Εκδρομή από το Σαρμ ελ Σέιχ στο Λούξορ με πτήση

Ενήλικες
160.00
παιδιά
140.00
Επιλέξτε ημερομηνία ταξιδιού
Εισαγάγετε τον συνολικό αριθμό ταξιδιωτών
Στείλε αίτημα
 • Υπηρεσία μεταφοράς
 • Διαθεσιμότητα : Καθημερινά
 • μαζεύω: 4:30 π.μ.
 • ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: 8:30 μ.μ.
Εκδρομή από το Σαρμ ελ Σέιχ στο Λούξορ με πτήση, στο Λούξορ υπάρχει πλέον το ένα highlight μετά το άλλο. Ξεκινάμε το πρόγραμμά μας με μια επίσκεψη στο μεγαλειώδες συγκρότημα ναών του Καρνάκ. Μετά το μεσημεριανό γεύμα θα μεταφερθείτε με μηχανοκίνητο σκάφος στη Θήβα-Δυτικά πάνω από τον Νείλο, όπου βρίσκονται οι τεράστιοι νεκροταφικοί ναοί των Φαραώ του Νέου Βασιλείου. Θα επισκεφθείτε την «Κοιλάδα των Βασιλέων», τους Κολοσσούς του Μέμνονα, τον ναό Χατσεψούτ και τον Ναό του Καρνάκ.

Τιμές

Price per Person
 • 160.00 Price per Ενήλικες
 • 140.00 Price per παιδιά

Περιλαμβάνεται στην τιμή

 • Εισιτήριο πτήσης εσωτερικού
 • Μεταφορές με κλιματιζόμενα λεωφορεία
 • Επίσκεψη στο Ναό του Καρνάκ
 • Επίσκεψη στους Κολοσσούς του Μέμνονα
 • Επίσκεψη στην Κοιλάδα των Βασιλέων
 • Επίσκεψη στον ταράτσο ναό της βασίλισσας Χατσεψούτ Γεύμα στο Λούξορ
 • Ελληνόφωνος οδηγός
 • Όλα τα τέλη εισόδου στα αξιοθέατα

Δεν περιλαμβάνεται στην τιμή

 • Βόλτα με Felucca
 • Ποτά στο εστιατόριο
 • Τυχόν προσθήκες που δεν αναφέρονται στο πρόγραμμα

Παίρνω μαζί

 • Έγκυρο διαβατήριο με βίζα
 • Πακέτο πρωινού
 • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ
 • Ζεστά ρούχα το χειμώνα
 • Ελαφριά ρούχα το καλοκαίρι
 • γυαλιά ηλίου

Διαδρομή

Σαρμ Ελ Σέιχ Λούξορ " Εκδρομή από το Σαρμ Ελ Σέιχ στο Λούξορ με πτήση".

Στο Λούξορ, το ένα αποκορύφωμα ακολουθεί το επόμενο.

Ξεκινάμε το πρόγραμμά μας με μια επίσκεψη στο υπέροχο συγκρότημα ναών του Καρνάκ. Μετά το μεσημεριανό γεύμα, θα μεταφερθείτε με μηχανοκίνητο σκάφος κατά μήκος του Νείλου στη Θήβα-Δύση, όπου βρίσκονται οι πανίσχυροι νεκροθάφτες των Φαραώ του Νέου Βασιλείου. Θα επισκεφθείτε την «Κοιλάδα των Βασιλέων», τους Κολοσσούς του Μέμνονα, τον ναό Χατσεψούτ.

Περιγραφή: Θα σας παραλάβουν από το ξενοδοχείο γύρω στις 6 π.μ. και θα οδηγηθείτε στο αεροδρόμιο για να πάρετε την πτήση εσωτερικού της Egypt Air προς Λούξορ στις 6 το πρωί. Ο χρόνος πτήσης είναι περίπου μία ώρα. Έτσι, θα προσγειωθείτε στο Λούξορ γύρω στις 7 π.μ. Εκεί θα σας περιμένει γερμανόφωνος ξεναγός. Στη συνέχεια οδηγήστε στη δυτική όχθη του Νείλου (Δυτική Θήβα) στην Κοιλάδα των Βασιλέων για να επισκεφτείτε 3 ενδιαφέροντες τάφους. Συνεχίστε προς το Deir el Bahary για να επισκεφθείτε τον νεκρικό ναό της βασίλισσας Hatshepsut. Στην επιστροφή, κάντε μια σύντομη στάση στους Κολοσσούς του Μέμνονα

Μετά το μεσημεριανό γεύμα, επιστρέψτε στην ανατολική όχθη του Νείλου (T lift - ανατολικά ) για να επισκεφθείτε το πανέμορφο συγκρότημα ναών του Καρνάκ με την ιερή λίμνη. Στο τέλος της ημέρας, μεταφορά στο αεροδρόμιο του Λούξορ για την πτήση εσωτερικού για το Σαρμ ελ Σέιχ. Κατά την άφιξή σας στο αεροδρόμιο Sharm el Sheikh, θα μεταφερθείτε πίσω στο ξενοδοχείο με ένα κλιματιζόμενο αυτοκίνητο.

