Εκδρομή από Safaga στο Κάιρο με αεροπλάνο

Ενήλικες
145.00
Είδος
130.00
Επιλέξτε ημερομηνία ταξιδιού
Εισαγάγετε τον συνολικό αριθμό ταξιδιωτών
Στείλε αίτημα
 • Υπηρεσία μεταφοράς
 • Διαθεσιμότητα : Καθημερινά
 • μαζεύω: 4:00 περίπου.
 • ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: 21:30 περίπου.
Εκδρομή από Safaga στο Κάιρο με αεροπλάνο. Αξιοθέατα στο Κάιρο, Πυραμίδες της Γκίζας και Αιγυπτιακό Μουσείο, εκδρομή στο Κάιρο από τη Safaga.

Τιμές

Price per Person
 • 145.00 Price per Ενήλικες
 • 130.00 Price per Είδος

Περιλαμβάνεται στην τιμή

 • Flug Hurghada-Kairo-Hurghada
 • Επίσκεψη στις πυραμίδες της Γκίζας και της Σφίγγας
 • Επίσκεψη στο Αιγυπτιακό Μουσείο
 • Έλληνας ξεναγός
 • Τρώγοντας μεσημεριανό
 • Όλα τα τέλη εισόδου στα αξιοθέατα

Δεν περιλαμβάνεται στην τιμή

 • Είσοδος στον ταφικό θάλαμο του Χέοπα ή στον ταφικό θάλαμο της πυραμίδας του Chefern
 • Ποτά στο εστιατόριο
 • Τυχόν επιπλέον κόστος που δεν αναφέρεται στο πρόγραμμα
 • 15 ευρώ για μεταγραφές σε Χουργκάντα και Κάιρο

Παίρνω μαζί

 • Διαβατήριο ή ταυτότητα
 • Πακέτο πρωινού
 • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ
 • Ζεστά ρούχα το χειμώνα
 • γυαλιά ηλίου
 • Λεπτομέρειες εκδρομής
 • Ελαφριά ρούχα το καλοκαίρι

Διαδρομή

Εκδρομή από Safaga στο Κάιρο με αεροπλάνο και Πυραμίδες της Γκίζας


Η ημερήσια εκδρομή σας στο Κάιρο από τη Safaga by Flight περιλαμβάνει τις ακόλουθες υπηρεσίες:
Εισιτήρια για το αεροπλάνο Hurghada-Cairo-Hurghada
Ελληνόφωνος Αιγυπτιολόγος συνοδεύει τις επισκέψεις σας
Βόλτες με κλιματιζόμενα οχήματα
Επίσκεψη συμπεριλαμβανομένων των εισιτηρίων σύμφωνα με την περιγραφή
Επισκεφθείτε τις Πυραμίδες της Γκίζας, τη Σφίγγα και το Αιγυπτιακό Μουσείο.
Επισκεφθείτε το Khan El Khalili Bazaar
 Γεύμα σε καλό εστιατόριο
Μεταφορές με κλιματιζόμενο όχημα (Αεροδρόμιο Safaga - Safaga και στο Κάιρο)


