Εκδρομή στο Κάιρο με λεωφορείο από το Σαρμ ελ Σέιχ

Ενήλικες
50.00
παιδιά
30.00
Επιλέξτε ημερομηνία ταξιδιού
Εισαγάγετε τον συνολικό αριθμό ταξιδιωτών
Στείλε αίτημα
 • Υπηρεσία μεταφοράς
 • Διαθεσιμότητα : Κάθε μέρα
 • μαζεύω: 1:00 μμ.
 • ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: 11:00 μ.μ.
Εκδρομή στο Κάιρο από το Σαρμ Ελ Σέιχ με λεωφορείο, επίσκεψη στα αξιοθέατα στο Κάιρο: τις Πυραμίδες της Γκίζας και τη Σφίγγα, το Αιγυπτιακό Εθνικό Μουσείο και πιθανώς μια βόλτα με φελούκα στον Νείλο.

Τιμές

Price per Person
 • 50.00 Price per Ενήλικες
 • 30.00 Price per παιδιά

Περιλαμβάνεται στην τιμή

 • Μεταφορές με κλιματιζόμενο λεωφορείο
 • Επίσκεψη στις πυραμίδες της Γκίζας και της Σφίγγας
 • Επίσκεψη στο Εθνικό Μουσείο της Αιγύπτου
 • Ελληνόφωνος οδηγός
 • Τρώγοντας μεσημεριανό
 • Περιλαμβάνονται όλα τα τέλη εισόδου στα αξιοθέατα και οι μεταφορές

Δεν περιλαμβάνεται στην τιμή

 • Ιστιοπλοΐα στο Νείλο ή ταξίδι με φελούκα
 • Τυχόν προσθήκες που δεν αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • Ποτά στο εστιατόριο κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού γεύματος

Παίρνω μαζί

 • Διαβατήριο με βίζα ή ταυτότητα με βίζα Αίγυπτος
 • Πακέτο πρωινού
 • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ
 • Ζεστά ρούχα το χειμώνα
 • Ελαφριά ρούχα το καλοκαίρι
 • γυαλιά ηλίου

Διαδρομή

Εκδρομή στο Σαρμ Ελ Σέιχ Κάιρο με λεωφορείο .

Το ταξίδι μήκους 475 χιλιομέτρων με το λεωφορείο σας μεταφέρει στην όμορφη διαδρομή κατά μήκος της ακτής του κόλπου του Σουέζ και μέσω της επιβλητικής ερήμου του Σινά στο Κάιρο. Διαρκεί περίπου 6 ώρες. Στο Κάιρο ξεκινάτε το πρόγραμμα με μια επίσκεψη στα μόνα σωζόμενα θαύματα του αρχαίου κόσμου. οι Πυραμίδες της Γκίζας , η Σφίγγα και το Αιγυπτιακό Εθνικό Μουσείο .

Περιγραφή:

Ο οδηγός του Book Tour στην Αίγυπτο θα σας παραλάβει στις 2:00 π.μ. από το ξενοδοχείο σας στο Σαρμ ελ Σέικ για την πιο ενδιαφέρουσα εκδρομή σας στο Κάιρο και τις Πυραμίδες της Γκίζας. Στη συνέχεια θα πάτε στο Κάιρο με ένα κλιματιζόμενο λεωφορείο. Φτάνοντας στο Κάιρο, θα σας καλωσορίσει θερμά ο ξεναγός μας. Στη συνέχεια θα μεταφερθείτε απευθείας στο Αιγυπτιακό Μουσείο. Μελετώντας την Αιγυπτιολογία και τις Γερμανικές σπουδές, ο ταξιδιωτικός οδηγός από το «Sharm el Sheikh Reisen» μπόρεσε να εξηγήσει τα ιερογλυφικά λαξευμένα σε πέτρα με ενδιαφέρον τρόπο. Τα αγάλματα των Φαραώ και οι ιστορικές λεπτομέρειες σας εξηγούνται επίσης ζωντανά. Μετά την επίσκεψη στο Αιγυπτιακό Μουσείο θα οδηγηθείτε σε ένα από τα επτά θαύματα του κόσμου > Οι Μεγάλες Πυραμίδες του Χέοπα, του Χεφρήνου και του Μυκερίνου. Η ξενάγηση στην πυραμίδα τελειώνει στη Σφίγγα και τους γύρω ναούς, στη συνέχεια θα γευματίσετε σε ένα τοπικό εστιατόριο και τέλος θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια βόλτα στις αγορές του Καΐρου. Στο τέλος της ημέρας θα οδηγηθείτε πίσω στο ξενοδοχείο στο Σαρμ ελ Σέιχ.

