2ήμερη εκδρομή από το Σαρμ ελ Σέιχ στην Ιερουσαλήμ, Ναζαρέτ

Ενήλικες
170.00
kind
150.00
Επιλέξτε ημερομηνία ταξιδιού
Εισαγάγετε τον συνολικό αριθμό ταξιδιωτών
Στείλε αίτημα
 • Υπηρεσία μεταφοράς
 • Διαθεσιμότητα : Καθημερινά
 • μαζεύω: 8:30 μ.μ.
 • ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: 11:30 μ.μ.
2ήμερη εκδρομή από το Σαρμ ελ Σέιχ στην Ιερουσαλήμ. επισκεφθείτε την Ιερουσαλήμ, όπου θα βρείτε την Ιερουσαλήμ, τη Βηθλεέμ, τη Νεκρά Θάλασσα, την πόλη της Ναζαρέτ και την Τιβεριάδα, καθώς και τον τόπο βάπτισης στον ποταμό στην Ιορδανία Ιερουσαλήμ, όπου ο Ιωάννης ο Βαπτιστής βάφτισε τον Ιησού. Στην Τιβεριάδα επισκεπτόμαστε το εργοστάσιο κοσμημάτων " Capri".

Τιμές

Price per Person
 • 170.00 Price per Ενήλικες
 • 150.00 Price per kind

Περιλαμβάνεται στην τιμή

 • Μεταφορά με κλιματιζόμενα οχήματα
 • Τρώγοντας μεσημεριανό
 • Είσοδος στα προσβάσιμα αξιοθέατα που αναφέρονται παραπάνω
 • Γερμανόφωνος ξεναγός

Δεν περιλαμβάνεται στην τιμή

 • Ποτά στο εστιατόριο
 • Τυχόν προσθήκες που δεν αναφέρονται στο πρόγραμμα

Παίρνω μαζί

 • Έγκυρο διαβατήριο με βίζα
 • Πακέτο πρωινού
 • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ
 • Ζεστά ρούχα το χειμώνα
 • Ελαφριά ρούχα το καλοκαίρι
 • γυαλιά ηλίου
 • Μασίφ παπούτσια

Διαδρομή

2ήμερη εκδρομή από το Σαρμ ελ Σέιχ στην Ιερουσαλήμ.

Επισκεφθείτε την Ιερουσαλήμ όπου θα επισκεφθείτε την Ιερουσαλήμ, τη Βηθλεέμ, τη Νεκρά Θάλασσα, την πόλη της Ναζαρέτ και της Τιβεριάδας, καθώς και τον τόπο βάπτισης του ποταμού Ιορδάνη Ιερουσαλήμ όπου ο Ιωάννης ο Βαπτιστής βάφτισε τον Ιησού. Στην Τιβεριάδα επισκεπτόμαστε το εργοστάσιο κοσμημάτων «Capri».

