2 Εκδρομή από τον κόλπο Makadi / Sahl Hasheesh στο Κάιρο με λεωφορείο

Ενήλικες
100.00
παιδιά
65.00
Επιλέξτε ημερομηνία ταξιδιού
Εισαγάγετε τον συνολικό αριθμό ταξιδιωτών
Στείλε αίτημα
 • Υπηρεσία μεταφοράς
 • Διαθεσιμότητα : Καθημερινά
 • μαζεύω: περ. 1:00 μμ.
 • ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: περ. 24:00
2 Εκδρομή από τον κόλπο Makadi / Sahl Hasheesh στο Κάιρο με λεωφορείο: εμπειρία 2 ημερών στο Κάιρο με όλα τα αξιοθέατα. Γίνετε μέρος της παλλόμενης ζωής αυτού του τεράστιου χωνευτηρίου.

Τιμές

Price per Person
 • 100.00 Price per Ενήλικες
 • 65.00 Price per παιδιά

Περιλαμβάνεται στην τιμή

 • Μεταφορές με κλιματιζόμενα οχήματα
 • 2 γεύματα
 • Είσοδοι για όλα τα αξιοθέατα που αναφέρονται στην περιγραφή
 • Γερμανόφωνος ξεναγός
 • Ξενοδοχείο 4* με πρωινό

Δεν περιλαμβάνεται στην τιμή

 • Ποτά στο εστιατόριο
 • Είσοδος στον ταφικό θάλαμο
 • Επιβάρυνση μεταφοράς από το ξενοδοχείο σας: 10 ευρώ
 • Εκδρομή με πλοίο πάνω από το Νείλο

Παίρνω μαζί

 • γυαλιά ηλίου
 • Καλύβα
 • Πακέτο πρωινού (μπορείτε να παραγγείλετε δωρεάν στο ξενοδοχείο το προηγούμενο βράδυ)
 • Ζεστά ρούχα το χειμώνα
 • Ελαφριά ρούχα το καλοκαίρι

Διαδρομή

καλύτερες στιγμές
2 Εκδρομή από τον κόλπο Makadi ή το Sahl Hasheesh στο Κάιρο με λεωφορείο
--> Μεταφορές με κλιματιζόμενα οχήματα από το ξενοδοχείο σας στο Makadi Bay/Sahl Hasheesh στο Κάιρο/Giza
--> Απολαύστε τη διαδρομή κατά μήκος της ακτής της Ερυθράς Θάλασσας προς το Κάιρο
--> Ελληνόφωνος Αιγυπτιολόγος συνοδεύει τις επισκέψεις σας και εξηγεί τα πάντα
--> Επίσκεψη συμπεριλαμβανομένων των εισιτηρίων σύμφωνα με την περιγραφή
--> Χαλαρωτική ξενάγηση στην παλιά πόλη και τη σύγχρονη συνοικία του Καΐρου
--> Διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 4 αστέρων με πρωινό
--> 2 x γεύματα σε ένα νόστιμο εστιατόριο (εκτός ποτών)


Σημειώστε ότι οι προορισμοί στο Κάιρο και η σειρά των αξιοθέατων θα συζητηθούν ξεχωριστά από τον τοπικό οδηγό.


ημέρα 1
Εξερευνήστε την "Πόλη των Χιλίων Μιναρέδων" σε μια ημερήσια περιήγηση στο Κάιρο, συμπεριλαμβανομένων των μεταφορών μετ' επιστροφής από τη Χουργκάντα. Χαλαρώστε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού με το κλιματιζόμενο όχημα, όπου μπορείτε να απολαύσετε υπέροχη θέα στον κόλπο του Σουέζ. Στη 1:30 π.μ., ένας εκπρόσωπος θα σας παραλάβει από το ξενοδοχείο σας στη Χουργκάντα για το ταξίδι με λεωφορείο προς το Κάιρο. Η πρώτη επίσκεψη στα αξιοθέατα του διήμερου ταξιδιού σας στο Κάιρο ξεκινά στο παγκοσμίου φήμης Αιγυπτιακό Μουσείο. Η μοναδική του συλλογή με περισσότερα από 120.000 εκθέματα από διαφορετικές δυναστείες. Το κύριο αξιοθέατο του μουσείου είναι ο τάφος του Φαραώ Τουταγχαμών, ο οποίος έχει αναπαραχθεί μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια, με όλα τα κτερίσματα, τη χρυσή σαρκοφάγο και τη μοναδική χρυσή μάσκα θανάτου. Το Hall of the Pharaohs είναι άλλο ένα αξέχαστο highlight (δεν περιλαμβάνεται στην τιμή). Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού με πλοίο (δεν περιλαμβάνεται στην τιμή) θα γνωρίσετε το Κάιρο από μια διαφορετική οπτική γωνία - τον Νείλο. Απολαύστε μεσημεριανό γεύμα σε ένα τοπικό εστιατόριο προτού το κλιματιζόμενο λεωφορείο μεταφοράς σας μεταφέρει στο τελευταίο θαύμα του κόσμου: τις Πυραμίδες της Γκίζας με τη Σφίγγα και τον Ναό της Κοιλάδας. Έχετε τη μοναδική ευκαιρία να θαυμάσετε από κοντά αυτό το μεγαλειώδες μνημείο. Στη συνέχεια, η υπηρεσία μεταφοράς θα σας μεταφέρει στο ξενοδοχείο σας στο Κάιρο.


