2 Εκδρομή από τον κόλπο Makadi / Sahl Hasheesh στο Κάιρο με αεροπλάνο

Ενήλικες
200.00
παιδιά
170.00
Επιλέξτε ημερομηνία ταξιδιού
Εισαγάγετε τον συνολικό αριθμό ταξιδιωτών
Στείλε αίτημα
 • Υπηρεσία μεταφοράς
 • Διαθεσιμότητα : Καθημερινά
 • μαζεύω: περ. 4:00 μμ.
 • ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: περ. 9:30 μ.μ.
2 Εκδρομή από τον κόλπο Makadi / Sahl Hasheesh στο Κάιρο με αεροπλάνο: Εξερευνήστε το Κάιρο μαζί μας και αφιερώστε χρόνο για το Αιγυπτιακό Μουσείο, το Παλιό Κάιρο, το Τζαμί του Amr ibn al-As, την κρεμαστή εκκλησία, το αλαβάστρινο τζαμί και το παζάρι Khan-El Khalili . Επισκεφθείτε τις πυραμίδες, τη Σφίγγα και τη Σακκάρα.

Τιμές

Price per Person
 • 200.00 Price per Ενήλικες
 • 170.00 Price per παιδιά

Περιλαμβάνεται στην τιμή

 • Εισιτήρια για τα αεροπορικά εισιτήρια Hurghada – Κάιρο – Hurghada
 • 2 γεύματα
 • Ξενοδοχείο με πρωινό
 • Είσοδοι για όλα τα αξιοθέατα που αναφέρονται στην περιγραφή
 • Γερμανός ξεναγός

Δεν περιλαμβάνεται στην τιμή

 • Επιβάρυνση μεταφοράς από το ξενοδοχείο σας: 10 ευρώ
 • Είσοδος στον ταφικό θάλαμο
 • Ποτά στο εστιατόριο
 • Τυχόν προσθήκες που δεν αναφέρονται στο πρόγραμμα

Παίρνω μαζί

 • γυαλιά ηλίου
 • Καλύβα
 • Πακέτο πρωινού (μπορείτε να παραγγείλετε δωρεάν στο ξενοδοχείο το προηγούμενο βράδυ)
 • Ζεστά ρούχα το χειμώνα
 • Ελαφριά ρούχα το καλοκαίρι

Διαδρομή

καλύτερες στιγμές
-->Εκδρομή 2 ημερών από τον κόλπο Makadi και το Sahl Hasheesh στο Κάιρο με πτήση
--> Μεταφορά με κλιματιζόμενα οχήματα
--> Εξερευνήστε το Κάιρο για δύο ημέρες με διανυκτερεύσεις και πτήσεις από τον κόλπο Makadi/Sahl Hasheesh.
--> Επισκεφθείτε το Αιγυπτιακό Μουσείο, το Τζαμί από Αλάβαστρο και το Παζάρι Khan El Khalili.
--> Επισκεφθείτε τις πυραμίδες, τη Σφίγγα
--> Θαυμάστε την πυραμίδα Saqqara
--> Διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 4 αστέρων με πρωινό
--> Γερμανόφωνος ξεναγός
--> 2 γεύματα σε ένα καλό εστιατόριο


ημέρα 1
Παραλάβετε από το ξενοδοχείο σας στη Χουργκάντα με ένα κλιματιζόμενο βαν νωρίς το πρωί και μεταφερθείτε στο αεροδρόμιο της Χουργκάντα για την πτήση σας στο Κάιρο. Κατά την άφιξή σας θα συναντήσετε τον Αιγυπτιολόγο σας και θα ξεκινήσετε την ξενάγηση με μια επίσκεψη στο διάσημο οροπέδιο της Γκίζας.Μετά από μια πτήση 45 λεπτών θα φτάσετε στη μητρόπολη χαλαρά και θα ξεκινήσετε με τον γερμανόφωνο ξεναγό σας απευθείας στο πρώτο αξιοθέατο: η πρώτη σας στάση είναι το Αιγυπτιακό Μουσείο. Κατά τη διάρκεια της περιήγησης, ο οδηγός σας θα χαρεί να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε σχετικά με τα εκθέματα. Στη συνέχεια μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα σας σε ένα τοπικό εστιατόριο. Στη συνέχεια οδηγήστε απευθείας στις περίφημες Πυραμίδες και Σφίγγα. Αφιερώστε τρεις ώρες για να θαυμάσετε αυτές τις συναρπαστικές κατασκευές. Στη συνέχεια, η υπηρεσία μεταφοράς θα σας μεταφέρει στο ξενοδοχείο σας στο Κάιρο.


