Ιδιωτική μεταφορά από τα ξενοδοχεία του Σαρμ Ελ Σέιχ στο αεροδρόμιο του Σαρμ Ελ Σέιχ

Ενήλικες
2.00
kinder
1.00
Επιλέξτε ημερομηνία ταξιδιού
Εισαγάγετε τον συνολικό αριθμό ταξιδιωτών
Στείλε αίτημα
  • Υπηρεσία μεταφοράς
  • Διαθεσιμότητα :
  • μαζεύω:
  • ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ:
Ιδιωτική μεταφορά από τα ξενοδοχεία του Σαρμ Ελ Σέιχ στο αεροδρόμιο του Σαρμ Ελ Σέιχ. Μεταφορές στο ταξίδι της επιστροφής από το Σαρμ ελ Σέικ Το ίδιο ισχύει και για το ταξίδι της επιστροφής σας. Για να μην χρειάζεται να σπαταλάτε αυτές τις πολύτιμες ώρες στις διακοπές σας με την οργάνωση ενός ταξί ή, εάν ταξιδεύετε με την οικογένεια, με ένα μίνι λεωφορείο για να σας μεταφέρει από το ξενοδοχείο στο αεροδρόμιο, μπορείτε να επιλέξετε από την προσφορά του Book Tour Egypt εκ των προτέρων. Κάντε κράτηση για μια κατάλληλη μεταφορά στην Αίγυπτο. Και σε αυτήν την περίπτωση, μπορείτε να κάνετε κράτηση για μεταφορά από το Σαρμ ελ Σέικ, η οποία θα σας μεταφέρει από το ξενοδοχείο στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Σαρμ ελ Σέικ. Με το Book Tour Egypt μπορείτε να επιλέξετε εάν θέλετε να οδηγήσετε μόνο μία διαδρομή ή να χρησιμοποιήσετε μία από τις προσφορές μας στο ταξίδι της επιστροφής.

Τιμές

Price per Person
  • 2.00 Price per Ενήλικες
  • 1.00 Price per kinder

Περιλαμβάνεται στην τιμή

  • Μεταφορά από/προς το αεροδρόμιο με κλιματιζόμενο αυτοκίνητο

Δεν περιλαμβάνεται στην τιμή

  • Βίζα εισόδου στην Αίγυπτο

Διαδρομή

Ιδιωτική μεταφορά από τα ξενοδοχεία του Σαρμ Ελ Σέιχ προς το αεροδρόμιο του Σαρμ Ελ Σέιχ. Μεταφορές για το ταξίδι της επιστροφής από το Σαρμ ελ Σέικ Το ίδιο ισχύει και για το ταξίδι της επιστροφής σας. Για να μην χρειάζεται να χάνετε πολύτιμες ώρες στις διακοπές σας για να κανονίσετε ένα ταξί ή, αν ταξιδεύετε με την οικογένεια, ένα μίνι λεωφορείο για να σας μεταφέρει από το ξενοδοχείο στο αεροδρόμιο, μπορείτε να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων από το βιβλίο προσφορών του Book Tour Egypt. κατάλληλη μεταφορά στην Αίγυπτο. Επίσης σε αυτή την περίπτωση μπορείτε να κάνετε κράτηση για μεταφορά στο Σαρμ ελ Σέικ όπου θα μεταφερθείτε από το ξενοδοχείο στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Σαρμ ελ Σέικ. Με το Book Tour Egypt έχετε την επιλογή εάν θέλετε να οδηγηθείτε μόνο προς μία κατεύθυνση ή εάν θέλετε να επωφεληθείτε από μία από τις προσφορές μας για το ταξίδι της επιστροφής.
Ιδιωτική μεταφορά από τα ξενοδοχεία του Σαρμ Ελ Σέιχ προς το αεροδρόμιο του Σαρμ Ελ Σέιχ. Όταν κάνετε μια κράτηση, σας ζητάμε να μας δώσετε εκ των προτέρων τα στοιχεία της πτήσης σας και τις πληροφορίες ξενοδοχείου στο Σαρμ Ελ Σέιχ.

Reviews (0 Reviews)

Πώς κάνετε κράτηση;

Πώς μπορείτε να κάνετε κράτηση; Οι ερωτήσεις / οι ανησυχίες σας είναι πολύ σημαντικές για εμάς. Επομένως, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για επείγοντα θέματα τηλεφωνικά στον αριθμό κινητού 00201000835673 (είναι δυνατά και μηνύματα WhatsApp και Viber) "σχεδόν" 24 ώρες ή με απευθείας ταχυδρομείο στο info@book-tour-egypt.com .... Συμπληρώστε τα δεδομένα στη σελίδα "Κράτηση τώρα", στείλτε μας email ή καλέστε στο 00201000835673. Στη συνέχεια θα κανονίσουμε ένα κατάλληλο ραντεβού με τον ξεναγό μας στο ξενοδοχείο σας. Μετά την άφιξή σας, θα σας συναντήσει και θα σας δώσει περι... ...Συνέχισε να διαβάζεις

Πώς πληρώνετε;

Μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το ποσό ή μια κατάθεση μέσω της τράπεζάς σας στον λογαριασμό μας ή να πληρώσετε με μετρητά επιτόπου στην Αίγυπτο. Όταν φτάσετε στην Αίγυπτο, ο ξεναγός μας θα σας επισκεφτεί στο ξενοδοχείο, θα εισπράξει τα χρήματα ή το υπόλοιπο και θα σας δώσει την απόδειξη Προσφέρουμε πέντε επιλογές: - Μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το ποσό ή μια κατάθεση στον λογαριασμό μας μέσω της τράπεζάς σας - Μεταφορά ολόκληρου του ποσού ή μερικού ποσού ως κατάθεση Πληρωμή μέσω PayPal (ενδεχομένως να σχετίζεται με χρεώσεις) Πληρωμή στον υπάλληλο μας στο αεροδρόμιο με μετρητά Η πληρωμή για... ...Συνέχισε να διαβάζεις