Κάιρο 2ήμερη πτήση με πτήση από Ελ Γκούνα

Ενήλικες
215.00
παιδιά
170.00
Επιλέξτε ημερομηνία ταξιδιού
Εισαγάγετε τον συνολικό αριθμό ταξιδιωτών
Στείλε αίτημα
 • Υπηρεσία μεταφοράς
 • Διαθεσιμότητα : Καθημερινά
 • μαζεύω: 4:00 περίπου.
 • ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: 21:30 περ.
Κάιρο 2ήμερη πτήση με πτήση από Ελ Γκουν: Διήμερη εκδρομή από την Ελ Γκούνα με αεροπλάνο: Επισκεφθείτε τις περίφημες πυραμίδες της Γκίζας (Χέοπας, Χεφρήνος και Μυκερινός) και θαυμάστε ένα από τα επτά αρχαία θαύματα του κόσμου. Θα επισκεφθείτε επίσης τη μεγάλη Σφίγγα και το Αιγυπτιακό Μουσείο. Στη διήμερη εκδρομή σας, μπορείτε επίσης να αφιερώσετε χρόνο για να περιηγηθείτε στο Κάιρο, να ρίξετε μια ματιά στην αιγυπτιακή ζωή στο παζάρι Khan el Khalili και να δείτε το αλαβάστρινο moshe του Μοχάμεντ Άλι.

Τιμές

Price per Person
 • 215.00 Price per Ενήλικες
 • 170.00 Price per παιδιά

Περιλαμβάνεται στην τιμή

 • Flug Hurghada – Kairo – Hurghada
 • Διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 4 αστέρων με πρωινό
 • Όλες οι μεταφορές με κλιματιζόμενο και άνετο όχημα
 • Είσοδοι για όλα τα αξιοθέατα που αναφέρονται στην περιγραφή
 • 2 γεύματα σε ένα καλό εστιατόριο
 • Γερμανόφωνος οδηγός

Δεν περιλαμβάνεται στην τιμή

 • Ποτά στο εστιατόριο
 • Κόστος μεταφοράς: 10 ευρώ
 • Είσοδος στη Μεγάλη Πυραμίδα του Χέοπα ή στην Πυραμίδα του Chefren
 • Προσωπικά έξοδα και συμβουλές Ταξίδι με πλοίο στον Νείλο
 • Όλες οι υπηρεσίες που δεν αναφέρονται στην περιγραφή.

Παίρνω μαζί

 • γυαλιά ηλίου
 • Καλύβα
 • Ελαφριά ρούχα το καλοκαίρι
 • Ζεστά ρούχα το χειμώνα
 • Πακέτο πρωινού (μπορείτε να παραγγείλετε δωρεάν στο ξενοδοχείο το προηγούμενο βράδυ)

