Εκδρομή από el Skhona στο Κάιρο - Εβραϊκό Κάιρο, Κοπτικό Κάιρο, Ισλαμικό Κάιρο

Ενήλικες
50.00
Είδος
30.00
Επιλέξτε ημερομηνία ταξιδιού
Εισαγάγετε τον συνολικό αριθμό ταξιδιωτών
Στείλε αίτημα
 • Υπηρεσία μεταφοράς
 • Διαθεσιμότητα : Καθημερινά
 • μαζεύω: Όταν φτάσετε στο λιμάνι
 • ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ:
Εκδρομή από el Skhona στο Κάιρο - Εβραϊκό Κάιρο, Κοπτικό Κάιρο, Ισλαμικό Κάιρο, εκδρομή στο Κάιρο για επίσκεψη στην Κρεμαστή Εκκλησία, τη Συναγωγή Ben Ezra, το Τζαμί Ibn Tulun.

Τιμές

Price per Person
 • 50.00 Price per Ενήλικες
 • 30.00 Price per Είδος

Περιλαμβάνεται στην τιμή

 • Μεταφορές με κλιματιζόμενα λεωφορεία
 • Είσοδος σε όλες τις τοποθεσίες που αναφέρονται
 • Ελληνόφωνος οδηγός
 • Τρώγοντας μεσημεριανό

Δεν περιλαμβάνεται στην τιμή

 • Ποτά στο εστιατόριο
 • Τυχόν προσθήκες που δεν αναφέρονται στο πρόγραμμα

Παίρνω μαζί

 • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ
 • Ζεστά ρούχα το χειμώνα
 • Ελαφριά ρούχα το καλοκαίρι
 • γυαλιά ηλίου

Διαδρομή

Εκδρομή από el Skhona στο Κάιρο - Εβραϊκό Κάιρο, Κοπτικό Κάιρο, Ισλαμικό Κάιρο

Περιγραφή:

Μετά την άφιξή σας στο λιμάνι El Sokhna, ο γερμανόφωνος ξεναγός σας θα σας παραλάβει στην έξοδο του πλοίου και θα πάρετε ένα κλιματιζόμενο λεωφορείο για το Κάιρο για περίπου 2 ώρες. Εκεί θα σας υποδεχθεί ο γερμανόφωνος ξεναγός μας, ο οποίος θα σας συνοδεύει σε όλη τη διάρκεια της ξενάγησης. Στη συνέχεια επισκεφθείτε το Παλιό Κάιρο όπου θα εκπλαγείτε από την Κοπτική Εκκλησία και Μουσείο (η επίσκεψη στο μουσείο είναι προαιρετική) και την εκκλησία του Αγίου Σεργίου και τη Συναγωγή Μπεν Έζρα. Θα φτάσετε επίσης στο Τζαμί του Al Azhar. Στην Κοπτική Συνοικία βρίσκεται το Τζαμί Amr Ibn el-As. Χτισμένο το 642, είναι το παλαιότερο τζαμί της Αιγύπτου και, με την απλή κατασκευή του, αποτελεί πρότυπο για τα κτίρια των επόμενων εποχών. Στη συνέχεια, επισκεφθείτε το μεγαλύτερο παζάρι στο Κάιρο, το Khan el Khalili. Στο τέλος της εκδρομής El Skhona στο Κάιρο - Εβραϊκό Κάιρο, Κοπτικό Κάιρο, Ισλαμικό Κάιρο, θα οδηγηθείτε πίσω στο ξενοδοχείο.