ημέρα 1
Την πρώτη μέρα έρχεστε από την Αίγυπτο στο Εϊλάτ, από όπου παίρνουμε το δρόμο για τη Νεκρά Θάλασσα. Εδώ βρίσκεται το χαμηλότερο σημείο της γης, το οποίο είναι πάνω από 400 μέτρα
είναι κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας. Εδώ σταματάμε για να κολυμπήσουμε στα νερά αυτού του μοναδικού θαύματος του κόσμου.
Η Νεκρά Θάλασσα περιέχει μια ποικιλία από χρήσιμα άλατα και μέταλλα. Το αλάτι διαπραγματεύεται φτηνά στη Νεκρά Θάλασσα εδώ και πολύ καιρό και μπορεί εύκολα να αγοραστεί τοπικά. Αφού κολυμπήσουμε οδηγούμαστε στη Βηθλεέμ, όπου μπορείτε να επισκεφθείτε την Εκκλησία της Γεννήσεως που είναι σημαντικός τόπος προσκυνήματος για τους Χριστιανούς.
Στη συνέχεια ακολουθεί μεσημεριανό γεύμα στο ξενοδοχείο.
Μετά το γεύμα οδηγούμε στην Ιερουσαλήμ για να επισκεφτούμε την Παλιά Πόλη. Επισκεπτόμαστε το Δυτικό Τείχος, που έχει απομείνει από τον Ναό της Ιερουσαλήμ.
Ακολουθούμε τη Via Dolorosa που μας οδηγεί στην Εκκλησία του Παναγίου Τάφου, όπου σύμφωνα με τη χριστιανική πεποίθηση σταυρώθηκε και τάφηκε ο Ιησούς.
Στη συνέχεια ακολουθεί δείπνο στο ξενοδοχείο.
ημέρα 2
Η μέρα ξεκινά με ένα νόστιμο πρωινό στο ξενοδοχείο, και μετά συνεχίζουμε το ταξίδι μας.
Οδηγούμε στην ιερή πόλη της Ναζαρέτ, όπου ο Ιησούς πέρασε τα παιδικά του χρόνια. Η πόλη είναι επίσης σημαντικός τόπος προσκυνήματος.
Στην πόλη επισκεπτόμαστε τη Βασιλική του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, όπου ο Αρχάγγελος Γαβριήλ ανακοίνωσε τη γέννηση του Ιησού στην Παναγία.
Επισκεπτόμαστε την εκκλησία του Αγίου Ιωσήφ, το εργαστήριο του ξυλουργού. Αυτό το μέρος σηματοδοτεί το παραδοσιακό σπίτι του Ιωσήφ και της Αγίας Οικογένειας.
Στη συνέχεια ακολουθεί μεσημεριανό γεύμα. Μετά το μεσημεριανό γεύμα, κατευθυνθείτε προς την πόλη της Τιβεριάδας, η οποία βρίσκεται στην ακτή της Θάλασσας της Γαλιλαίας, μιας διάσημης λίμνης που αναφέρεται στην Καινή Διαθήκη.
Εδώ ο Ιησούς ηρέμησε μια καταιγίδα στη θάλασσα και περπάτησε πάνω στο νερό.
Επισκεπτόμαστε τον χώρο βάπτισης στον Ιορδάνη ποταμό όπου ο Ιωάννης ο Βαπτιστής βάφτισε τον Ιησού.
Στην Τιβεριάδα επισκεπτόμαστε το εργοστάσιο κοσμημάτων «Capri».
Στη συνέχεια οδηγούμε στα αιγυπτιακά σύνορα στην κοιλάδα Bekaa . Προσοχή! Φέρτε τα διαβατήριά σας, το μαγιό σας, άνετα ρούχα και παπούτσια.

Μετά από μια αξέχαστη διήμερη εκδρομή από το Σαρμ ελ Σέιχ στην Ιερουσαλήμ, όπου θα έχετε επισκεφθεί την Ιερουσαλήμ, τη Βηθλεέμ, τη Νεκρά Θάλασσα, την πόλη της Ναζαρέτ και την Τιβεριάδα, καθώς και τον τόπο βάπτισης του ποταμού Ιορδάνη. Από εκεί προχωρήστε στα σύνορα Αιγύπτου-Ισραήλ και από εκεί οδηγήστε στο Σαρμ ελ Σέιχ.

Σημείο Συνάντησης: Το ξενοδοχείο σας στο Σαρμ Ελ Σέιχ---- Σημείο Επιστροφής Το ξενοδοχείο σας στο Σαρμ Ελ Σέιχ

Reviews (0 Reviews)

Πώς κάνετε κράτηση;

Πώς μπορείτε να κάνετε κράτηση; Οι ερωτήσεις / οι ανησυχίες σας είναι πολύ σημαντικές για εμάς. Επομένως, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για επείγοντα θέματα τηλεφωνικά στον αριθμό κινητού 00201000835673 (είναι δυνατά και μηνύματα WhatsApp και Viber) "σχεδόν" 24 ώρες ή με απευθείας ταχυδρομείο στο info@book-tour-egypt.com .... Συμπληρώστε τα δεδομένα στη σελίδα "Κράτηση τώρα", στείλτε μας email ή καλέστε στο 00201000835673. Στη συνέχεια θα κανονίσουμε ένα κατάλληλο ραντεβού με τον ξεναγό μας στο ξενοδοχείο σας. Μετά την άφιξή σας, θα σας συναντήσει και θα σας δώσει περι... ...Συνέχισε να διαβάζεις

Πώς πληρώνετε;

Μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το ποσό ή μια κατάθεση μέσω της τράπεζάς σας στον λογαριασμό μας ή να πληρώσετε με μετρητά επιτόπου στην Αίγυπτο. Όταν φτάσετε στην Αίγυπτο, ο ξεναγός μας θα σας επισκεφτεί στο ξενοδοχείο, θα εισπράξει τα χρήματα ή το υπόλοιπο και θα σας δώσει την απόδειξη Προσφέρουμε πέντε επιλογές: - Μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το ποσό ή μια κατάθεση στον λογαριασμό μας μέσω της τράπεζάς σας - Μεταφορά ολόκληρου του ποσού ή μερικού ποσού ως κατάθεση Πληρωμή μέσω PayPal (ενδεχομένως να σχετίζεται με χρεώσεις) Πληρωμή στον υπάλληλο μας στο αεροδρόμιο με μετρητά Η πληρωμή για... ...Συνέχισε να διαβάζεις