Εκδρομές από το Σαρμ ελ Σέιχ στο Λούξορ

Η Κοιλάδα των Βασιλέων

ήταν μια νεκρόπολη στην αρχαία Αίγυπτο όπου μέχρι σήμερα έχουν βρεθεί 64 τάφοι και λάκκοι. Μια ανωμαλία ραντάρ, η οποία ερμηνεύεται ως τάφος, θεωρείται "KV65" αλλά δεν έχει διερευνηθεί περαιτέρω μέχρι σήμερα. Οι τάφοι των ηγεμόνων του Νέου Βασιλείου (περίπου 1550 π.Χ. έως 1069 π.Χ.[2], 18η έως 20η Δυναστεία) βρίσκονται συγκεκριμένα στην Κοιλάδα των Βασιλέων. Η κοιλάδα βρίσκεται στη Θήβα-Δυτικά, απέναντι από το Καρνάκ, στην άκρη της ερήμου και περιβάλλεται από ψηλά βουνά, κυρίως τη φυσική πυραμίδα των βράχων el Korn ή el-Qurn (Το Κέρας). Σχεδόν ολόκληρη η περιοχή της Δυτικής Θήβας σχηματίζει μια τεράστια νεκρόπολη. Στα νότια βρίσκεται η Κοιλάδα των Βασιλισσών. Παρά τη δραστηριότητα χιλιάδων ετών από ταφικούς ληστές και ληστές, η Κοιλάδα των Βασιλέων εξακολουθούσε να παρέχει στους σύγχρονους Αιγυπτιολόγους πολυάριθμα εξαιρετικά πολύτιμα ευρήματα ανασκαφών. Μεταξύ άλλων, ο σε μεγάλο βαθμό άθικτος τάφος του Τουταγχαμών (KV62) ανακαλύφθηκε εδώ το 1922 από τον Χάουαρντ Κάρτερ.

το συγκρότημα ναών του Καρνάκ

Οι ναοί του Λούξορ και οι ναοί του Καρνάκ συνδέονταν κάποτε με μια λεωφόρο σφίγγων, την οποία ακολουθούσαν οι πομπές της Αρχαίας Αιγύπτου. Μια τέτοια πομπή συνδέθηκε με το Opetfest, το φεστιβάλ της ανανέωσης. Τα ερείπια αυτής της λεωφόρου των σφιγγών σώζονται στην είσοδο και των δύο ναών. Είναι πολύ δύσκολο να περιγράψεις το συγκρότημα ναών του Καρνάκ. Αυτό ισχύει τόσο για την επέκταση της περιοχής όσο και για την αντίστοιχη χρονολογική κατανομή. Η πρακτικά ανύπαρκτη χρονολογία μέσα στις πολλές οικοδομικές φάσεις προκαλεί επίσης σύγχυση, γιατί πολλοί ηγεμόνες έχτισαν, γκρέμισαν, ανακαίνιζαν και ξαναέχτιζαν όπου υπήρχε χώρος. Θεωρήθηκε επίσης καλός τρόπος να αφήσει κανείς την υπογραφή του στο Καρνάκ.

Οι Κολοσσοί του Μέμνονα

Οι Κολοσσοί του Μέμνονα είναι δύο αρχαία αιγυπτιακά κολοσσιαία αγάλματα του 14ου αιώνα π.Χ. που στέκονται δίπλα-δίπλα. Βρίσκονται στην κοιλάδα του Νείλου όχι μακριά από την Κοιλάδα των Βασιλέων (Bibân el-Molûk) στη Δυτική Θήβα. Τα αγάλματα βρίσκονταν στο παρελθόν μπροστά από τους πυλώνες της εισόδου του ναού του Amenhotep III. (Αιγύπτιος Amenhotep III.), φαραώ της 18ης δυναστείας.