ημέρα 2

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Α
Η δεύτερη μέρα του προγράμματος Α σας μεταφέρει στο Παλιό Κάιρο: η ακρόπολη του Salah el Din και το αλαβάστρινο τζαμί του Mohamed Ali είναι το πρώτο σημείο του προγράμματος. Μετά από ένα διάλειμμα για μεσημεριανό γεύμα σε ένα τοπικό εστιατόριο, συνεχίστε προς την Κοπτική Εκκλησία και Μουσείο στο Παλιό Κάιρο και την Εκκλησία του Αγίου Σεργίου και τη Συναγωγή Ben Ezra. Εκτός από τους δύο οίκους λατρείας που αναφέρθηκαν, το Amr Ibn el-As βρίσκεται στην Κοπτική Συνοικία. Χτισμένο το 642, είναι το παλαιότερο τζαμί της Αιγύπτου και, με την απλή κατασκευή του, πρότυπο για τα κτίρια των επόμενων εποχών. Μια επίσκεψη στο διάσημο παζάρι Khan al Khalili, με τα δαιδαλώδη δρομάκια και τα μικρά καφέ, ολοκληρώνει το διήμερο ταξίδι σας από τη Χουργκάντα στο Κάιρο με το λεωφορείο. Το λεωφορείο θα σας μεταφέρει πίσω στο ξενοδοχείο σας στο Makadi Bay ή στο Sahl Hasheesh.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Α: 110 ευρώ


ημέρα 2

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Β
Η δεύτερη μέρα του Προγράμματος Β σας μεταφέρει στην Πυραμίδα του Βήματος και στους επίσημους τάφους της Σακκάρα. Στη συνέχεια θα έχετε το τυπικό σας γεύμα. Η Κοπτική Εκκλησία και το Μουσείο είναι τα πρώτα αξιοθέατα που επισκέπτεστε το απόγευμα. Η εκκλησία του Αγίου Σεργίου και η Συναγωγή Ben Ezra αποτελούν επίσης μέρος του Παλαιού Καΐρου και αποτελούν μέρος του προγράμματος περιήγησης στα αξιοθέατα. Εκτός από τους δύο οίκους λατρείας που αναφέρθηκαν, το Amr Ibn el-As βρίσκεται στην Κοπτική Συνοικία. Χτισμένο το 642, είναι το παλαιότερο τζαμί της Αιγύπτου και, με την απλή κατασκευή του, πρότυπο για τα κτίρια των επόμενων εποχών. Το παζάρι Khan el Khalili και τα αμέτρητα καφέ και τα δρομάκια του είναι το τέλος του διήμερου ταξιδιού σας στο Κάιρο από τη Χουργκάντα. Το λεωφορείο θα σας μεταφέρει πίσω στο ξενοδοχείο σας στο Makadi Bay ή στο Sahl Hasheesh.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Β: 115 ευρώ


Η διήμερη εκδρομή από τη Χουργκάντα στο Κάιρο με λεωφορείο προς τις πυραμίδες και το Αιγυπτιακό Μουσείο μπορεί να προσφερθεί και σε ιδιωτική μορφή, δηλαδή με ατομικό πρόγραμμα και ιδιωτικό ξεναγό. Επικοινωνήστε μαζί μας εάν ενδιαφέρεστε. Θέλουμε να σας υποβάλουμε μια μη δεσμευτική προσφορά.

Η τιμή εξαρτάται από τον αριθμό των συμμετεχόντων, στείλτε μας μια ερώτηση και θα κάνουμε μια προσφορά με την ακριβή τιμή.

Reviews (0 Reviews)

Πώς κάνετε κράτηση;

Πώς μπορείτε να κάνετε κράτηση; Οι ερωτήσεις / οι ανησυχίες σας είναι πολύ σημαντικές για εμάς. Επομένως, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για επείγοντα θέματα τηλεφωνικά στον αριθμό κινητού 00201000835673 (είναι δυνατά και μηνύματα WhatsApp και Viber) "σχεδόν" 24 ώρες ή με απευθείας ταχυδρομείο στο info@book-tour-egypt.com .... Συμπληρώστε τα δεδομένα στη σελίδα "Κράτηση τώρα", στείλτε μας email ή καλέστε στο 00201000835673. Στη συνέχεια θα κανονίσουμε ένα κατάλληλο ραντεβού με τον ξεναγό μας στο ξενοδοχείο σας. Μετά την άφιξή σας, θα σας συναντήσει και θα σας δώσει περι... ...Συνέχισε να διαβάζεις

Πώς πληρώνετε;

Μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το ποσό ή μια κατάθεση μέσω της τράπεζάς σας στον λογαριασμό μας ή να πληρώσετε με μετρητά επιτόπου στην Αίγυπτο. Όταν φτάσετε στην Αίγυπτο, ο ξεναγός μας θα σας επισκεφτεί στο ξενοδοχείο, θα εισπράξει τα χρήματα ή το υπόλοιπο και θα σας δώσει την απόδειξη Προσφέρουμε πέντε επιλογές: - Μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το ποσό ή μια κατάθεση στον λογαριασμό μας μέσω της τράπεζάς σας - Μεταφορά ολόκληρου του ποσού ή μερικού ποσού ως κατάθεση Πληρωμή μέσω PayPal (ενδεχομένως να σχετίζεται με χρεώσεις) Πληρωμή στον υπάλληλο μας στο αεροδρόμιο με μετρητά Η πληρωμή για... ...Συνέχισε να διαβάζεις