Ιδιωτική περιήγηση: Κάιρο: Πτήση και ιδιωτική ξενάγηση από το Σαρμ Ελ Σέιχ

Ενήλικες
155.00
παιδιά
145.00
Επιλέξτε ημερομηνία ταξιδιού
Εισαγάγετε τον συνολικό αριθμό ταξιδιωτών
Στείλε αίτημα
 • Υπηρεσία μεταφοράς
 • Διαθεσιμότητα : Καθημερινά
 • μαζεύω: 4:30 π.μ.
 • ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: 8:30 μ.μ.
Ιδιωτική ξενάγηση: Κάιρο: Πτήση και ιδιωτική ξενάγηση από το Σαρμ Ελ Σέιχ, Επισκεφθείτε τα αξιοθέατα στο Κάιρο: Tut Anch Amun Mask, τις Πυραμίδες της Γκίζας και τη Σφίγγα, το Αιγυπτιακό Εθνικό Μουσείο, το Mummy Hall στο Αιγυπτιακό Μουσείο, το Bazar Khan El -Χαλίλη .

Τιμές

Price per Person
 • 155.00 Price per Ενήλικες
 • 145.00 Price per παιδιά

Περιλαμβάνεται στην τιμή

 • Επίσκεψη στις πυραμίδες της Γκίζας και της Σφίγγας
 • Επίσκεψη στο Αιγυπτιακό Μουσείο
 • Όλα τα τέλη εισόδου στα αξιοθέατα
 • Εισιτήριο πτήσης εσωτερικού
 • Μεταφορές με κλιματιζόμενο λεωφορείο
 • Ιδιωτικός γερμανόφωνος οδηγός
 • Τρώγοντας μεσημεριανό

Δεν περιλαμβάνεται στην τιμή

 • Βόλτα Felluk
 • Ποτά στο εστιατόριο
 • Τυχόν προσθήκες που δεν αναφέρονται στο πρόγραμμα

Παίρνω μαζί

 • Έγκυρο διαβατήριο με βίζα
 • Πακέτο πρωινού
 • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ
 • Ζεστά ρούχα το χειμώνα
 • Ελαφριά ρούχα το καλοκαίρι
 • γυαλιά ηλίου

Διαδρομή

Ιδιωτική ξενάγηση: Κάιρο : Πτήση και ιδιωτική ξενάγηση από το Σαρμ Ελ Σέιχ.

Κατά τη διάρκεια των διακοπών σας στο Σαρμ Ελ Σέιχ , απολαύστε μια ιδιωτική εκδρομή στο Κάιρο με αεροπλάνο και επισκεφθείτε τις Πυραμίδες του Χέοπα, του Χεφρήνου, της Σφίγγας, του Αιγυπτιακού Εθνικού Μουσείου, του Bazar Khan El-Khalili.

Περιγραφή:

Θα μεταφερθείτε από το ξενοδοχείο σας στο αεροδρόμιο του Σαρμ Ελ Σέιχ νωρίς το πρωί για μια πτήση 45 λεπτών στο Κάιρο. Στο Κάιρο θα σας καλωσορίσει ο γερμανόφωνος ξεναγός σας, ο οποίος θα σας συνοδεύει σε όλη τη διάρκεια της ξενάγησης. Η εκδρομή ξεκινά με μια επίσκεψη στο Αιγυπτιακό Μουσείο, ένα από τα πιο ενδιαφέροντα αξιοθέατα του Καΐρου, όπου εκτίθενται πάνω από 120.000 έργα τέχνης. Ολόκληρη η συλλογή του μουσείου περιλαμβάνει αντικείμενα από το Παλαιό, το Μέσο και το Νέο Βασίλειο, καθώς και την έκθεση του βασιλιά Tut Ankh Amun. Μετά την επίσκεψη στο Αιγυπτιακό Μουσείο θα οδηγηθείτε σε ένα από τα επτά θαύματα του κόσμου > Οι Μεγάλες Πυραμίδες του Χέοπα, του Χεφρήνου και του Μυκερίνου. Η ξενάγηση στην πυραμίδα τελειώνει στη Σφίγγα και τους γύρω ναούς, στη συνέχεια θα γευματίσετε σε ένα τοπικό εστιατόριο και τέλος θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια βόλτα στις αγορές του Καΐρου. Νωρίς το βράδυ ο οδηγός θα σας μεταφέρει στο αεροδρόμιο του Καΐρου. Μετά την πτήση της επιστροφής στο Σαρμ Ελ Σέιχ, θα μεταφερθείτε από το αεροδρόμιο πίσω στο ξενοδοχείο σας.

Εκδρομές από το Σαρμ ελ Σέιχ στο Κάιρο με πτήση

Πυραμίδες της Γκίζας

Οι Πυραμίδες της Γκίζας είναι τα μόνα εναπομείναντα από τα Επτά Θαύματα του Αρχαίου Κόσμου και είναι ένα από τα πιο διάσημα κτίσματα στον κόσμο. Απέχουν περίπου 15 χιλιόμετρα από το κέντρο του Καΐρου, την πρωτεύουσα της Αιγύπτου, ακριβώς στα περίχωρα της Γκίζας, ένα προάστιο του Καΐρου με 2 εκατομμύρια κατοίκους. Η απόσταση από το κέντρο της πόλης της Γκίζας είναι περίπου 8 χιλιόμετρα. Όλη η περιοχή βρίσκεται στη δυτική πλευρά του Νείλου, αλλά σε κάποια απόσταση από αυτόν, γι' αυτό και βρίσκεται στην έρημο.

