Utopia Island κολύμβηση με αναπνευστήρα, εκδρομή με αναπνευστήρα από τη Χουργκάντα

Ενήλικες
20.00
kinder
10.00
Επιλέξτε ημερομηνία ταξιδιού
Εισαγάγετε τον συνολικό αριθμό ταξιδιωτών
Στείλε αίτημα
 • Υπηρεσία μεταφοράς
 • Διαθεσιμότητα : Καθημερινά
 • μαζεύω: 8:30 π.μ
 • ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: 4:30 μ.μ.
Utopia Island κολύμβηση με αναπνευστήρα, εκδρομή με αναπνευστήρα από τη Χουργκάντα. Το Book Tour Egypt σας προσφέρει μια μοναδική περιήγηση με αναπνευστήρα κοντά στο νησί Utopia με μια χαλαρωτική επίσκεψη στο νησί. Εξερευνήστε τον φανταστικό υποβρύχιο κόσμο της Ερυθράς Θάλασσας με δύο διαφορετικούς τρόπους. Ένα ταξίδι στους κοραλλιογενείς υφάλους. Κατάλληλο για όλη την οικογένεια. Ακόμα και τα παιδιά σας δεν θα χορταίνουν από τα πολλά πολύχρωμα ψάρια και το κάτω μέρος

Τιμές

Price per Person
 • 20.00 Price per Ενήλικες
 • 10.00 Price per kinder

Περιλαμβάνεται στην τιμή

 • Μεταφορές με κλιματιζόμενο λεωφορείο
 • Αγγλόφωνος οδηγός
 • Τρώγοντας μεσημεριανό
 • Softgetränke
 • Εξοπλισμός για αναπνευστήρα

Δεν περιλαμβάνεται στην τιμή

 • από 27-11-2019 όλοι οι τουρίστες πρέπει να πληρώσουν 5 ευρώ το άτομο για θαλάσσιες εκδρομές. παιδιά έως 6 ετών δεν πληρώνουν τέλη.

Παίρνω μαζί

 • Διαβατήριο σε ισχύ
 • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ
 • γυαλιά ηλίου
 • μαγιό
 • Κάλλυμα κεφαλής
 • Εξοπλισμός για αναπνευστήρα
 • αντηλιακή κρέμα

Διαδρομή

Utopia Island Snorkeling , Ταξίδι για κολύμβηση με αναπνευστήρα από τη Χουργκάντα .

Το Book Tour Egypt σας προσφέρει μια μοναδική περιήγηση με αναπνευστήρα κοντά στο νησί Utopia με μια χαλαρωτική επίσκεψη στο νησί. Εξερευνήστε τον φανταστικό υποβρύχιο κόσμο της Ερυθράς Θάλασσας με δύο διαφορετικούς τρόπους. Ένα ταξίδι στους κοραλλιογενείς υφάλους. Κατάλληλο για όλη την οικογένεια. Ακόμα και τα παιδιά σας δεν θα χορτάσουν τα πολλά πολύχρωμα ψάρια.

Ο οδηγός του Book Tour στην Αίγυπτο θα σας παραλάβει για το ταξίδι των ονείρων σας για κολύμβηση με αναπνευστήρα κοντά στο νησί Utopia.

Μεταφορά με κλιματιζόμενο όχημα στην αφετηρία. Εκδρομή με πλοίο στην όμορφη γραφική Ερυθρά Θάλασσα προς το νησί Ουτοπία. Στην περιοχή του νησιού Utopia υπάρχει η ευκαιρία να απολαύσετε την ομορφιά του υποθαλάσσιου κόσμου με τα πολύχρωμα ψάρια και τους διαφορετικούς κοραλλιογενείς υφάλους. Εδώ θα ζήσετε αξέχαστες ώρες και θα ζήσετε παραδεισένιες εντυπώσεις από τον υδάτινο κόσμο της Ερυθράς Θάλασσας. Συνολικά, μπορείτε να τα ζήσετε όλα αυτά σε δύο διαφορετικές τοποθεσίες σήμερα. Μια υποβρύχια κάμερα εμπλουτίζει τις εμπειρίες τους. Αφού ολοκληρώσετε την περιήγηση με αναπνευστήρα σε δύο ενδιαφέροντα σημεία, απολαύστε μια χαλαρωτική επίσκεψη στο νησί Utopia. Μετά την ξενάγηση οδηγείτε πίσω στο σημείο εκκίνησης. Συνεχίστε στο ξενοδοχείο σας στη Χουργκάντα με ένα κλιματιζόμενο όχημα.