Όποιος κάνει διακοπές στο Ein El Sokhna Port ή το el Skhona στην Αίγυπτο και δεν έχει επισκεφτεί τα αξιοθέατα του Καΐρου, όπως οι Πυραμίδες της Γκίζας, το Αιγυπτιακό Μουσείο, η Ακρόπολη του Καΐρου, το Κοπτικό Κάιρο, το Ισλαμικό Κάιρο ή το Φαραωνικό Κάιρο, έχασε κάτι ιδιαίτερα. Το ταξίδι σας στην Αίγυπτο κοστίζει μόλις 2 λίρες, που σημαίνει όμορφες φωτογραφίες με τα αγαπημένα σας πρόσωπα μπροστά από τις πυραμίδες. Οι εκδρομές από το λιμάνι Ein El Sokhna ή το el Skhona στο Κάιρο πραγματοποιούνται χρησιμοποιώντας διαφορετικούς τρόπους μεταφοράς. Αρχικά υπάρχει μια δίωρη διαδρομή με το λεωφορείο μέσα από το πανέμορφο τοπίο της αιγυπτιακής ερήμου.Κατά την άφιξή σας στο Κάιρο θα σας υποδεχτεί ο Αιγυπτιολόγος μας Ahmed Ali. Θα σας μυήσει στην ιστορία της Αιγύπτου. Θα επισκεφθείτε τις Πυραμίδες καθώς και τη Σφίγγα. Ένας άλλος πολύ ενδιαφέρον προορισμός είναι το Αιγυπτιακό Μουσείο, όπου σας περιμένουν πολλά από τα αξιοθέατα του Καΐρου. Επισκεφθείτε μας και θα σας συνοδεύσουμε για δύο ημέρες σε μια χώρα που κόβει την ανάσα που προσφέρει πολλούς θησαυρούς για να ανακαλύψετε. Αν σας αρέσει επίσης να πηγαίνετε για ψώνια, το Κάιρο σας προσφέρει τις κατάλληλες ευκαιρίες για ψώνια. Μη χάσετε την παράσταση ήχου και φωτός των πυραμίδων. Γνωρίζετε ανθρώπους και την ενδιαφέρουσα ιστορία της Αιγύπτου. Ο γερμανόφωνος ξεναγός μας θα σας συνοδεύσει σε ένα συναρπαστικό ταξίδι ιστιοπλοΐας στο Νείλο. Με μήκος 6852 χιλιομέτρων (σύμφωνα με ευρέως διαδεδομένες άλλες πληροφορίες 6671 χιλιομέτρων, ο Νείλος είναι μακρύτερος από τον Αμαζόνιο) ο μεγαλύτερος ποταμός στη γη. Από τη λίμνη Βικτώρια υπάρχουν ακόμα περίπου 5.960 χιλιόμετρα διαδρομής ποταμού, από το Χαρτούμ, όπου ο Γαλάζιος Νείλος εκβάλλει στον Λευκό Νείλο, περίπου 3.090 χιλιόμετρα και από τα σύνορα Σουδάν/Αιγύπτου μέχρι τη συμβολή, περίπου 1.510 χιλιόμετρα.

Reviews (0 Reviews)

Πώς κάνετε κράτηση;

Πώς μπορείτε να κάνετε κράτηση; Οι ερωτήσεις / οι ανησυχίες σας είναι πολύ σημαντικές για εμάς. Επομένως, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για επείγοντα θέματα τηλεφωνικά στον αριθμό κινητού 00201000835673 (είναι δυνατά και μηνύματα WhatsApp και Viber) "σχεδόν" 24 ώρες ή με απευθείας ταχυδρομείο στο info@book-tour-egypt.com .... Συμπληρώστε τα δεδομένα στη σελίδα "Κράτηση τώρα", στείλτε μας email ή καλέστε στο 00201000835673. Στη συνέχεια θα κανονίσουμε ένα κατάλληλο ραντεβού με τον ξεναγό μας στο ξενοδοχείο σας. Μετά την άφιξή σας, θα σας συναντήσει και θα σας δώσει περι... ...Συνέχισε να διαβάζεις

Πώς πληρώνετε;

Μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το ποσό ή μια κατάθεση μέσω της τράπεζάς σας στον λογαριασμό μας ή να πληρώσετε με μετρητά επιτόπου στην Αίγυπτο. Όταν φτάσετε στην Αίγυπτο, ο ξεναγός μας θα σας επισκεφτεί στο ξενοδοχείο, θα εισπράξει τα χρήματα ή το υπόλοιπο και θα σας δώσει την απόδειξη Προσφέρουμε πέντε επιλογές: - Μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το ποσό ή μια κατάθεση στον λογαριασμό μας μέσω της τράπεζάς σας - Μεταφορά ολόκληρου του ποσού ή μερικού ποσού ως κατάθεση Πληρωμή μέσω PayPal (ενδεχομένως να σχετίζεται με χρεώσεις) Πληρωμή στον υπάλληλο μας στο αεροδρόμιο με μετρητά Η πληρωμή για... ...Συνέχισε να διαβάζεις