Μεταφορά από το αεροδρόμιο της Χουργκάντα στα ξενοδοχεία Makadi Bay

Ενήλικες
3.00
kind
2.00
Επιλέξτε ημερομηνία ταξιδιού
Εισαγάγετε τον συνολικό αριθμό ταξιδιωτών
Στείλε αίτημα
  • Υπηρεσία μεταφοράς
  • Διαθεσιμότητα :
  • μαζεύω:
  • ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ:
Μεταφορά από το αεροδρόμιο της Χουργκάντα στα ξενοδοχεία Makadi Bay και επίσης από το ξενοδοχείο στο αεροδρόμιο της Χουργκάντα. Διατίθενται ταξί, μικρά λεωφορεία και λεωφορεία για μεταφορά από και προς το αεροδρόμιο από και προς τον κόλπο Makadi.

Τιμές

Price per Person
  • 3.00 Price per Ενήλικες
  • 2.00 Price per kind

Περιλαμβάνεται στην τιμή

  • Μεταφορά με κλιματιζόμενο όχημα

Διαδρομή

À Φτάστε χαλαρά στη Χουργκάντα και επωφεληθείτε από τη μεταφορά από το αεροδρόμιο στα ξενοδοχεία Makadi Bay . Επιβιβαστείτε στο κλιματιζόμενο όχημα και φτάστε στον προορισμό σας με άνεση και ταχύτητα. Εξοικονομήστε τον εαυτό σας από την ταλαιπωρία να βρείτε ταξί. Μπορείτε να απολαύσετε μια χαλαρή και άνετη μεταφορά από το αεροδρόμιο της Χουργκάντα στον κόλπο Makadi. Κλείστε ένα ιδιωτικό σεντάν ή βαν και φτάστε γρήγορα στον κόλπο Makadi.

Ο οδηγός σας θα σας συναντήσει στο αεροδρόμιο με μια πινακίδα με το όνομά σας και θα σας μεταφέρει στο ξενοδοχείο σας. Επιβιβαστείτε στο κλιματιζόμενο όχημα και ξεκινήστε τη διαμονή ή τις διακοπές σας στον κόλπο Makadi με άνεση και ξεκούραση. Καθορίστε μόνοι σας την ταχύτητα.

Μεταφορά από τη Χουργκάντα στο Makadi Bay & Sahl Hasheesh

εξουσία όχημα τιμή
από 1 έως 4 άτομα ταξί 10 ευρώ - τιμή ανά όχημα
από 5 έως 8 άτομα μίνι βαν Τιμή 15 ευρώ ανά όχημα
από 9 έως 15 άτομα σουβέρ Τιμή 20 ευρώ ανά όχημα
Από 15 έως 30 άτομα λεωφορείο Τιμή 55 ευρώ ανά όχημα

Reviews (0 Reviews)

Πώς κάνετε κράτηση;

Πώς μπορείτε να κάνετε κράτηση; Οι ερωτήσεις / οι ανησυχίες σας είναι πολύ σημαντικές για εμάς. Επομένως, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για επείγοντα θέματα τηλεφωνικά στον αριθμό κινητού 00201000835673 (είναι δυνατά και μηνύματα WhatsApp και Viber) "σχεδόν" 24 ώρες ή με απευθείας ταχυδρομείο στο info@book-tour-egypt.com .... Συμπληρώστε τα δεδομένα στη σελίδα "Κράτηση τώρα", στείλτε μας email ή καλέστε στο 00201000835673. Στη συνέχεια θα κανονίσουμε ένα κατάλληλο ραντεβού με τον ξεναγό μας στο ξενοδοχείο σας. Μετά την άφιξή σας, θα σας συναντήσει και θα σας δώσει περι... ...Συνέχισε να διαβάζεις

Πώς πληρώνετε;

Μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το ποσό ή μια κατάθεση μέσω της τράπεζάς σας στον λογαριασμό μας ή να πληρώσετε με μετρητά επιτόπου στην Αίγυπτο. Όταν φτάσετε στην Αίγυπτο, ο ξεναγός μας θα σας επισκεφτεί στο ξενοδοχείο, θα εισπράξει τα χρήματα ή το υπόλοιπο και θα σας δώσει την απόδειξη Προσφέρουμε πέντε επιλογές: - Μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το ποσό ή μια κατάθεση στον λογαριασμό μας μέσω της τράπεζάς σας - Μεταφορά ολόκληρου του ποσού ή μερικού ποσού ως κατάθεση Πληρωμή μέσω PayPal (ενδεχομένως να σχετίζεται με χρεώσεις) Πληρωμή στον υπάλληλο μας στο αεροδρόμιο με μετρητά Η πληρωμή για... ...Συνέχισε να διαβάζεις