Εδώ σας δίνουμε ένα παράδειγμα (σύντομη περιγραφή) της εκδρομής από τη Safaga στο Κάιρο για να δείτε τις πυραμίδες με αεροπλάνο. Σημειώστε ότι οι προορισμοί στο Κάιρο και η σειρά των αξιοθέατων θα συζητηθούν ξεχωριστά από τον τοπικό οδηγό. Νωρίς το πρωί θα μεταφερθείτε από το ξενοδοχείο σας στο αεροδρόμιο της Χουργκάντα, από όπου θα επιβιβαστείτε σε μια πτήση 45 λεπτών (συμπεριλαμβανομένης της υπηρεσίας επί του σκάφους και της υπηρεσίας ποτών) για το Κάιρο. Στην έξοδο της αίθουσας αφίξεων στο Κάιρο, ο γερμανόφωνος ξεναγός μας θα σας καλωσορίσει με την επιγραφή «Book Tour Egypt» και το κλιματιζόμενο πούλμαν θα σας περιμένει έξω. Θα συζητήσει μαζί σας τις επιθυμίες σας στο λεωφορείο και στη συνέχεια θα ορίσει και θα σας εξηγήσει την καθημερινή ρουτίνα. Τώρα συνεχίζουμε για το Αιγυπτιακό Μουσείο. Βρίσκεται στην πλατεία Al Tahrir στο κέντρο του Καΐρου, χτίστηκε σε νεοκλασικό στιλ το 1900 σε σχέδια του Γάλλου αρχιτέκτονα Marcel Dourgnon. Τα εγκαίνια έγιναν το 1902. Στεγάζει μακράν τη μεγαλύτερη συλλογή αρχαίας αιγυπτιακής τέχνης στον κόσμο, όπως το χρυσό φέρετρο του βασιλιά Τουταγχαμών με όλα τα περίτεχνα και υψηλής ποιότητας ταφικά του αντικείμενα. Ο ξεναγός μας θα σας εξηγήσει με χιούμορ τα πιο σημαντικά εκθέματα σε μια καλή δίωρη διαμονή και θα απαντήσει στις ερωτήσεις σας. Μετά από αυτό, το μυαλό χρειάζεται λίγη ξεκούραση. Για παράδειγμα, σε ένα ταξίδι με φελούκα (ταξίδι με βάρκα στο Νείλο) μπορείτε να χαλαρώσετε και να ανακαλύψετε το Κάιρο στο νερό. Μετά από ένα νόστιμο γεύμα (καλό εστιατόριο) πηγαίνουμε κατευθείαν στην επίσκεψη των πυραμίδων της Γκίζας, ανήκουν στα πιο διάσημα κτίρια της ανθρωπότητας. Είναι ένα από τα αρχαία θαύματα του κόσμου. Συνολικά τρεις πυραμίδες μπορούν να βρεθούν σε αυτήν την περιοχή, οι πυραμίδες Chephren, Cheops και Menkaure. Μπορείτε να εξερευνήσετε τους χώρους με τα πόδια, με άλογο ή με καμήλα. Ο ξεναγός μας θα σας δώσει συμβουλές και συστάσεις. Συνεχίστε στη Μεγάλη Σφίγγα της Γκίζας, μακράν την πιο διάσημη και μεγαλύτερη Σφίγγα. Η Σφίγγα αποτελείται από ένα ανθρώπινο κεφάλι πάνω στο σώμα ενός λιονταριού, οπότε το ανθρώπινο κεφάλι είναι πολύ μικρό σε σχέση με το σώμα του λιονταριού. Η Σφίγγα σκαλίστηκε από τα υπολείμματα ενός ασβεστολιθικού τύμβου που χρησίμευε ως λατομείο για την Πυραμίδα του Χέοπα. Ως αποτέλεσμα, βρίσκεται σε μια κοιλότητα που έχει γεμίσει ξανά και ξανά από την παρασυρόμενη άμμο με την πάροδο του χρόνου. Απολαύστε τη διαμονή σας στο ανέπαφο ακόμα θαύμα του αρχαίου κόσμου... Ως πιθανό τέλος της διαμονής σας στο Κάιρο, κάντε μια βόλτα χαλαρά στον διάσημο δρόμο του παζαριού του Khan EL Khalili. Μετά από μια συναρπαστική και γεμάτη γεγονότα μέρα στο Κάιρο, ο ξεναγός μας θα σας μεταφέρει στο αεροδρόμιο. Η πτήση της επιστροφής είναι εξίσου διασκεδαστική και κατά την άφιξή σας στη Χουργκάντα θα οδηγηθείτε στο ξενοδοχείο σας στη Safaga. Σπουδαίος! Συνιστούμε ανθεκτικά, άνετα παπούτσια και αντηλιακή προστασία.

Η τιμή εξαρτάται από τον αριθμό των συμμετεχόντων, στείλτε μας μια ερώτηση και θα κάνουμε μια προσφορά με την ακριβή τιμή.

Reviews (0 Reviews)

Πώς κάνετε κράτηση;

Πώς μπορείτε να κάνετε κράτηση; Οι ερωτήσεις / οι ανησυχίες σας είναι πολύ σημαντικές για εμάς. Επομένως, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για επείγοντα θέματα τηλεφωνικά στον αριθμό κινητού 00201000835673 (είναι δυνατά και μηνύματα WhatsApp και Viber) "σχεδόν" 24 ώρες ή με απευθείας ταχυδρομείο στο info@book-tour-egypt.com .... Συμπληρώστε τα δεδομένα στη σελίδα "Κράτηση τώρα", στείλτε μας email ή καλέστε στο 00201000835673. Στη συνέχεια θα κανονίσουμε ένα κατάλληλο ραντεβού με τον ξεναγό μας στο ξενοδοχείο σας. Μετά την άφιξή σας, θα σας συναντήσει και θα σας δώσει περι... ...Συνέχισε να διαβάζεις

Πώς πληρώνετε;

Μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το ποσό ή μια κατάθεση μέσω της τράπεζάς σας στον λογαριασμό μας ή να πληρώσετε με μετρητά επιτόπου στην Αίγυπτο. Όταν φτάσετε στην Αίγυπτο, ο ξεναγός μας θα σας επισκεφτεί στο ξενοδοχείο, θα εισπράξει τα χρήματα ή το υπόλοιπο και θα σας δώσει την απόδειξη Προσφέρουμε πέντε επιλογές: - Μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το ποσό ή μια κατάθεση στον λογαριασμό μας μέσω της τράπεζάς σας - Μεταφορά ολόκληρου του ποσού ή μερικού ποσού ως κατάθεση Πληρωμή μέσω PayPal (ενδεχομένως να σχετίζεται με χρεώσεις) Πληρωμή στον υπάλληλο μας στο αεροδρόμιο με μετρητά Η πληρωμή για... ...Συνέχισε να διαβάζεις