2 εκδρομή από Ελ Γκούνα στο Κάιρο με λεωφορείο

Ενήλικες
115.00
kind
70.00
Επιλέξτε ημερομηνία ταξιδιού
Εισαγάγετε τον συνολικό αριθμό ταξιδιωτών
Στείλε αίτημα
 • Υπηρεσία μεταφοράς
 • Διαθεσιμότητα : Καθημερινά
 • μαζεύω: Περίπου 04:00
 • ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: Περίπου 9:30 μ.μ.
2-Εκδρομή από την Ελ Γκούνα στο Κάιρο με λεωφορείο: αφιερώστε περισσότερο χρόνο για να επισκεφτείτε τα διάσημα αξιοθέατα όπως οι Πυραμίδες της Γκίζας, η Βαλική Πυραμίδα της Σακκάρα, η Σφίγγα και το Παλιό Κάιρο και έχετε επίσης την ευκαιρία να εξερευνήσετε άλλα ιστορικά μνημεία του Καΐρου .

Τιμές

Price per Person
 • 115.00 Price per Ενήλικες
 • 70.00 Price per kind

Περιλαμβάνεται στην τιμή

 • Είσοδοι για όλα τα αξιοθέατα που αναφέρονται στην περιγραφή
 • 2 γεύματα
 • Ξενοδοχείο 4* με πρωινό
 • Γερμανόφωνος οδηγός

Δεν περιλαμβάνεται στην τιμή

 • Ποτά στο εστιατόριο
 • Είσοδος στον ταφικό θάλαμο
 • Εκδρομή με πλοίο πάνω από το Νείλο
 • Επιβάρυνση μεταφοράς από το ξενοδοχείο σας: 10 ευρώ

Παίρνω μαζί

 • γυαλιά ηλίου
 • Καλύβα
 • Ελαφριά ρούχα το καλοκαίρι
 • Ζεστά ρούχα το χειμώνα
 • Πακέτο πρωινού (μπορείτε να παραγγείλετε δωρεάν στο ξενοδοχείο το προηγούμενο βράδυ)

Διαδρομή

2ήμερη εκδρομή από El Gouna στο Κάιρο με λεωφορείο


--> Μεταφορά με κλιματιζόμενα οχήματα από την Ελ Γκούνα στο Κάιρο
--> Ταξιδέψτε με πούλμαν κατά μήκος της ακτής της Ερυθράς Θάλασσας στο Κάιρο
--> Θαυμάστε τις Πυραμίδες της Γκίζας και τη Σφίγγα από κοντά
--> Ανακαλύψτε τους θησαυρούς της Φαραωνικής Αιγύπτου και αντιμετωπίστε μάρτυρες της αρχαίας ιστορίας της Αιγύπτου
-->Μείνετε έκπληκτοι με αυτό το τελευταίο εναπομείναν από τα Επτά Θαύματα του Αρχαίου Κόσμου
--> Ξενάγηση πόλης στην παλιά πόλη και στη σύγχρονη συνοικία του Καΐρου
--> Επίσκεψη στο Khan el Khalili Bazaar και στο Αιγυπτιακό Εθνικό Μουσείο στην καρδιά του Καΐρου
--> Διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 4 αστέρων με πρωινό
--> Γερμανόφωνος οδηγός
--> 2 γεύματα

Περιγραφή:


ημέρα 1
Θα σας παραλάβουν από την είσοδο του ξενοδοχείου σας εκείνο το βράδυ. Οδηγείτε περίπου 6 ώρες με το λεωφορείο. Ξεκινάτε το ταξίδι περίπου 6 ωρών στο Κάιρο με πούλμαν, το οποίο σας μεταφέρει κατά μήκος της ακτής της Ερυθράς Θάλασσας με θέα που κόβει την ανάσα. Φτάνοντας στο Κάιρο, σας περιμένει ήδη ο γερμανόφωνος ξεναγός σας, ο οποίος θα σας μεταφέρει στο πρώτο αξιοθέατο: το Αιγυπτιακό Μουσείο. Εκεί θα βρείτε πολυάριθμους θησαυρούς και εκθέματα από περασμένες εποχές, όπως η μάσκα του Τουταγχαμών. Στη συνέχεια μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα σας σε ένα τοπικό εστιατόριο. Κατά τη διάρκεια της βόλτας με τη φελούκα (δεν περιλαμβάνεται στην τιμή) θα γνωρίσετε το Κάιρο από μια διαφορετική οπτική γωνία - τον Νείλο. Μετά από αυτό, κατευθυνθείτε προς τη Μεγάλη Πυραμίδα του Χέοπα, τις Πυραμίδες του Khafre και του Menkaure. Έχετε τη μοναδική ευκαιρία να θαυμάσετε από κοντά αυτά τα μεγαλειώδη μνημεία. Στη συνέχεια, η υπηρεσία μεταφοράς θα σας μεταφέρει στο ξενοδοχείο σας στο Κάιρο, όπου μπορείτε να χαλαρώσετε.

