Εκδρομή στην παράσταση δελφινιών στη Χουργκάντα

Ενήλικες
18.00
kinder
9.00
Επιλέξτε ημερομηνία ταξιδιού
Εισαγάγετε τον συνολικό αριθμό ταξιδιωτών
Στείλε αίτημα
 • Υπηρεσία μεταφοράς
 • Διαθεσιμότητα : Καθημερινά
 • μαζεύω: 14 η ώρα
 • ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: 17 η ώρα
Εκδρομή στην παράσταση δελφινιών στη Χουργκάντα. Κατά τη διάρκεια των διακοπών σας στην παραλία στη Χουργκάντα θα ζήσετε μια αξέχαστη εκδρομή στο δελφινάριο, όπου μπορείτε να απολαύσετε το σόου με τα δελφίνια. Υπάρχει επίσης η ευκαιρία να κολυμπήσετε με τα δελφίνια.

Τιμές

Price per Person
 • 18.00 Price per Ενήλικες
 • 9.00 Price per kinder

Περιλαμβάνεται στην τιμή

 • Μεταφορές με κλιματιζόμενο λεωφορείο
 • τιμή εισόδου

Δεν περιλαμβάνεται στην τιμή

 • Τυχόν προσθήκες που δεν αναφέρονται στο πρόγραμμα

Παίρνω μαζί

 • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ
 • γυαλιά ηλίου
 • Κάλλυμα κεφαλής

Διαδρομή

Εκδρομή στο Dolphin Show στη Χουργκάντα .

Κατά τη διάρκεια των διακοπών σας στην παραλία στη Χουργκάντα θα ζήσετε ένα αξέχαστο ταξίδι στο δελφινάριο, όπου μπορείτε να απολαύσετε το σόου με τα δελφίνια. Υπάρχει επίσης η ευκαιρία να κολυμπήσετε με τα δελφίνια.

περιγραφή

Γίνετε μάρτυρας μιας υπέροχης παράστασης από τα δελφίνια, όπου μπορείτε να συλλογιστείτε τη νοημοσύνη αυτών των μοναδικών ζώων. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να κολυμπήσετε με τα δελφίνια. Το τουριστικό μας όχημα θα σας παραλάβει από το ξενοδοχείο το απόγευμα και θα σας μεταφέρει σε 20 λεπτά οδικώς από το Hurghada Dolphin Show. Καθίστε και απολαύστε το διασκεδαστικό σόου με τα δελφίνια διάρκειας 45 λεπτών. Μπορείτε να τραβήξετε φωτογραφίες από τη θέση σας και μετά την παράσταση έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσετε τα δελφίνια. Στη συνέχεια θα οδηγηθείτε πίσω στο ξενοδοχείο.

Εκδρομή στο Dolphin Show στη Χουργκάντα

Το Delphinarium ή Dolphina απέχει 20χλμ. από το αεροδρόμιο. Τα δελφίνια είναι πολύ δυνατά και πολύ φιλικά ζώα. Το δέρμα τους είναι όμορφα λείο και απαλό και έχουν πάντα ένα χαμόγελο στα χείλη τους.

Σημείο Συνάντησης: Το ξενοδοχείο σας στη Χουργκάντα-- Σημείο Επιστροφής Το ξενοδοχείο σας στη Χουργκάντα

Reviews (0 Reviews)

Πώς κάνετε κράτηση;

Πώς μπορείτε να κάνετε κράτηση; Οι ερωτήσεις / οι ανησυχίες σας είναι πολύ σημαντικές για εμάς. Επομένως, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για επείγοντα θέματα τηλεφωνικά στον αριθμό κινητού 00201000835673 (είναι δυνατά και μηνύματα WhatsApp και Viber) "σχεδόν" 24 ώρες ή με απευθείας ταχυδρομείο στο info@book-tour-egypt.com .... Συμπληρώστε τα δεδομένα στη σελίδα "Κράτηση τώρα", στείλτε μας email ή καλέστε στο 00201000835673. Στη συνέχεια θα κανονίσουμε ένα κατάλληλο ραντεβού με τον ξεναγό μας στο ξενοδοχείο σας. Μετά την άφιξή σας, θα σας συναντήσει και θα σας δώσει περι... ...Συνέχισε να διαβάζεις

Πώς πληρώνετε;

Μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το ποσό ή μια κατάθεση μέσω της τράπεζάς σας στον λογαριασμό μας ή να πληρώσετε με μετρητά επιτόπου στην Αίγυπτο. Όταν φτάσετε στην Αίγυπτο, ο ξεναγός μας θα σας επισκεφτεί στο ξενοδοχείο, θα εισπράξει τα χρήματα ή το υπόλοιπο και θα σας δώσει την απόδειξη Προσφέρουμε πέντε επιλογές: - Μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το ποσό ή μια κατάθεση στον λογαριασμό μας μέσω της τράπεζάς σας - Μεταφορά ολόκληρου του ποσού ή μερικού ποσού ως κατάθεση Πληρωμή μέσω PayPal (ενδεχομένως να σχετίζεται με χρεώσεις) Πληρωμή στον υπάλληλο μας στο αεροδρόμιο με μετρητά Η πληρωμή για... ...Συνέχισε να διαβάζεις