Εκδρομή στο Κάιρο με πτήση από το Σαρμ ελ Σέιχ

Ενήλικες
140.00
παιδιά
120.00
Επιλέξτε ημερομηνία ταξιδιού
Εισαγάγετε τον συνολικό αριθμό ταξιδιωτών
Στείλε αίτημα
 • Υπηρεσία μεταφοράς
 • Διαθεσιμότητα : Κάθε μέρα
 • μαζεύω: 04:30 περίπου
 • ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: 9:30 μ.μ. περίπου
Εκδρομή από το Σαρμ Ελ Σέιχ στο Κάιρο με πτήση, επισκεφθείτε τα αξιοθέατα στο Κάιρο: τις Πυραμίδες της Γκίζας και τη Σφίγγα, την έκθεση του βασιλιά Tut Anch Amun και το Αιγυπτιακό Εθνικό Μουσείο και πιθανώς μια βόλτα με felucca στο Νείλο.

Τιμές

Price per Person
 • 140.00 Price per Ενήλικες
 • 120.00 Price per παιδιά

Περιλαμβάνεται στην τιμή

 • Επίσκεψη στις πυραμίδες της Γκίζας και της Σφίγγας
 • Επίσκεψη στο Αιγυπτιακό Μουσείο
 • Όλα τα τέλη εισόδου στα αξιοθέατα
 • Εισιτήριο πτήσης εσωτερικού
 • Ελληνόφωνος οδηγός
 • Τρώγοντας μεσημεριανό

Δεν περιλαμβάνεται στην τιμή

 • Τυχόν προσθήκες που δεν αναφέρονται στο πρόγραμμα. Βόλτα Felluk
 • Ποτά στο εστιατόριο
 • 15 ευρώ το άτομο για τις μεταφορές σε Σαρμ και Κάιρο.

Παίρνω μαζί

 • Δελτίο ταυτότητας ή διαβατήριο με βίζα
 • Πακέτο πρωινού
 • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ
 • Ζεστά ρούχα το χειμώνα
 • Ελαφριά ρούχα το καλοκαίρι
 • γυαλιά ηλίου

Διαδρομή

Εκδρομή στο Κάιρο με πτήση από το Σαρμ ελ Σέιχ .

Επισκεφθείτε τις Πυραμίδες του Χέοπα , του Χεφρήνου και του Μυκερίνου καθώς και τη μυστηριώδη Σφίγγα και το Αιγυπτιακό Εθνικό Μουσείο. Έπειτα ψώνια και πιθανώς ένα μικρό ταξίδι με βάρκα στο Νείλο. (Συμπεριλαμβάνονται: Αεροπορικά εισιτήρια, Μεταφορές, Είσοδοι, Ελληνόφωνος Οδηγός, Συνοδοιπόρος και Γεύμα).

......................

Sharm El Sheikh Excursions to the Pyramids - Excursion Sharm El Sheikh Πτήση Κάιρο

Η εκδρομή από το Σαρμ Ελ Σέιχ στο Κάιρο και τις Πυραμίδες με αεροπλάνο κοστίζει ( τιμή ) από 140 EUR το άτομο

(Οι τιμές των αεροπορικών εισιτηρίων κυμαίνονται καθημερινά , συνιστούμε να κάνετε κράτηση σταθερής τιμής) Τι περιλαμβάνεται; :

Πτήση από Σαρμ Ελ Σέιχ -Κάιρο- Σαρμ Ελ Σέιχ

Επίσκεψη στο Εθνικό Μουσείο της Αιγύπτου

Ελληνόφωνος ξεναγός (Επισκέπτης / Τουριστικός Οδηγός: Άτομο που ξεναγεί τους καλεσμένους μας στη γερμανική γλώσσα και εξηγεί την πολιτιστική κληρονομιά της Αιγύπτου και διαθέτει πτυχίο ειδικής περιοχής που εκδίδεται και αναγνωρίζεται από την αρμόδια αρχή.)

Επισκεφθείτε τις Πυραμίδες της Γκίζας και τη Σφίγγα

Μεσημεριανό σε ένα καλό εστιατόριο (στυλ μπουφέ, κατάλληλο και για χορτοφάγους)

Όλα τα τέλη εισόδου στα αξιοθέατα

………………………………………….