Ο ναός Χατσεψούτ

Βρίσκεται στο Deir el Bahri στη δυτική όχθη του Νείλου στη Δυτική Θήβα, ο ναός Hatshepsut είναι ένα από τα πιο συναρπαστικά αξιοθέατα και μια εντυπωσιακή μαρτυρία της αρχαίας αιγυπτιακής αρχιτεκτονικής. Εξίσου εξαιρετικό με την κατασκευή του είναι το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό ότι η κατασκευή του ναού Hatshepsut έγινε από μια γυναίκα. Ο υπέροχος ασβεστολιθικός ναός, που έχει διατηρηθεί καλά μέχρι σήμερα, χτίστηκε σε μόλις 15 χρόνια. Αυτό το λεγόμενο σπίτι εκατομμυρίων ετών δηλώνει τον βασιλικό νεκρικό ναό και ήταν μια έκφραση της μυστικιστικής ένωσης του βασιλιά με μια ισχυρή αιγυπτιακή θεότητα, η οποία έκανε τον βασιλιά να συνεχίσει να υπάρχει.

Ο ναός Hatshepsut αφηγείται την ιστορία μιας επιτυχημένης γυναίκας στην αρχαία Αίγυπτο. Η Χατσεψούτ ήταν κόρη του Θουτμόζ Α'. Μετά τον θάνατο του συζύγου της Θουτμόζ Β', ανέλαβε τις κρατικές υποθέσεις για τον Θουτμόζ Γ', τον νόμιμο διάδοχο του θρόνου, ο οποίος ήταν ακόμη ανήλικος τότε. Σύμφωνα με τον ισχύοντα νόμο, η ίδια η Χατσεψούτ δεν είχε δικαίωμα να κληρονομήσει και παρ' όλα αυτά είχε στεφθεί φαραώ το δεύτερο έτος της βασιλείας της. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, της έλειπε η αποδοχή ως γυναίκα και αντιμετώπισε αντίποινα. Αυτό συνέβη παρά το γεγονός ότι σημείωσε σημαντική πολιτική επιτυχία. Υπό τη βασιλεία της Βασίλισσας της 18ης Δυναστείας, η οποία κυβέρνησε από το 1479 έως το θάνατό της το 1458 π.Χ. η Αίγυπτος γνώρισε μια περίοδο μεγάλης οικονομικής άνθησης και μια μακρά περίοδο ειρήνης.

Εκδρομή από το Sharm AL Sheihkh στο Λούξορ με πτήση

Η τιμή εξαρτάται από τον αριθμό των συμμετεχόντων, στείλτε μας μια ερώτηση και θα κάνουμε μια προσφορά με την ακριβή τιμή.

Σημείο Συνάντησης: Το ξενοδοχείο σας στο Σαρμ Ελ Σέιχ---- Σημείο Επιστροφής Το ξενοδοχείο σας στο Σαρμ Ελ Σέιχ

Reviews (0 Reviews)

Πώς κάνετε κράτηση;

Πώς μπορείτε να κάνετε κράτηση; Οι ερωτήσεις / οι ανησυχίες σας είναι πολύ σημαντικές για εμάς. Επομένως, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για επείγοντα θέματα τηλεφωνικά στον αριθμό κινητού 00201000835673 (είναι δυνατά και μηνύματα WhatsApp και Viber) "σχεδόν" 24 ώρες ή με απευθείας ταχυδρομείο στο info@book-tour-egypt.com .... Συμπληρώστε τα δεδομένα στη σελίδα "Κράτηση τώρα", στείλτε μας email ή καλέστε στο 00201000835673. Στη συνέχεια θα κανονίσουμε ένα κατάλληλο ραντεβού με τον ξεναγό μας στο ξενοδοχείο σας. Μετά την άφιξή σας, θα σας συναντήσει και θα σας δώσει περι... ...Συνέχισε να διαβάζεις

Πώς πληρώνετε;

Μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το ποσό ή μια κατάθεση μέσω της τράπεζάς σας στον λογαριασμό μας ή να πληρώσετε με μετρητά επιτόπου στην Αίγυπτο. Όταν φτάσετε στην Αίγυπτο, ο ξεναγός μας θα σας επισκεφτεί στο ξενοδοχείο, θα εισπράξει τα χρήματα ή το υπόλοιπο και θα σας δώσει την απόδειξη Προσφέρουμε πέντε επιλογές: - Μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το ποσό ή μια κατάθεση στον λογαριασμό μας μέσω της τράπεζάς σας - Μεταφορά ολόκληρου του ποσού ή μερικού ποσού ως κατάθεση Πληρωμή μέσω PayPal (ενδεχομένως να σχετίζεται με χρεώσεις) Πληρωμή στον υπάλληλο μας στο αεροδρόμιο με μετρητά Η πληρωμή για... ...Συνέχισε να διαβάζεις