Μεταφορά από το αεροδρόμιο της Χουργκάντα και ταξί προς τη Safaga ή τον κόλπο Soma

Ενήλικες
4.00
kind
2.00
Επιλέξτε ημερομηνία ταξιδιού
Εισαγάγετε τον συνολικό αριθμό ταξιδιωτών
Στείλε αίτημα
  • Υπηρεσία μεταφοράς
  • Διαθεσιμότητα :
  • μαζεύω:
  • ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ:
Μεταφορά από το αεροδρόμιο της Χουργκάντα και ταξί προς τη Safaga ή τον κόλπο Soma. Μεταφορά στο αεροδρόμιο της Χουργκάντα, γκολφ, ενοικίαση αυτοκινήτου.

Τιμές

Price per Person
  • 4.00 Price per Ενήλικες
  • 2.00 Price per kind

Περιλαμβάνεται στην τιμή

  • γρήγορα και απευθείας στον προορισμό σας
  • ιδανικό για οικογένειες με παιδιά
  • Πολύ προσιτές τιμές μεταφορές αεροδρομίου με κλιματιζόμενο αυτοκίνητο
  • από το αεροδρόμιο της Χουργκάντα στο ξενοδοχείο σας

Διαδρομή

Κάντε κράτηση για μεταφορά στην Αίγυπτο με άνετο και καθαρό όχημα μέχρι 8 άτομα, θα σας παραλάβουμε από το αεροδρόμιο και θα σας μεταφέρουμε στο ξενοδοχείο σας στη Safaga ή στον κόλπο Soma.

Η μεταφορά από τη Χουργκάντα στη Σαφάγκα ή η μεταφορά από τη Σαφάγκα στο αεροδρόμιο της Χουργκάντα γίνεται με άνετο και καθαρό όχημα έως 9 άτομα, θα σας παραλάβουμε από το αεροδρόμιο και θα σας μεταφέρουμε στο ξενοδοχείο σας στη Σαφάγκα ή από τη Σαφάγκα στο αεροδρόμιο της Χουργκάντα. Το όχημα είναι κλιματιζόμενο και άνετο για να μπορείτε να ξεκινήσετε τις διακοπές σας οδηγώντας με τη δική σας ταχύτητα Ο ξεναγός μας στη Χουργκάντα είναι στη διάθεσή σας όλη την ώρα . Μεταφορά από τη Χουργκάντα στη Σαφάγκα και μεταφορά από τη Σαφάγκα στο αεροδρόμιο της Χουργκάντα.

ΕΝΑ

ΕΝΑ όχημα τιμή
από 1 έως 4 άτομα ταξί 10 ευρώ - τιμή ανά όχημα
από 5 έως 8 άτομα μίνι βαν Τιμή 15 ευρώ το όχημα
από 9 έως 15 άτομα σουβέρ Τιμή 20 ευρώ ανά όχημα
Από 15 έως 30 άτομα λεωφορείο Τιμή 55 ευρώ ανά όχημα

Είτε με το λεωφορείο, είτε με ιδιωτικό αυτοκίνητο είτε με μίνι λεωφορείο, με φθηνές μεταφορές από το αεροδρόμιο στη Χουργκάντα, θα βρείτε το σωστό λεωφορείο από το αεροδρόμιο στο ξενοδοχείο διακοπών ή στο κρουαζιερόπλοιό σας. Κάντε κράτηση για τη μεταφορά σας από το αεροδρόμιο εκ των προτέρων αντί να νοικιάσετε αυτοκίνητο ή ταξί στις εγκαταστάσεις και ξεκινήστε τις διακοπές σας με την άνεση μιας αποκλειστικής υπηρεσίας μεταφοράς. Οι φτηνές μας μεταφορές από το αεροδρόμιο στη Χουργκάντα είναι απευθείας και αποκλειστικά για την κράτησή σας.

Reviews (0 Reviews)

Πώς κάνετε κράτηση;

Πώς μπορείτε να κάνετε κράτηση; Οι ερωτήσεις / οι ανησυχίες σας είναι πολύ σημαντικές για εμάς. Επομένως, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για επείγοντα θέματα τηλεφωνικά στον αριθμό κινητού 00201000835673 (είναι δυνατά και μηνύματα WhatsApp και Viber) "σχεδόν" 24 ώρες ή με απευθείας ταχυδρομείο στο info@book-tour-egypt.com .... Συμπληρώστε τα δεδομένα στη σελίδα "Κράτηση τώρα", στείλτε μας email ή καλέστε στο 00201000835673. Στη συνέχεια θα κανονίσουμε ένα κατάλληλο ραντεβού με τον ξεναγό μας στο ξενοδοχείο σας. Μετά την άφιξή σας, θα σας συναντήσει και θα σας δώσει περι... ...Συνέχισε να διαβάζεις

Πώς πληρώνετε;

Μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το ποσό ή μια κατάθεση μέσω της τράπεζάς σας στον λογαριασμό μας ή να πληρώσετε με μετρητά επιτόπου στην Αίγυπτο. Όταν φτάσετε στην Αίγυπτο, ο ξεναγός μας θα σας επισκεφτεί στο ξενοδοχείο, θα εισπράξει τα χρήματα ή το υπόλοιπο και θα σας δώσει την απόδειξη Προσφέρουμε πέντε επιλογές: - Μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το ποσό ή μια κατάθεση στον λογαριασμό μας μέσω της τράπεζάς σας - Μεταφορά ολόκληρου του ποσού ή μερικού ποσού ως κατάθεση Πληρωμή μέσω PayPal (ενδεχομένως να σχετίζεται με χρεώσεις) Πληρωμή στον υπάλληλο μας στο αεροδρόμιο με μετρητά Η πληρωμή για... ...Συνέχισε να διαβάζεις