Khan El Khalili Bazaar (μπορείτε να το επισκεφθείτε μεμονωμένα ανάλογα με τις επιθυμίες του επισκέπτη ή τη διευθέτηση στο πλαίσιο του ταξιδιωτικού γκρουπ)

15 ευρώ το άτομο για μεταφορές σε Κάιρο και Σαμ Ελ Σέιχ

Περιγραφή:

Ο οδηγός του Book Tour στην Αίγυπτο θα σας παραλάβει στις 4:00 π.μ. από το ξενοδοχείο σας στο Σαρμ ελ Σέιχ για την άκρως ενδιαφέρουσα εκδρομή σας στο Κάιρο με αεροπλάνο και στη συνέχεια θα σας μεταφέρει στο αεροδρόμιο του Σαρμ Ελ Σέιχ με ένα κλιματιζόμενο λεωφορείο. Εκεί θα σας παραδοθούν τα έγγραφα πτήσης και θα σας δοθούν μερικές συμβουλές κατά τη διαδρομή. Φτάνοντας στο Κάιρο, θα σας καλωσορίσει θερμά ο ξεναγός μας. Στη συνέχεια θα μεταφερθείτε απευθείας στο Αιγυπτιακό Μουσείο. Μελετώντας την Αιγυπτιολογία και τις Γερμανικές σπουδές, ο ταξιδιωτικός οδηγός από το «Sharm el Sheikh Reisen» μπόρεσε να εξηγήσει τα ιερογλυφικά λαξευμένα σε πέτρα με ενδιαφέρον τρόπο. Τα αγάλματα των Φαραώ και οι ιστορικές λεπτομέρειες σας εξηγούνται επίσης ζωντανά. Μετά την επίσκεψη στο Αιγυπτιακό Μουσείο θα οδηγηθείτε σε ένα από τα επτά θαύματα του κόσμου > Οι Μεγάλες Πυραμίδες του Χέοπα, του Χεφρήνου και του Μυκερίνου. Η ξενάγηση στην πυραμίδα τελειώνει στη Σφίγγα και τους γύρω ναούς, στη συνέχεια θα γευματίσετε σε ένα τοπικό εστιατόριο και τέλος θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια βόλτα στις αγορές του Καΐρου. Στο τέλος της ημέρας θα σας παραλάβουν ξανά από το αεροδρόμιο του Καΐρου και θα σας οδηγήσουν στο αεροδρόμιο του Καΐρου και θα συναντηθείτε στο Σαρμ ελ Σέιχ. Θα επιστρέψετε στο ξενοδοχείο το βράδυ με πολλές νέες εντυπώσεις.

Εκδρομές από το Σαρμ ελ Σέιχ στο Κάιρο

Εάν είστε διακοπές στο Σαρμ ελ Σέιχ στην Αίγυπτο και δεν επισκεφθείτε τα αξιοθέατα όπως οι Πυραμίδες της Γκίζας, το Αιγυπτιακό Μουσείο, η Ακρόπολη του Καΐρου, η Κοπτική Εκκλησία στο Κάιρο, το Ισλαμικό Κάιρο ή το Φαραωνικό Κάιρο, έχετε χάσει κάτι συγκεκριμένο. . Το ταξίδι σας στην Αίγυπτο κοστίζει μόλις 2 λίρες, που σημαίνει όμορφες φωτογραφίες που πρέπει να τραβήξετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα μπροστά από τις πυραμίδες.

Οι εκδρομές από το Σαρμ ελ Σέιχ στο Κάιρο γίνονται με διαφορετικούς τρόπους μεταφοράς. Πρώτα είναι μια διαδρομή έξι ωρών με το λεωφορείο μέσα από το όμορφο τοπίο της ερήμου του Σινά. Συνεχίζουμε μέσα από τη σήραγγα Ahmed Hamdi, μια οδική σήραγγα κάτω από το κανάλι του Σουέζ.
Η σήραγγα είναι ένας σύνδεσμος μεταξύ του Καΐρου και της χερσονήσου του Σινά.Με την άφιξή σας στο Κάιρο, θα σας υποδεχτεί ο Αιγυπτιολόγος μας Ahmed Ali. Θα σας μυήσει στην ιστορία της Αιγύπτου. Θα επισκεφθείτε τις Πυραμίδες καθώς και τη Σφίγγα. Ένας άλλος πολύ ενδιαφέρον προορισμός είναι το Αιγυπτιακό Μουσείο, όπου σας περιμένουν πολλά από τα αξιοθέατα του Καΐρου. Επισκεφθείτε μας και θα σας συνοδεύσουμε για δύο ημέρες σε μια χώρα που κόβει την ανάσα που προσφέρει πολλούς θησαυρούς για να ανακαλύψετε.
Αν σας αρέσει επίσης να πηγαίνετε για ψώνια, το Κάιρο σας προσφέρει τις κατάλληλες ευκαιρίες για ψώνια. Μη χάσετε την παράσταση ήχου και φωτός των πυραμίδων.