Οι εκδρομές από το Σαρμ ελ Σέιχ στο Κάιρο γίνονται με διαφορετικούς τρόπους μεταφοράς. Πρώτα είναι μια διαδρομή έξι ωρών με το λεωφορείο μέσα από το όμορφο τοπίο της ερήμου του Σινά. Συνεχίζουμε μέσα από τη σήραγγα Ahmed Hamdi, μια οδική σήραγγα κάτω από το κανάλι του Σουέζ.
Η σήραγγα είναι ένας σύνδεσμος μεταξύ του Καΐρου και της χερσονήσου του Σινά.Με την άφιξή σας στο Κάιρο, θα σας υποδεχτεί ο Αιγυπτιολόγος μας Ahmed Ali. Θα σας μυήσει στην ιστορία της Αιγύπτου. Θα επισκεφθείτε τις Πυραμίδες καθώς και τη Σφίγγα. Ένας άλλος πολύ ενδιαφέρον προορισμός είναι το Αιγυπτιακό Μουσείο, όπου σας περιμένουν πολλά από τα αξιοθέατα του Καΐρου. Επισκεφθείτε μας και θα σας συνοδεύσουμε για δύο ημέρες σε μια χώρα που κόβει την ανάσα που προσφέρει πολλούς θησαυρούς για να ανακαλύψετε.
Αν σας αρέσει επίσης να πηγαίνετε για ψώνια, το Κάιρο σας προσφέρει τις κατάλληλες ευκαιρίες για ψώνια. Μη χάσετε την παράσταση ήχου και φωτός των πυραμίδων.

Για πολυτελείς διακοπές και ένα άνετο ταξίδι από το Σαρμ ελ Σέιχ στο Κάιρο, συνιστούμε να ταξιδέψετε με αεροπλάνο. Μπορείτε να πετάξετε στη συναρπαστική χώρα για μια ή δύο μέρες. Γνωρίζετε ανθρώπους και την ενδιαφέρουσα ιστορία της Αιγύπτου. Ο γερμανόφωνος ξεναγός μας θα σας συνοδεύσει σε ένα συναρπαστικό ταξίδι ιστιοπλοΐας στο Νείλο. Με μήκος 6852 χιλιομέτρων (σύμφωνα με ευρέως διαδεδομένες άλλες πληροφορίες 6671 χιλιομέτρων, ο Νείλος είναι μακρύτερος από τον Αμαζόνιο) ο μεγαλύτερος ποταμός στη γη. Από τη λίμνη Βικτώρια υπάρχουν ακόμα περίπου 5.960 χιλιόμετρα διαδρομής ποταμού, από το Χαρτούμ, όπου ο Γαλάζιος Νείλος εκβάλλει στον Λευκό Νείλο, περίπου 3.090 χιλιόμετρα και από τα σύνορα Σουδάν/Αιγύπτου μέχρι τη συμβολή, περίπου 1.510 χιλιόμετρα.

Εκδρομές από το Σαρμ ελ Σέιχ στο Κάιρο με λεωφορείο

Πυραμίδες της Γκίζας

Οι Πυραμίδες της Γκίζας είναι τα μόνα εναπομείναντα από τα Επτά Θαύματα του Αρχαίου Κόσμου και είναι ένα από τα πιο διάσημα κτίσματα στον κόσμο. Απέχουν περίπου 15 χιλιόμετρα από το κέντρο του Καΐρου, την πρωτεύουσα της Αιγύπτου, ακριβώς στα περίχωρα της Γκίζας, ένα προάστιο του Καΐρου με 2 εκατομμύρια κατοίκους. Η απόσταση από το κέντρο της πόλης της Γκίζας είναι περίπου 8 χιλιόμετρα. Όλη η περιοχή βρίσκεται στη δυτική πλευρά του Νείλου, αλλά σε κάποια απόσταση από αυτόν, γι' αυτό και βρίσκεται στην έρημο.

Εκτός από τις τρεις κύριες πυραμίδες, την πυραμίδα του Χέοπα, την πυραμίδα του Chephren και την πυραμίδα του Menkaure, οι πυραμίδες του Gizeh περιλαμβάνουν επίσης τη Μεγάλη Σφίγγα της Gizeh, πολλές άλλες μικρές πλευρικές πυραμίδες στις οποίες, για παράδειγμα, οι σύζυγοι του θάβονταν οι Φαραώ, καθώς και τα εργατικά χωριά, οι ναοί και οι ταφικοί χώροι.

