Εκδρομή από Χουργκάντα στο Λούξορ με αεροπλάνο / Hurghada Valley of the Kings πτήση

Ενήλικες
150.00
kinder
140.00
Επιλέξτε ημερομηνία ταξιδιού
Εισαγάγετε τον συνολικό αριθμό ταξιδιωτών
Στείλε αίτημα
 • Υπηρεσία μεταφοράς
 • Διαθεσιμότητα :
 • μαζεύω:
 • ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ:
Πτήση Hurghada Luxor Valley of the Kings, εκδρομή από τη Hurghada στο Luxor με αεροπλάνο, δείτε τα highlights του Luxor σε μια εκδρομή στο Luxor Egypt από τη Hurghada.

Τιμές

Price per Person
 • 150.00 Price per Ενήλικες
 • 140.00 Price per kinder

Περιλαμβάνεται στην τιμή

 • Είσοδος στα αξιοθέατα
 • Ελληνόφωνος οδηγός.
 • Μεταφορές με οχήματα υψηλής ποιότητας με κλιματισμό
 • Πτήσεις εσωτερικού Χουργκάντα - Λούξορ - Χουργκάντα
 • Γεύμα σε τοπικό εστιατόριο

Διαδρομή

Η πόλη του Λούξορ (πρώην Θήβα) βρίσκεται στη νοτιοανατολική όχθη του Νείλου και είναι μια από τις μεγαλύτερες πόλεις της Αιγύπτου.

Εκδρομή από τη Χουργκάντα στο Λούξορ και την Κοιλάδα των Βασιλέων με αεροπλάνο

μπορείτε να θαυμάσετε όλα τα κυριότερα σημεία αυτής της «Πόλης των Παλατιών».

.Θα σας παραλάβουμε απευθείας από το ξενοδοχείο σας στη Χουργκάντα νωρίς το πρωί και θα σας μεταφέρουμε στο αεροδρόμιο για την πτήση σας στο Λούξορ. Κατά την άφιξή σας, θα σας συναντήσει ένας αγγλόφωνος οδηγός που θα είναι μαζί σας όλη την ημέρα. Οι ξεναγοί μας στις εγκαταστάσεις έχουν όλοι πολυετή εμπειρία, σας δίνουν πολλές πληροφορίες για τα αξιοθέατα και διασφαλίζουν ότι μπορείτε να απολαύσετε το ταξίδι σας. Για να φτάσετε στους ναούς και τους πολιτιστικούς χώρους του Λούξορ.

Στο Λούξορ θα επισκεφθείτε πρώτα τη δυτική όχθη του Νείλου του Λούξορ και την Κοιλάδα των Βασιλέων, όπου στεγάζονται οι τάφοι πολλών Αιγυπτίων Φαραώ. Θαυμάστε τους τάφους των ηγεμόνων της εποχής, οι οποίοι είναι διακοσμημένοι με σκηνές από την αιγυπτιακή μυθολογία και μάθετε ενδιαφέροντα στοιχεία για τα τελετουργικά που ασκούνταν εκείνη την εποχή, τα οποία υποτίθεται ότι προετοίμαζαν τους νεκρούς για τη μετά θάνατον ζωή. Επιπλέον, έχετε επίσης την ευκαιρία να επισκεφθείτε τον επιβλητικό νεκρικό ναό του Χατσεψούτ και τους Κολοσσούς του Μέμνονα. Μετά από ένα καλό γεύμα επισκεπτόμαστε τον Ναό του Καρνάκ. Αυτό χτίστηκε την εποχή του Νέου Βασιλείου. Είναι ένα από τα καλύτερα διατηρημένα συγκροτήματα ναών αυτής της περιόδου. Εδώ μπορείτε να αποκτήσετε μια εικόνα για τη συναρπαστική ιστορία της Αιγύπτου. Ολοκληρώνουμε αυτή την εντυπωσιακή πτήση Χουργκάντ προς Λούξορ με μια επίσκεψη στο Παζάρι του Λούξορ και μετά πετάμε πίσω στη Χουργκάντα.

Εκδρομή Hurghada Luxor Bus

Reviews (0 Reviews)

Πώς κάνετε κράτηση;

Πώς μπορείτε να κάνετε κράτηση; Οι ερωτήσεις / οι ανησυχίες σας είναι πολύ σημαντικές για εμάς. Επομένως, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για επείγοντα θέματα τηλεφωνικά στον αριθμό κινητού 00201000835673 (είναι δυνατά και μηνύματα WhatsApp και Viber) "σχεδόν" 24 ώρες ή με απευθείας ταχυδρομείο στο info@book-tour-egypt.com .... Συμπληρώστε τα δεδομένα στη σελίδα "Κράτηση τώρα", στείλτε μας email ή καλέστε στο 00201000835673. Στη συνέχεια θα κανονίσουμε ένα κατάλληλο ραντεβού με τον ξεναγό μας στο ξενοδοχείο σας. Μετά την άφιξή σας, θα σας συναντήσει και θα σας δώσει περι... ...Συνέχισε να διαβάζεις

Πώς πληρώνετε;

Μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το ποσό ή μια κατάθεση μέσω της τράπεζάς σας στον λογαριασμό μας ή να πληρώσετε με μετρητά επιτόπου στην Αίγυπτο. Όταν φτάσετε στην Αίγυπτο, ο ξεναγός μας θα σας επισκεφτεί στο ξενοδοχείο, θα εισπράξει τα χρήματα ή το υπόλοιπο και θα σας δώσει την απόδειξη Προσφέρουμε πέντε επιλογές: - Μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το ποσό ή μια κατάθεση στον λογαριασμό μας μέσω της τράπεζάς σας - Μεταφορά ολόκληρου του ποσού ή μερικού ποσού ως κατάθεση Πληρωμή μέσω PayPal (ενδεχομένως να σχετίζεται με χρεώσεις) Πληρωμή στον υπάλληλο μας στο αεροδρόμιο με μετρητά Η πληρωμή για... ...Συνέχισε να διαβάζεις