Εκτός από τις τρεις κύριες πυραμίδες, την πυραμίδα του Χέοπα, την πυραμίδα του Chephren και την πυραμίδα του Menkaure, οι πυραμίδες του Gizeh περιλαμβάνουν επίσης τη Μεγάλη Σφίγγα του Gizeh, πολλές άλλες μικρές πλευρικές πυραμίδες στις οποίες, για παράδειγμα, οι σύζυγοι του θάβονταν οι Φαραώ, καθώς και τα εργατικά χωριά, οι ναοί και οι ταφικοί χώροι.

Οι πυραμίδες της Γκίζας χτίστηκαν τα έτη 2620 έως 2500 π.Χ., που αντιστοιχεί στην 4η δυναστεία. Αλλά και πριν από αυτό, κατά την 1η έως την 3η δυναστεία, η έκταση περίπου 3 τετραγωνικών χιλιομέτρων των πυραμίδων της Γκίζας και της Σφίγγας χρησιμοποιήθηκε ως τάφος των Φαραώ. Ωστόσο, δεν είναι σαφές σε ποιο βαθμό οι τάφοι που δημιουργήθηκαν εκείνη την εποχή καταστράφηκαν κατά την κατασκευή των πυραμίδων.

Το Αιγυπτιακό Μουσείο

Το Αιγυπτιακό Μουσείο στην ανατολική όχθη του Νείλου στο Κάιρο ιδρύθηκε το 1857 από την August Mariette και σήμερα περιλαμβάνει περίπου 150.000 εκθέματα από 4.500 χρόνια αιγυπτιακής ιστορίας. Αν και μόνο ένα μικρό μέρος είναι καθόλου προσβάσιμο στους επισκέπτες, ο διαθέσιμος χρόνος κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Αίγυπτο δεν είναι μακράν αρκετός για να αποκτήσετε κάποια εικόνα, πόσο μάλλον μια επισκόπηση των εκθεμάτων. Μπορεί ακόμη και να είναι δύσκολο ή αδύνατο για τους μη μυημένους να κατανοήσουν και να ταξινομήσουν την ποικιλομορφία και την ανάπτυξη της αρχιτεκτονικής και της τέχνης. Η Σφίγγα της Γκίζας

Η Σφίγγα της Γκίζας

Η Σφίγγα Γκίζα είναι το μεγαλύτερο αιγυπτιακό γλυπτό. Ήταν λαξευμένο στον ασβεστολιθικό βράχο του Οροπεδίου της Γκίζας και απεικονίζει ένα ξαπλωμένο λιοντάρι με ανθρώπινο κεφάλι και τη λεγόμενη μαντίλα Νέμες.Η Σφίγγα ήταν αρχικά βαμμένη με κοκκινωπή ώχρα και είχε επίσης μια κατσίκα, η οποία έπεσε στην αρχαιότητα. Κομμάτια του βρίσκονται τώρα στο Βρετανικό Μουσείο στο Λονδίνο.

Η τιμή εξαρτάται από τον αριθμό των συμμετεχόντων, στείλτε μας μια ερώτηση και θα κάνουμε μια προσφορά με την ακριβή τιμή.

Σημείο Συνάντησης: Το ξενοδοχείο σας στο Σαρμ Ελ Σέιχ---- Σημείο Επιστροφής Το ξενοδοχείο σας στο Σαρμ Ελ Σέιχ

Reviews (0 Reviews)

Πώς κάνετε κράτηση;

Πώς μπορείτε να κάνετε κράτηση; Οι ερωτήσεις / οι ανησυχίες σας είναι πολύ σημαντικές για εμάς. Επομένως, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για επείγοντα θέματα τηλεφωνικά στον αριθμό κινητού 00201000835673 (είναι δυνατά και μηνύματα WhatsApp και Viber) "σχεδόν" 24 ώρες ή με απευθείας ταχυδρομείο στο info@book-tour-egypt.com .... Συμπληρώστε τα δεδομένα στη σελίδα "Κράτηση τώρα", στείλτε μας email ή καλέστε στο 00201000835673. Στη συνέχεια θα κανονίσουμε ένα κατάλληλο ραντεβού με τον ξεναγό μας στο ξενοδοχείο σας. Μετά την άφιξή σας, θα σας συναντήσει και θα σας δώσει περι... ...Συνέχισε να διαβάζεις

Πώς πληρώνετε;

Μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το ποσό ή μια κατάθεση μέσω της τράπεζάς σας στον λογαριασμό μας ή να πληρώσετε με μετρητά επιτόπου στην Αίγυπτο. Όταν φτάσετε στην Αίγυπτο, ο ξεναγός μας θα σας επισκεφτεί στο ξενοδοχείο, θα εισπράξει τα χρήματα ή το υπόλοιπο και θα σας δώσει την απόδειξη Προσφέρουμε πέντε επιλογές: - Μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το ποσό ή μια κατάθεση στον λογαριασμό μας μέσω της τράπεζάς σας - Μεταφορά ολόκληρου του ποσού ή μερικού ποσού ως κατάθεση Πληρωμή μέσω PayPal (ενδεχομένως να σχετίζεται με χρεώσεις) Πληρωμή στον υπάλληλο μας στο αεροδρόμιο με μετρητά Η πληρωμή για... ...Συνέχισε να διαβάζεις