Ιδιωτική μεταφορά από το αεροδρόμιο του Σαρμ Ελ Σέιχ προς τα ξενοδοχεία του Σαρμ Ελ Σέιχ

Ενήλικες
2.00
παιδιά
0.00
Επιλέξτε ημερομηνία ταξιδιού
Εισαγάγετε τον συνολικό αριθμό ταξιδιωτών
Στείλε αίτημα
  • Υπηρεσία μεταφοράς
  • Διαθεσιμότητα :
  • μαζεύω:
  • ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ:
Ιδιωτική μεταφορά από το αεροδρόμιο του Σαρμ ελ Σέιχ προς τα ξενοδοχεία του Σαρμ ελ Σέιχ, εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα κατά την άφιξή σας στο Σαρμ ελ Σέιχ και κάντε το ταξίδι στο ξενοδοχείο σας στο Σαρμ Ελ Σέιχ. Κάντε online σήμερα μια ιδιωτική μεταφορά από το αεροδρόμιο του Σαρμ ελ Σέιχ προς το ξενοδοχείο σας στο Σαρμ Ελ Σέιχ.

Τιμές

Price per Person
  • 2.00 Price per Ενήλικες
  • 0.00 Price per παιδιά

Περιλαμβάνεται στην τιμή

  • Μεταφορά από το αεροδρόμιο με κλιματιζόμενο αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο του Σαρμ Ελ Σέιχ στο ξενοδοχείο σας στο Σαρμ Ελ Σέιχ (μονή διαδρομή)

Δεν περιλαμβάνεται στην τιμή

  • Βίζα εισόδου στην Αίγυπτο

Διαδρομή

Οδηγίες από το Διεθνές Αεροδρόμιο του Σαρμ ελ Σέιχ προς το ξενοδοχείο σας στο Σαρμ ελ Σέιχ. Η υπηρεσία μεταφοράς είναι διαθέσιμη 24 ώρες την ημέρα, κάθε μέρα. Αυτή είναι μια ιδιωτική μεταφορά. Σας προσφέρουμε ιδιωτική υπηρεσία μεταφοράς αεροδρομίου από το διεθνές αεροδρόμιο του Σαρμ Ελ Σεΐχ για πελάτες που εκτιμούν την άνεση, την ασφάλεια, την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα είτε ταξιδεύουν στο Σαρμ ελ Σέιχ για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή. Κατά την άφιξή σας θα σας υποδεχθεί ο οδηγός/εκπρόσωπός μας με μια πινακίδα με το όνομά σας και θα σας βοηθήσει με τις αποσκευές σας και θα σας συνοδεύσει στο όχημα που σας περιμένει για να σας μεταφέρει στον προορισμό σας με τον πιο γρήγορο και εύκολο τρόπο. Για να διασφαλίσουμε την ασφάλειά σας, επιλέγουμε προσεκτικά μόνο τους πιο έμπειρους και αξιόπιστους παρόχους σε κάθε πόλη. Όταν κάνετε μια κράτηση, σας ζητάμε να μας δώσετε εκ των προτέρων τα στοιχεία της πτήσης σας και τις πληροφορίες ξενοδοχείου στο Σαρμ Ελ Σέιχ.
ξενοδοχεία Σαρμ Ελ Σέιχ Τιμές ανά άτομο Βιβλίο
Από 1 έως 2 άτομα 4 ευρώ το άτομο ταξίδι
Από 3 έως 4 άτομα 3 ευρώ το άτομο Αίγυπτος
από 5 έως 8 άτομα 2 ευρώ το άτομο HRG
Nabq Bay; Namma Bay ξενοδοχεία Τιμές ανά άτομο SSH
από 1 έως 2 άτομα 4 ευρώ το άτομο
Από 3 έως 4 άτομα 3 ευρώ το άτομο
από 4 έως 9 άτομα 2 ευρώ το άτομο
Hadabet Om El Seed; Ras Om El Seed Ξενοδοχεία Τιμές ανά άτομο
Από 1 έως 2 άτομα 4 ευρώ το άτομο
από 3 έως 4 άτομα 3 ευρώ το άτομο
από 5 έως 9 άτομα 2 ευρώ το άτομο
Ras Nusrani - Sharks Bay Ξενοδοχεία Τιμές ανά άτομο
από 1 έως 2 άτομα 4 ευρώ το άτομο
από 3 έως 9 άτομα 2 ευρώ το άτομο
Όλα τα ξενοδοχεία σε Σαρμ Ελ Σέιχ Κάντε κράτηση για περιήγηση στην Αίγυπτο t
από 1 έως 9 άτομα 8 ευρώ ανά μεταφορά ανά αυτοκίνητο

Μεταφορά από το αεροδρόμιο του Σαρμ Ελ Σέιχ

Ιδιωτική μεταφορά από το αεροδρόμιο του Σαρμ Ελ Σέιχ προς τα ξενοδοχεία του Σαρμ Ελ Σέιχ

Reviews (0 Reviews)

Πώς κάνετε κράτηση;

Πώς μπορείτε να κάνετε κράτηση; Οι ερωτήσεις / οι ανησυχίες σας είναι πολύ σημαντικές για εμάς. Επομένως, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για επείγοντα θέματα τηλεφωνικά στον αριθμό κινητού 00201000835673 (είναι δυνατά και μηνύματα WhatsApp και Viber) "σχεδόν" 24 ώρες ή με απευθείας ταχυδρομείο στο info@book-tour-egypt.com .... Συμπληρώστε τα δεδομένα στη σελίδα "Κράτηση τώρα", στείλτε μας email ή καλέστε στο 00201000835673. Στη συνέχεια θα κανονίσουμε ένα κατάλληλο ραντεβού με τον ξεναγό μας στο ξενοδοχείο σας. Μετά την άφιξή σας, θα σας συναντήσει και θα σας δώσει περι... ...Συνέχισε να διαβάζεις

Πώς πληρώνετε;

Μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το ποσό ή μια κατάθεση μέσω της τράπεζάς σας στον λογαριασμό μας ή να πληρώσετε με μετρητά επιτόπου στην Αίγυπτο. Όταν φτάσετε στην Αίγυπτο, ο ξεναγός μας θα σας επισκεφτεί στο ξενοδοχείο, θα εισπράξει τα χρήματα ή το υπόλοιπο και θα σας δώσει την απόδειξη Προσφέρουμε πέντε επιλογές: - Μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το ποσό ή μια κατάθεση στον λογαριασμό μας μέσω της τράπεζάς σας - Μεταφορά ολόκληρου του ποσού ή μερικού ποσού ως κατάθεση Πληρωμή μέσω PayPal (ενδεχομένως να σχετίζεται με χρεώσεις) Πληρωμή στον υπάλληλο μας στο αεροδρόμιο με μετρητά Η πληρωμή για... ...Συνέχισε να διαβάζεις