Οι πυραμίδες της Γκίζας χτίστηκαν τα έτη 2620 έως 2500 π.Χ., που αντιστοιχεί στην 4η δυναστεία. Αλλά και πριν από αυτό, κατά την 1η έως την 3η δυναστεία, η έκταση περίπου 3 τετραγωνικών χιλιομέτρων των πυραμίδων της Γκίζας και της Σφίγγας χρησιμοποιήθηκε ως τάφος των Φαραώ. Ωστόσο, δεν είναι σαφές σε ποιο βαθμό οι τάφοι που δημιουργήθηκαν εκείνη την εποχή καταστράφηκαν κατά την κατασκευή των πυραμίδων.

Το Αιγυπτιακό Μουσείο

Το Αιγυπτιακό Μουσείο στην ανατολική όχθη του Νείλου στο Κάιρο ιδρύθηκε το 1857 από την August Mariette και σήμερα περιλαμβάνει περίπου 150.000 εκθέματα από 4.500 χρόνια αιγυπτιακής ιστορίας. Αν και μόνο ένα μικρό μέρος είναι καθόλου προσβάσιμο στους επισκέπτες, ο διαθέσιμος χρόνος κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στην Αίγυπτο δεν είναι μακράν αρκετός για να αποκτήσετε κάποια εικόνα, πόσο μάλλον μια επισκόπηση των εκθεμάτων. Μπορεί ακόμη και να είναι δύσκολο ή αδύνατο για τους μη μυημένους να κατανοήσουν και να ταξινομήσουν την ποικιλομορφία και την ανάπτυξη της αρχιτεκτονικής και της τέχνης. Η Σφίγγα της Γκίζας

Η Σφίγγα της Γκίζας

Η Σφίγγα Γκίζα είναι το μεγαλύτερο αιγυπτιακό γλυπτό. Ήταν λαξευμένο στον ασβεστολιθικό βράχο του Οροπεδίου της Γκίζας και απεικονίζει ένα ξαπλωμένο λιοντάρι με ανθρώπινο κεφάλι και τη λεγόμενη μαντίλα Νέμες.Η Σφίγγα ήταν αρχικά βαμμένη με κοκκινωπή ώχρα και είχε επίσης μια κατσίκα, η οποία έπεσε στην αρχαιότητα. Κομμάτια του βρίσκονται τώρα στο Βρετανικό Μουσείο στο Λονδίνο.

Εκδρομή στο Κάιρο με λεωφορείο από το Σαρμ ελ Σέιχ

Σημείο Συνάντησης: Το ξενοδοχείο σας στο Σαρμ Ελ Σέιχ---- Σημείο Επιστροφής Το ξενοδοχείο σας στο Σαρμ Ελ Σέιχ

Reviews (0 Reviews)

Πώς κάνετε κράτηση;

Πώς μπορείτε να κάνετε κράτηση; Οι ερωτήσεις / οι ανησυχίες σας είναι πολύ σημαντικές για εμάς. Επομένως, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για επείγοντα θέματα τηλεφωνικά στον αριθμό κινητού 00201000835673 (είναι δυνατά και μηνύματα WhatsApp και Viber) "σχεδόν" 24 ώρες ή με απευθείας ταχυδρομείο στο info@book-tour-egypt.com .... Συμπληρώστε τα δεδομένα στη σελίδα "Κράτηση τώρα", στείλτε μας email ή καλέστε στο 00201000835673. Στη συνέχεια θα κανονίσουμε ένα κατάλληλο ραντεβού με τον ξεναγό μας στο ξενοδοχείο σας. Μετά την άφιξή σας, θα σας συναντήσει και θα σας δώσει περι... ...Συνέχισε να διαβάζεις

Πώς πληρώνετε;

Μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το ποσό ή μια κατάθεση μέσω της τράπεζάς σας στον λογαριασμό μας ή να πληρώσετε με μετρητά επιτόπου στην Αίγυπτο. Όταν φτάσετε στην Αίγυπτο, ο ξεναγός μας θα σας επισκεφτεί στο ξενοδοχείο, θα εισπράξει τα χρήματα ή το υπόλοιπο και θα σας δώσει την απόδειξη Προσφέρουμε πέντε επιλογές: - Μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το ποσό ή μια κατάθεση στον λογαριασμό μας μέσω της τράπεζάς σας - Μεταφορά ολόκληρου του ποσού ή μερικού ποσού ως κατάθεση Πληρωμή μέσω PayPal (ενδεχομένως να σχετίζεται με χρεώσεις) Πληρωμή στον υπάλληλο μας στο αεροδρόμιο με μετρητά Η πληρωμή για... ...Συνέχισε να διαβάζεις