Εκδρομή με το ημιυποβρύχιο από το Soma Bay / Safaga

Ενήλικες
15.00
Είδος
8.00
Επιλέξτε ημερομηνία ταξιδιού
Εισαγάγετε τον συνολικό αριθμό ταξιδιωτών
Στείλε αίτημα
 • Υπηρεσία μεταφοράς
 • Διαθεσιμότητα : Καθημερινά
 • μαζεύω:
 • ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ:
Εκδρομή με ημιυποβρύχιο από τον κόλπο Soma / Safaga: Ζήστε μια διασκεδαστική και ενδιαφέρουσα περιπέτεια Απολαύστε ένα ταξίδι ανακάλυψης με το ημιυποβρύχιο και θαυμάστε το συναρπαστικό υποθαλάσσιο τοπίο της Ερυθράς Θάλασσας με στεγνά πόδια.

Τιμές

Price per Person
 • 15.00 Price per Ενήλικες
 • 8.00 Price per Είδος

Περιλαμβάνεται στην τιμή

 • -> Η υπηρεσία μεταφοράς μας σας παραλαμβάνει από το ξενοδοχείο σας
 • -> Οδηγήστε στο λιμάνι με κλιματιζόμενο όχημα
 • -> Μεταφορά πίσω από το λιμάνι

Δεν περιλαμβάνεται στην τιμή

 • Επιβάρυνση μεταφοράς από το ξενοδοχείο σας: 10 ευρώ
 • Όλες οι υπηρεσίες που δεν αναφέρονται στην περιγραφή.

Παίρνω μαζί

 • Μαγιό, καθώς υπάρχει η επιλογή ενός κοντού snorkel
 • πετσέτα χεριών
 • γυαλιά ηλίου

Διαδρομή

καλύτερες στιγμές
Εκδρομή με ημιυποβρύχιο από τον κόλπο Soma και τη Safaga: ρίξτε μια ματιά στον όμορφο υποθαλάσσιο κόσμο της Ερυθράς Θάλασσας.
--> Η υπηρεσία μεταφοράς μας θα σας παραλάβει από το ξενοδοχείο σας
--> Οδηγήστε στο λιμάνι
--> Εκδρομή με βάρκα με το ημιυποβρύχιο με θέα μέσα από τη γάστρα του πλοίου μέχρι τον βυθό
--> Ταξίδι ανακάλυψης με το ημιυποβρύχιο.
-->Εξερευνήστε το συναρπαστικό υποθαλάσσιο τοπίο της Ερυθράς Θάλασσας με στεγνά πόδια.
-->Θαυμάστε τον υποβρύχιο κόσμο σε βάθος 6 μέτρων από το πλοίο
--> Μεταφορά από το λιμάνι στο ξενοδοχείο σας
Πάρτε το πρωί από το ξενοδοχείο σας στο Soma Bay ή στη Safaga για την ημιυποβρυχιακή εκδρομή σας και μετά θα μεταφερθείτε στο λιμάνι της Χουργκάντα. Επιβιβαστείτε στο μαγευτικό ημι-υποβρύχιο και θαυμάστε τον υποβρύχιο κόσμο από τη Χουργκάντα. Τα ημι-υποβρύχια έχουν μεγάλα παράθυρα εικόνας και δεν καταδύονται ιδιαίτερα βαθιά. Αυτό σας δίνει την καλύτερη θέα κάτω από το νερό, ειδικά κοντά σε υφάλους.
Μετά το πρωινό, θα σας παραλάβουν από το ξενοδοχείο σας με ένα κλιματιζόμενο όχημα και θα ζήσετε μια αξέχαστη εκδρομή. Βουτήξτε στην Ερυθρά Θάλασσα και θαυμάστε πολύχρωμα ψάρια, υφάλους και κοράλλια. Απολαύστε μια εξαιρετική ευκαιρία για κολύμβηση με αναπνευστήρα για περίπου 40 λεπτά απολαμβάνοντας την υπέροχη ύπαιθρο.

Reviews (0 Reviews)

Πώς κάνετε κράτηση;

Πώς μπορείτε να κάνετε κράτηση; Οι ερωτήσεις / οι ανησυχίες σας είναι πολύ σημαντικές για εμάς. Επομένως, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για επείγοντα θέματα τηλεφωνικά στον αριθμό κινητού 00201000835673 (είναι δυνατά και μηνύματα WhatsApp και Viber) "σχεδόν" 24 ώρες ή με απευθείας ταχυδρομείο στο info@book-tour-egypt.com .... Συμπληρώστε τα δεδομένα στη σελίδα "Κράτηση τώρα", στείλτε μας email ή καλέστε στο 00201000835673. Στη συνέχεια θα κανονίσουμε ένα κατάλληλο ραντεβού με τον ξεναγό μας στο ξενοδοχείο σας. Μετά την άφιξή σας, θα σας συναντήσει και θα σας δώσει περι... ...Συνέχισε να διαβάζεις

Πώς πληρώνετε;

Μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το ποσό ή μια κατάθεση μέσω της τράπεζάς σας στον λογαριασμό μας ή να πληρώσετε με μετρητά επιτόπου στην Αίγυπτο. Όταν φτάσετε στην Αίγυπτο, ο ξεναγός μας θα σας επισκεφτεί στο ξενοδοχείο, θα εισπράξει τα χρήματα ή το υπόλοιπο και θα σας δώσει την απόδειξη Προσφέρουμε πέντε επιλογές: - Μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το ποσό ή μια κατάθεση στον λογαριασμό μας μέσω της τράπεζάς σας - Μεταφορά ολόκληρου του ποσού ή μερικού ποσού ως κατάθεση Πληρωμή μέσω PayPal (ενδεχομένως να σχετίζεται με χρεώσεις) Πληρωμή στον υπάλληλο μας στο αεροδρόμιο με μετρητά Η πληρωμή για... ...Συνέχισε να διαβάζεις