High Points (Εκδρομή στο νησί Super Giftun από τη Χουργκάντα)

Το ταξίδι με το σκάφος με γυάλινο πάτο σας επιτρέπει επίσης ανεμπόδιστη θέα χωρίς να βραχείτε.
Θα πάρετε επίσης ένα τοπικό γεύμα στο σκάφος.
Κολύμπι και κολύμβηση με αναπνευστήρα με μάσκες και πτερύγια στην ανοιχτή θάλασσα
Ψάρεμα: Â Απολαύστε τα αλιεύματά σας στο μεσημεριανό γεύμα ή απλά δειπνήστε στον υπέροχο μπουφέ

Προσγειωθείτε στο νησί της Ουτοπίας και οδηγήστε με παιχνίδια με μπανάνα και καναπέ.

Utopia Island Snorkeling , Ταξίδι για κολύμβηση με αναπνευστήρα από τη Χουργκάντα

αγαπητοί καλεσμένοι
Δεν συνιστάται η αγορά DVD ή φωτογραφιών στο quad safari ή στις εκδρομές με σκάφος, καθώς η ποιότητα είναι ως επί το πλείστον κακή και γι' αυτό δεν το προσφέρουμε. Είναι απλώς μια ειδοποίηση για να αποφύγετε ένα παράπονο.

Σημείο Συνάντησης: Το ξενοδοχείο σας στη Χουργκάντα-- Σημείο Επιστροφής Το ξενοδοχείο σας στη Χουργκάντα

Reviews (0 Reviews)

Πώς κάνετε κράτηση;

Πώς μπορείτε να κάνετε κράτηση; Οι ερωτήσεις / οι ανησυχίες σας είναι πολύ σημαντικές για εμάς. Επομένως, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για επείγοντα θέματα τηλεφωνικά στον αριθμό κινητού 00201000835673 (είναι δυνατά και μηνύματα WhatsApp και Viber) "σχεδόν" 24 ώρες ή με απευθείας ταχυδρομείο στο info@book-tour-egypt.com .... Συμπληρώστε τα δεδομένα στη σελίδα "Κράτηση τώρα", στείλτε μας email ή καλέστε στο 00201000835673. Στη συνέχεια θα κανονίσουμε ένα κατάλληλο ραντεβού με τον ξεναγό μας στο ξενοδοχείο σας. Μετά την άφιξή σας, θα σας συναντήσει και θα σας δώσει περι... ...Συνέχισε να διαβάζεις

Πώς πληρώνετε;

Μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το ποσό ή μια κατάθεση μέσω της τράπεζάς σας στον λογαριασμό μας ή να πληρώσετε με μετρητά επιτόπου στην Αίγυπτο. Όταν φτάσετε στην Αίγυπτο, ο ξεναγός μας θα σας επισκεφτεί στο ξενοδοχείο, θα εισπράξει τα χρήματα ή το υπόλοιπο και θα σας δώσει την απόδειξη Προσφέρουμε πέντε επιλογές: - Μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το ποσό ή μια κατάθεση στον λογαριασμό μας μέσω της τράπεζάς σας - Μεταφορά ολόκληρου του ποσού ή μερικού ποσού ως κατάθεση Πληρωμή μέσω PayPal (ενδεχομένως να σχετίζεται με χρεώσεις) Πληρωμή στον υπάλληλο μας στο αεροδρόμιο με μετρητά Η πληρωμή για... ...Συνέχισε να διαβάζεις