Διαδρομή

Κάιρο 2 ημέρες με πτήση - Εκδρομή από Ελ Γκούνα
καλύτερες στιγμές
--> Απολαύστε το Κάιρο σε δύο μέρες
--> Marvel at the Pyramids of Giza
--> Επισκεφθείτε το Αιγυπτιακό Μουσείο και τη Μεγάλη Σφίγγα
--> Ανακαλύψτε την πυραμίδα του βασιλιά Djoser
--> Κάντε μια περιήγηση στην παλιά πόλη
--> Επισκεφθείτε το Τζαμί του Μοχάμεντ Άλι, τις Κοπτικές Εκκλησίες, την Κρεμαστή Εκκλησία
--> Βυθιστείτε στην αιγυπτιακή ζωή στο Khan el Khalili BazaarÂ
--> Διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 5 ή 4 αστέρων με πρωινό
--> Γεύμα στο εστιατόριο και τις δύο μέρες
Περιγραφή:
ημέρα 1
Το κλιματιζόμενο λεωφορείο μεταφοράς θα σας παραλάβει από το ξενοδοχείο σας στην Ελ Γκούνα το πρωί και θα σας οδηγήσει στο αεροδρόμιο της Χουργκάντα, όπου θα επιβιβαστείτε στο αεροπλάνο για Κάιρο. Μετά από μια πτήση περίπου 45 λεπτών, θα φτάσετε στη μητρόπολη με χαλαρό τρόπο και μπορείτε να ξεκινήσετε με τον γερμανόφωνο ξεναγό σας απευθείας στην πρώτη θέα: το Αιγυπτιακό Μουσείο με τους πολυάριθμους θησαυρούς και τα εκθέματά του από περασμένες εποχές, όπως το μάσκα του Τουταγχαμών. Στη συνέχεια μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα σας σε ένα τοπικό εστιατόριο. Δείτε το Κάιρο από διαφορετική οπτική γωνία κατά τη διάρκεια μιας κρουαζιέρας στον Νείλο. Στη συνέχεια, κατευθυνθείτε προς τη Μεγάλη Πυραμίδα του Χέοπα, τις Πυραμίδες του Khafre και του Menkaure και θαυμάστε τα μνημεία των περασμένων εποχών. Στη συνέχεια, η υπηρεσία μεταφοράς θα σας μεταφέρει στο ξενοδοχείο σας στο Κάιρο, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε.
2η ημέρα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Α
Η δεύτερη μέρα του προγράμματος Α σας μεταφέρει στο Παλιό Κάιρο: η ακρόπολη του Salah el Din και το αλαβάστρινο τζαμί του Mohamed Ali είναι το πρώτο σημείο του προγράμματος. Μετά από ένα διάλειμμα για μεσημεριανό γεύμα σε ένα εστιατόριο, ο οδηγός σας θα σας μεταφέρει στην Κοπτική Εκκλησία και Μουσείο στο Παλιό Κάιρο, καθώς και στην Εκκλησία του Αγίου Σεργίου και στη Συναγωγή Ben Ezra. Εκτός από τους δύο οίκους λατρείας που αναφέρθηκαν, το τζαμί Amr Ibn el-As βρίσκεται στην Κοπτική Συνοικία. Χτισμένο το 642, είναι το παλαιότερο τζαμί της Αιγύπτου και, με την απλή κατασκευή του, πρότυπο για τα κτίρια των επόμενων εποχών. Η επίσκεψη στο διάσημο παζάρι Khan al Khalili με τα δαιδαλώδη δρομάκια και τα μικρά καφέ είναι το τελευταίο σκέλος του διήμερου ταξιδιού σας από τη Χουργκάντα στο Κάιρο με αεροπλάνο. Μετά την προσγείωση, το λεωφορείο μεταφοράς θα σας μεταφέρει πίσω στο ξενοδοχείο σας στη Χουργκάντα.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Α: 215 ευρώ
2η ημέρα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Β
Η δεύτερη μέρα του Προγράμματος Β σας μεταφέρει στην Πυραμίδα του Βήματος και στους επίσημους τάφους της Σακκάρα. Στη συνέχεια θα έχετε το τυπικό σας γεύμα. Η Κοπτική Εκκλησία και το Μουσείο είναι τα πρώτα αξιοθέατα που επισκέπτεστε το απόγευμα. Η εκκλησία του Αγίου Σεργίου και η Συναγωγή Ben Ezra αποτελούν επίσης μέρος του Παλαιού Καΐρου. Με τον οδηγό σας, όχι μόνο θα επισκεφθείτε αυτά τα δύο αξιοθέατα, αλλά θα επισκεφθείτε και το Τζαμί του Amr Ibn el-As στην Κοπτική Συνοικία. Χτισμένο το 642, είναι το παλαιότερο τζαμί της Αιγύπτου και, με την απλή κατασκευή του, πρότυπο για τα κτίρια των επόμενων εποχών. Η κατάληξη του διήμερου ταξιδιού σας στο Κάιρο από τη Χουργκάντα με αεροπλάνο είναι το Παζάρι Khan el Khalili με τα φιλόξενα καφέ και τους μικρούς δρόμους. Μετά την προσγείωση στο αεροδρόμιο της Χουργκάντα, το λεωφορείο μεταφοράς θα σας μεταφέρει πίσω στο ξενοδοχείο σας στην Ελ Γκούνα.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Β: 225 ευρώ
Πετάξτε για Κάιρο σε δύο ημέρες. Επισκεφθείτε τις Πυραμίδες της Γκίζας και το Αιγυπτιακό Μουσείο. Επισκεφθείτε το ισλαμικό και κοπτικό Κάιρο, την ακρόπολη του Σαλαντίν και την κρεμαστή ακρόπολη του Καΐρου. Σε δύο ημέρες στο Κάιρο μπορείτε να δείτε όλα τα highlights αυτής της ιστορικής πόλης από όλες τις ηλικίες.

Η τιμή εξαρτάται από τον αριθμό των συμμετεχόντων, στείλτε μας μια ερώτηση και θα κάνουμε μια προσφορά με την ακριβή τιμή.

Reviews (0 Reviews)

Πώς κάνετε κράτηση;

Πώς μπορείτε να κάνετε κράτηση; Οι ερωτήσεις / οι ανησυχίες σας είναι πολύ σημαντικές για εμάς. Επομένως, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για επείγοντα θέματα τηλεφωνικά στον αριθμό κινητού 00201000835673 (είναι δυνατά και μηνύματα WhatsApp και Viber) "σχεδόν" 24 ώρες ή με απευθείας ταχυδρομείο στο info@book-tour-egypt.com .... Συμπληρώστε τα δεδομένα στη σελίδα "Κράτηση τώρα", στείλτε μας email ή καλέστε στο 00201000835673. Στη συνέχεια θα κανονίσουμε ένα κατάλληλο ραντεβού με τον ξεναγό μας στο ξενοδοχείο σας. Μετά την άφιξή σας, θα σας συναντήσει και θα σας δώσει περι... ...Συνέχισε να διαβάζεις

Πώς πληρώνετε;

Μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το ποσό ή μια κατάθεση μέσω της τράπεζάς σας στον λογαριασμό μας ή να πληρώσετε με μετρητά επιτόπου στην Αίγυπτο. Όταν φτάσετε στην Αίγυπτο, ο ξεναγός μας θα σας επισκεφτεί στο ξενοδοχείο, θα εισπράξει τα χρήματα ή το υπόλοιπο και θα σας δώσει την απόδειξη Προσφέρουμε πέντε επιλογές: - Μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το ποσό ή μια κατάθεση στον λογαριασμό μας μέσω της τράπεζάς σας - Μεταφορά ολόκληρου του ποσού ή μερικού ποσού ως κατάθεση Πληρωμή μέσω PayPal (ενδεχομένως να σχετίζεται με χρεώσεις) Πληρωμή στον υπάλληλο μας στο αεροδρόμιο με μετρητά Η πληρωμή για... ...Συνέχισε να διαβάζεις