2η ημέρα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Α
Η δεύτερη μέρα του προγράμματος Α σας μεταφέρει στο Παλιό Κάιρο: η ακρόπολη του Salah el Din και το αλαβάστρινο τζαμί του Mohamed Ali είναι το πρώτο σημείο του προγράμματος. Μετά από ένα διάλειμμα για μεσημεριανό γεύμα σε ένα εστιατόριο, ο οδηγός σας θα σας μεταφέρει στην Κοπτική Εκκλησία και Μουσείο στο Παλιό Κάιρο, καθώς και στην Εκκλησία του Αγίου Σεργίου και στη Συναγωγή Ben Ezra. Εκτός από τους δύο οίκους λατρείας που αναφέρθηκαν, το τζαμί Amr Ibn el-As βρίσκεται στην Κοπτική Συνοικία. Χτισμένο το 642, είναι το παλαιότερο τζαμί της Αιγύπτου και, με την απλή κατασκευή του, πρότυπο για τα κτίρια των επόμενων εποχών. Η επίσκεψη στο διάσημο παζάρι Khan al Khalili με τα δαιδαλώδη δρομάκια και τα μικρά καφέ είναι το τελευταίο σκέλος του διήμερου ταξιδιού σας από τη Χουργκάντα στο Κάιρο με το λεωφορείο. Το λεωφορείο θα σας μεταφέρει πίσω στο ξενοδοχείο σας στη Χουργκάντα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Α: 115 ευρώ

2η ημέρα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Β
Η δεύτερη μέρα του Προγράμματος Β σας μεταφέρει στην Πυραμίδα του Βήματος και στους επίσημους τάφους της Σακκάρα. Στη συνέχεια θα έχετε το τυπικό σας γεύμα. Η Κοπτική Εκκλησία και το Μουσείο είναι τα πρώτα αξιοθέατα που επισκέπτεστε το απόγευμα. Η εκκλησία του Αγίου Σεργίου και η Συναγωγή Ben Ezra αποτελούν επίσης μέρος του Παλαιού Καΐρου. Με τον οδηγό σας, όχι μόνο θα επισκεφθείτε αυτά τα δύο αξιοθέατα, αλλά θα επισκεφθείτε και το Τζαμί του Amr Ibn el-As στην Κοπτική Συνοικία. Χτισμένο το 642, είναι το παλαιότερο τζαμί της Αιγύπτου και, με την απλή κατασκευή του, πρότυπο για τα κτίρια των επόμενων εποχών. Η κατάληξη του διήμερου ταξιδιού σας στο Κάιρο από το El Gouna είναι το Khan el Khalili Bazaar με τα φιλόξενα καφέ και τους μικρούς δρόμους. Το λεωφορείο θα σας μεταφέρει πίσω στο ξενοδοχείο σας στην Ελ Γκούνα.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Β: 120 ευρώ

Η διήμερη εκδρομή από την Ελ Γκούνα στο Κάιρο με λεωφορείο προς τις πυραμίδες και το Αιγυπτιακό Μουσείο μπορεί να προσφερθεί και ιδιωτικά, δηλαδή με ατομικό πρόγραμμα και ιδιωτικό ξεναγό. Επικοινωνήστε μαζί μας εάν ενδιαφέρεστε. Θέλουμε να σας υποβάλουμε μια μη δεσμευτική προσφορά.

Η τιμή εξαρτάται από τον αριθμό των συμμετεχόντων, στείλτε μας μια ερώτηση και θα κάνουμε μια προσφορά με την ακριβή τιμή.

Reviews (0 Reviews)

Πώς κάνετε κράτηση;

Πώς μπορείτε να κάνετε κράτηση; Οι ερωτήσεις / οι ανησυχίες σας είναι πολύ σημαντικές για εμάς. Επομένως, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για επείγοντα θέματα τηλεφωνικά στον αριθμό κινητού 00201000835673 (είναι δυνατά και μηνύματα WhatsApp και Viber) "σχεδόν" 24 ώρες ή με απευθείας ταχυδρομείο στο info@book-tour-egypt.com .... Συμπληρώστε τα δεδομένα στη σελίδα "Κράτηση τώρα", στείλτε μας email ή καλέστε στο 00201000835673. Στη συνέχεια θα κανονίσουμε ένα κατάλληλο ραντεβού με τον ξεναγό μας στο ξενοδοχείο σας. Μετά την άφιξή σας, θα σας συναντήσει και θα σας δώσει περι... ...Συνέχισε να διαβάζεις

Πώς πληρώνετε;

Μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το ποσό ή μια κατάθεση μέσω της τράπεζάς σας στον λογαριασμό μας ή να πληρώσετε με μετρητά επιτόπου στην Αίγυπτο. Όταν φτάσετε στην Αίγυπτο, ο ξεναγός μας θα σας επισκεφτεί στο ξενοδοχείο, θα εισπράξει τα χρήματα ή το υπόλοιπο και θα σας δώσει την απόδειξη Προσφέρουμε πέντε επιλογές: - Μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το ποσό ή μια κατάθεση στον λογαριασμό μας μέσω της τράπεζάς σας - Μεταφορά ολόκληρου του ποσού ή μερικού ποσού ως κατάθεση Πληρωμή μέσω PayPal (ενδεχομένως να σχετίζεται με χρεώσεις) Πληρωμή στον υπάλληλο μας στο αεροδρόμιο με μετρητά Η πληρωμή για... ...Συνέχισε να διαβάζεις