2η ημέρα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Α
Η δεύτερη μέρα του προγράμματος Α σας μεταφέρει στο Παλιό Κάιρο: η ακρόπολη του Salah el Din και το αλαβάστρινο τζαμί του Mohamed Ali είναι το πρώτο σημείο του προγράμματος. Μετά από ένα διάλειμμα για μεσημεριανό γεύμα σε ένα εστιατόριο, ο οδηγός σας θα σας μεταφέρει στην Κοπτική Εκκλησία και Μουσείο στο Παλιό Κάιρο, καθώς και στην Εκκλησία του Αγίου Σεργίου και στη Συναγωγή Ben Ezra. Εκτός από τους δύο οίκους λατρείας που αναφέρθηκαν, το τζαμί Amr Ibn el-As βρίσκεται στην Κοπτική Συνοικία. Χτισμένο το 642, είναι το παλαιότερο τζαμί της Αιγύπτου και, με την απλή κατασκευή του, πρότυπο για τα κτίρια των επόμενων εποχών. Η επίσκεψη στο διάσημο παζάρι Khan al Khalili με τα δαιδαλώδη δρομάκια και τα μικρά καφέ είναι το τελευταίο σκέλος του διήμερου ταξιδιού σας από τη Χουργκάντα στο Κάιρο με αεροπλάνο. Κατά την προσγείωση, το λεωφορείο μεταφοράς θα σας μεταφέρει πίσω στο ξενοδοχείο σας στον κόλπο Makadi ή στο Sahl Hasheesh.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Α: 200 ευρώ

2η ημέρα ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Β
Η δεύτερη μέρα του Προγράμματος Β σας μεταφέρει στην Πυραμίδα του Βήματος και στους επίσημους τάφους της Σακκάρα. Στη συνέχεια θα έχετε το τυπικό σας γεύμα. Η Κοπτική Εκκλησία και το Μουσείο είναι τα πρώτα αξιοθέατα που επισκέπτεστε το απόγευμα. Η εκκλησία του Αγίου Σεργίου και η Συναγωγή Ben Ezra αποτελούν επίσης μέρος του Παλαιού Καΐρου. Με τον οδηγό σας, όχι μόνο θα επισκεφθείτε αυτά τα δύο αξιοθέατα, αλλά θα επισκεφθείτε και το Τζαμί του Amr Ibn el-As στην Κοπτική Συνοικία. Χτισμένο το 642, είναι το παλαιότερο τζαμί της Αιγύπτου και, με την απλή κατασκευή του, πρότυπο για τα κτίρια των επόμενων εποχών. Η κατάληξη του διήμερου ταξιδιού σας στο Κάιρο από τη Χουργκάντα με αεροπλάνο είναι το Παζάρι Khan el Khalili με τα φιλόξενα καφέ και τους μικρούς δρόμους. Το λεωφορείο μεταφοράς θα σας μεταφέρει πίσω στο ξενοδοχείο σας αφού προσγειωθείτε στον κόλπο Makadi ή στο αεροδρόμιο Sahl Hasheesh.
ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ Β: 210 ευρώ


Η 2ήμερη εκδρομή από τον κόλπο Makadi ή το Sahl Hasheesh στο Κάιρο και τις Πυραμίδες της Γκίζας με αεροπλάνο μπορεί επίσης να προσφερθεί ιδιωτικά κατόπιν αιτήματος, δηλαδή με ατομικό πρόγραμμα και ιδιωτικό ξεναγό. Επικοινωνήστε μαζί μας εάν ενδιαφέρεστε. Θέλουμε να σας υποβάλουμε μια μη δεσμευτική προσφορά.

Η τιμή εξαρτάται από τον αριθμό των συμμετεχόντων, στείλτε μας μια ερώτηση και θα κάνουμε μια προσφορά με την ακριβή τιμή.

Reviews (0 Reviews)

Πώς κάνετε κράτηση;

Πώς μπορείτε να κάνετε κράτηση; Οι ερωτήσεις / οι ανησυχίες σας είναι πολύ σημαντικές για εμάς. Επομένως, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για επείγοντα θέματα τηλεφωνικά στον αριθμό κινητού 00201000835673 (είναι δυνατά και μηνύματα WhatsApp και Viber) "σχεδόν" 24 ώρες ή με απευθείας ταχυδρομείο στο info@book-tour-egypt.com .... Συμπληρώστε τα δεδομένα στη σελίδα "Κράτηση τώρα", στείλτε μας email ή καλέστε στο 00201000835673. Στη συνέχεια θα κανονίσουμε ένα κατάλληλο ραντεβού με τον ξεναγό μας στο ξενοδοχείο σας. Μετά την άφιξή σας, θα σας συναντήσει και θα σας δώσει περι... ...Συνέχισε να διαβάζεις

Πώς πληρώνετε;

Μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το ποσό ή μια κατάθεση μέσω της τράπεζάς σας στον λογαριασμό μας ή να πληρώσετε με μετρητά επιτόπου στην Αίγυπτο. Όταν φτάσετε στην Αίγυπτο, ο ξεναγός μας θα σας επισκεφτεί στο ξενοδοχείο, θα εισπράξει τα χρήματα ή το υπόλοιπο και θα σας δώσει την απόδειξη Προσφέρουμε πέντε επιλογές: - Μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το ποσό ή μια κατάθεση στον λογαριασμό μας μέσω της τράπεζάς σας - Μεταφορά ολόκληρου του ποσού ή μερικού ποσού ως κατάθεση Πληρωμή μέσω PayPal (ενδεχομένως να σχετίζεται με χρεώσεις) Πληρωμή στον υπάλληλο μας στο αεροδρόμιο με μετρητά Η πληρωμή για... ...Συνέχισε να διαβάζεις