Για πολυτελείς διακοπές και ένα άνετο ταξίδι από το Σαρμ ελ Σέιχ στο Κάιρο, συνιστούμε να ταξιδέψετε με αεροπλάνο. Μπορείτε να πετάξετε στη συναρπαστική χώρα για μια ή δύο μέρες. Γνωρίζετε ανθρώπους και την ενδιαφέρουσα ιστορία της Αιγύπτου. Ο γερμανόφωνος ξεναγός μας θα σας συνοδεύσει σε ένα συναρπαστικό ταξίδι ιστιοπλοΐας στο Νείλο. Με μήκος 6852 χιλιομέτρων (σύμφωνα με ευρέως διαδεδομένες άλλες πληροφορίες 6671 χιλιομέτρων, ο Νείλος είναι μακρύτερος από τον Αμαζόνιο) ο μεγαλύτερος ποταμός στη γη. Από τη λίμνη Βικτώρια υπάρχουν ακόμα περίπου 5.960 χιλιόμετρα διαδρομής του ποταμού, από το Χαρτούμ, όπου ο Γαλάζιος Νείλος εκβάλλει στον Λευκό Νείλο, περίπου 3.090 χιλιόμετρα και από τα σύνορα Σουδάν/Αιγύπτου έως τις εκβολές περίπου 1.510 χιλιόμετρα.

Εκδρομές από το Σαρμ ελ Σέιχ στο Κάιρο με πτήση

Πυραμίδες της Γκίζας
Το Αιγυπτιακό Μουσείο
Η Σφίγγα της Γκίζας

Εκδρομή στο Κάιρο με πτήση από το Σαρμ ελ Σέιχ

Σημείο Συνάντησης: Το ξενοδοχείο σας στο Σαρμ Ελ Σέιχ---- Σημείο Επιστροφής Το ξενοδοχείο σας στο Σαρμ Ελ Σέιχ

Reviews (0 Reviews)

Πώς κάνετε κράτηση;

Πώς μπορείτε να κάνετε κράτηση; Οι ερωτήσεις / οι ανησυχίες σας είναι πολύ σημαντικές για εμάς. Επομένως, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για επείγοντα θέματα τηλεφωνικά στον αριθμό κινητού 00201000835673 (είναι δυνατά και μηνύματα WhatsApp και Viber) "σχεδόν" 24 ώρες ή με απευθείας ταχυδρομείο στο info@book-tour-egypt.com .... Συμπληρώστε τα δεδομένα στη σελίδα "Κράτηση τώρα", στείλτε μας email ή καλέστε στο 00201000835673. Στη συνέχεια θα κανονίσουμε ένα κατάλληλο ραντεβού με τον ξεναγό μας στο ξενοδοχείο σας. Μετά την άφιξή σας, θα σας συναντήσει και θα σας δώσει περι... ...Συνέχισε να διαβάζεις

Πώς πληρώνετε;

Μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το ποσό ή μια κατάθεση μέσω της τράπεζάς σας στον λογαριασμό μας ή να πληρώσετε με μετρητά επιτόπου στην Αίγυπτο. Όταν φτάσετε στην Αίγυπτο, ο ξεναγός μας θα σας επισκεφτεί στο ξενοδοχείο, θα εισπράξει τα χρήματα ή το υπόλοιπο και θα σας δώσει την απόδειξη Προσφέρουμε πέντε επιλογές: - Μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το ποσό ή μια κατάθεση στον λογαριασμό μας μέσω της τράπεζάς σας - Μεταφορά ολόκληρου του ποσού ή μερικού ποσού ως κατάθεση Πληρωμή μέσω PayPal (ενδεχομένως να σχετίζεται με χρεώσεις) Πληρωμή στον υπάλληλο μας στο αεροδρόμιο με μετρητά Η πληρωμή για... ...Συνέχισε να διαβάζεις