεία για κολύμβηση με αναπνευστήρα
--> Μεταφορά πίσω στο ξενοδοχείο σας
Μετά τη μεταφορά στο λιμάνι στο Σαρμ ελ Σέιχ, εσείς και η οικογένειά σας θα επιβιβαστείτε στο δικό σας ιδιωτικό σκάφος χωρίς άλλους επισκέπτες. Φυσικά, το πλήρωμα επιλέγει μόνο τα πιο όμορφα σημεία για κολύμβηση με αναπνευστήρα σε συνεννόηση μαζί σας, ώστε να έχετε την αξία των χρημάτων σας. Είτε κατευθυνθείτε στο Εθνικό Πάρκο Ras Mohammed ή κάντε κολύμβηση με αναπνευστήρα κοντά στο νησί Tiran - και οι δύο περιοχές είναι ιδανικές για κολύμβηση με αναπνευστήρα με πολύχρωμη θαλάσσια ζωή. Προσεγγίζονται συνολικά τρία διαφορετικά σημεία κολύμβησης με αναπνευστήρα. Ενώ είτε κάνετε ηλιοθεραπεία στο κατάστρωμα είτε κάνετε μια βουτιά στο δροσερό νερό, το πλήρωμα προετοιμάζει το μεσημεριανό σας σε στυλ ανοιχτού μπουφέ με διάφορα τοπικά πιάτα - ένα ιδανικό διάλειμμα για να αναρρώσετε από την κολύμβηση με αναπνευστήρα. Φυσικά, έχετε και την ευκαιρία να κάνετε snorkeling μετά το γεύμα. Γύρω στις 4:30 μ.μ., το πλοίο θα επιστρέψει στο λιμάνι προέλευσης του, από όπου η υπηρεσία μεταφοράς θα σας μεταφέρει πίσω στο ξενοδοχείο σας.
 Η τιμή εξαρτάται από τον αριθμό των συμμετεχόντων, στείλτε μας μια ερώτηση και θα σας κάνουμε μια προσφορά με την ακριβή τιμή.

Reviews (0 Reviews)

Πώς κάνετε κράτηση;

Πώς μπορείτε να κάνετε κράτηση; Οι ερωτήσεις / οι ανησυχίες σας είναι πολύ σημαντικές για εμάς. Επομένως, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για επείγοντα θέματα τηλεφωνικά στον αριθμό κινητού 00201000835673 (είναι δυνατά και μηνύματα WhatsApp και Viber) "σχεδόν" 24 ώρες ή με απευθείας ταχυδρομείο στο info@book-tour-egypt.com .... Συμπληρώστε τα δεδομένα στη σελίδα "Κράτηση τώρα", στείλτε μας email ή καλέστε στο 00201000835673. Στη συνέχεια θα κανονίσουμε ένα κατάλληλο ραντεβού με τον ξεναγό μας στο ξενοδοχείο σας. Μετά την άφιξή σας, θα σας συναντήσει και θα σας δώσει περι... ...Συνέχισε να διαβάζεις

Πώς πληρώνετε;

Μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το ποσό ή μια κατάθεση μέσω της τράπεζάς σας στον λογαριασμό μας ή να πληρώσετε με μετρητά επιτόπου στην Αίγυπτο. Όταν φτάσετε στην Αίγυπτο, ο ξεναγός μας θα σας επισκεφτεί στο ξενοδοχείο, θα εισπράξει τα χρήματα ή το υπόλοιπο και θα σας δώσει την απόδειξη Προσφέρουμε πέντε επιλογές: - Μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το ποσό ή μια κατάθεση στον λογαριασμό μας μέσω της τράπεζάς σας - Μεταφορά ολόκληρου του ποσού ή μερικού ποσού ως κατάθεση Πληρωμή μέσω PayPal (ενδεχομένως να σχετίζεται με χρεώσεις) Πληρωμή στον υπάλληλο μας στο αεροδρόμιο με μετρητά Η πληρωμή για... ...Συνέχισε να διαβάζεις