Ιδιωτική μεταφορά από το αεροδρόμιο της Χουργκάντα προς τα ξενοδοχεία της Χουργκάντα

Ενήλικες
4.00
kind
2.00
Επιλέξτε ημερομηνία ταξιδιού
Εισαγάγετε τον συνολικό αριθμό ταξιδιωτών
Στείλε αίτημα
  • Υπηρεσία μεταφοράς
  • Διαθεσιμότητα :
  • μαζεύω:
  • ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ:
Εξοικονομήστε χρόνο και χρήματα κατά την άφιξή σας στη Χουργκάντα και κάντε το ταξίδι στο ξενοδοχείο σας στη Χουργκάντα παιχνιδάκι. Κάντε κράτηση για ιδιωτική μεταφορά από το αεροδρόμιο της Χουργκάντα στο ξενοδοχείο σας στη Χουργκάντα online σήμερα.

Τιμές

Price per Person
  • 4.00 Price per Ενήλικες
  • 2.00 Price per kind

Περιλαμβάνεται στην τιμή

  • Μεταφορά από το αεροδρόμιο με κλιματιζόμενο αυτοκίνητο από το αεροδρόμιο της Χουργκάντα στο ξενοδοχείο σας στη Χουργκάντα (μονή διαδρομή)

Δεν περιλαμβάνεται στην τιμή

  • Βίζα εισόδου στην Αίγυπτο

Διαδρομή

Ιδιωτική μεταφορά από το αεροδρόμιο της Χουργκάντα προς τα ξενοδοχεία της Χουργκάντα. Οδηγίες από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Χουργκάντα προς τη Χουργκάντα, τον κόλπο Makadi, τον κόλπο Soma, τη Safaga, το Elgounna Hotel. Η υπηρεσία μεταφοράς είναι διαθέσιμη 24 ώρες την ημέρα, κάθε μέρα. Αυτή είναι μια ιδιωτική μεταφορά.

Σας προσφέρουμε μια ιδιωτική υπηρεσία μεταφοράς αεροδρομίου από το Διεθνές Αεροδρόμιο της Χουργκάντα για πελάτες που εκτιμούν την άνεση, την ασφάλεια, την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητα είτε ταξιδεύουν στη Χουργκάντα για επαγγελματικούς λόγους είτε για αναψυχή. Κατά την άφιξή σας θα σας υποδεχθεί ο οδηγός/εκπρόσωπός μας με μια πινακίδα με το όνομά σας και θα σας βοηθήσει με τις αποσκευές σας και θα σας συνοδεύσει στο όχημα που σας περιμένει για να σας μεταφέρει στον προορισμό σας με τον πιο γρήγορο και εύκολο τρόπο. Για να διασφαλίσουμε την ασφάλειά σας, επιλέγουμε προσεκτικά μόνο τους πιο έμπειρους και αξιόπιστους παρόχους σε κάθε πόλη.

Όταν κάνετε μια κράτηση, σας ζητάμε να μας δώσετε εκ των προτέρων τα στοιχεία της πτήσης σας και τις πληροφορίες ξενοδοχείου στη Χουργκάντα.

Απολαύστε ιδιωτική μεταφορά από το αεροδρόμιο της Χουργκάντα στο ξενοδοχείο σας με ένα κλιματιζόμενο όχημα χωρίς άλλους επισκέπτες

http://www.book-tour-egypt.com

Βιβλίο

Από 1 έως 4 άτομα

10 ευρώ ανά αυτοκίνητο ανά μεταφορά

ταξίδι

Από 5 έως 8 άτομα

13 ευρώ το αυτοκίνητο ανά μεταφορά

Αίγυπτος

από 9 έως 15 άτομα

20 ευρώ το αυτοκίνητο ανά μεταφορά

HRG

El Gouna ξενοδοχεία; Makady Bay ξενοδοχεία

Κάντε κράτηση για περιήγηση στην Αίγυπτο

SSH

από 1 έως 4 άτομα

12 ευρώ το αυτοκίνητο ανά μεταφορά

Από 5 έως 8 άτομα

15 ευρώ το αυτοκίνητο ανά μεταφορά

από 9 έως 15 άτομα

25 ευρώ το αυτοκίνητο ανά μεταφορά

Safaga Hotels και Soma Bay & Sahl Hasheesh Hotel

Κάντε κράτηση για περιήγηση στην Αίγυπτο

Από 1 έως 4 άτομα

14 ευρώ το αυτοκίνητο ανά μεταφορά

από 5 έως 8 άτομα

17 ευρώ ανά αυτοκίνητο ανά μεταφορά

από 9 έως 15 άτομα

25 ευρώ το αυτοκίνητο ανά μεταφορά

El Qusier Ξενοδοχεία/ magic life kalawy

Mjic life Kalawy

από 1 έως 4 άτομα

26 ευρώ το αυτοκίνητο ανά μεταφορά

από 5 έως 8 άτομα

30 ευρώ το αυτοκίνητο ανά μεταφορά

Marsa Alam ξενοδοχεία

Κάντε κράτηση για περιήγηση στην Αίγυπτο

από 1 έως 4 άτομα

----------------------

από 5 έως 8 άτομα

45 ευρώ ανά μεταφορά ανά αυτοκίνητο

--------------------- Ευρώ ανά αυτοκίνητο 55 ευρώ

Reviews (0 Reviews)

Πώς κάνετε κράτηση;

Πώς μπορείτε να κάνετε κράτηση; Οι ερωτήσεις / οι ανησυχίες σας είναι πολύ σημαντικές για εμάς. Επομένως, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για επείγοντα θέματα τηλεφωνικά στον αριθμό κινητού 00201000835673 (είναι δυνατά και μηνύματα WhatsApp και Viber) "σχεδόν" 24 ώρες ή με απευθείας ταχυδρομείο στο info@book-tour-egypt.com .... Συμπληρώστε τα δεδομένα στη σελίδα "Κράτηση τώρα", στείλτε μας email ή καλέστε στο 00201000835673. Στη συνέχεια θα κανονίσουμε ένα κατάλληλο ραντεβού με τον ξεναγό μας στο ξενοδοχείο σας. Μετά την άφιξή σας, θα σας συναντήσει και θα σας δώσει περι... ...Συνέχισε να διαβάζεις

Πώς πληρώνετε;

Μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το ποσό ή μια κατάθεση μέσω της τράπεζάς σας στον λογαριασμό μας ή να πληρώσετε με μετρητά επιτόπου στην Αίγυπτο. Όταν φτάσετε στην Αίγυπτο, ο ξεναγός μας θα σας επισκεφτεί στο ξενοδοχείο, θα εισπράξει τα χρήματα ή το υπόλοιπο και θα σας δώσει την απόδειξη Προσφέρουμε πέντε επιλογές: - Μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το ποσό ή μια κατάθεση στον λογαριασμό μας μέσω της τράπεζάς σας - Μεταφορά ολόκληρου του ποσού ή μερικού ποσού ως κατάθεση Πληρωμή μέσω PayPal (ενδεχομένως να σχετίζεται με χρεώσεις) Πληρωμή στον υπάλληλο μας στο αεροδρόμιο με μετρητά Η πληρωμή για... ...Συνέχισε να διαβάζεις