Τετράκλινο σαφάρι 3 ώρες μέσα στην έρημο από το λιμάνι ή ξενοδοχεία Safaga

Ενήλικες
16.00
Είδος
10.00
Επιλέξτε ημερομηνία ταξιδιού
Εισαγάγετε τον συνολικό αριθμό ταξιδιωτών
Στείλε αίτημα
 • Υπηρεσία μεταφοράς
 • Διαθεσιμότητα : Καθημερινά
 • μαζεύω: 8:00
 • ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: 12:00
Τετράκλινο σαφάρι 3 ώρες μέσα στην έρημο από το λιμάνι ή ξενοδοχεία Safaga. Ακόμη και με το quad "ζήστε" το έδαφος της ερήμου, μια βόλτα με την καμήλα και μια επίσκεψη στο Beduienendorf. Καθαρή διασκέδαση και περιπέτεια!

Τιμές

Price per Person
 • 16.00 Price per Ενήλικες
 • 10.00 Price per Είδος

Περιλαμβάνεται στην τιμή

 • τετράτροχο οδήγησης
 • Ναργιλέ και τσάι
 • Βόλτα με καμήλα

Δεν περιλαμβάνεται στην τιμή

 • Τυχόν προσθήκες που δεν αναφέρονται στο πρόγραμμα
 • 5 ευρώ επιβάρυνση μεταφοράς ανά ενήλικα και 3 ευρώ ανά παιδί

Διαδρομή

Θα σας παραλάβει από το ξενοδοχείο σας στο Soma Bay, στη Safaga ή κατά την άφιξή σας στο λιμάνι της Safaga από έναν γερμανόφωνο ξεναγό και θα μεταφερθείτε σε ένα σημείο συγκέντρωσης τετράγωνων. Εκεί επιλέγεις το τετράγωνο σου και οδηγείς τους πρώτους σου γύρους σε οριοθετημένη περιοχή. Η οδήγηση ενός τετραπλού είναι εύκολη! Όλα τα quad διαθέτουν αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων, οπότε το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιταχύνετε και να φρενάρετε. Όταν όλοι είναι ασφαλείς στο τετράγωνό τους, πηγαίνουν στην έρημο κοντά στη Χουργκάντα! Ζήστε αυτό το υπέροχο συναίσθημα περιπέτειας! Μετά από περίπου μία ώρα διαδρομή μέσα στην έρημο, θα συναντήσετε έναν μικρό σταθμό Βεδουίνων, όπου θα σας περιμένουν με το δυνατό μαύρο τσάι που είναι χαρακτηριστικό της χώρας. Αν θέλετε, μπορείτε να καπνίσετε ένα σωλήνα νερού (ναργιλέ) ή να κάνετε μια βόλτα με μια καμήλα.

Στη συνέχεια ταξιδέψτε 40 χιλιόμετρα μέχρι το κοντινό χωριό των Βεδουίνων. Πρώτα με το αυτοκίνητο 50 λεπτά με τετράτροχο ποδήλατο πριν επιστρέψετε στο λιμάνι ή τα ξενοδοχεία της Safaga.

αγαπητοί καλεσμένοι
Δεν συνιστάται η αγορά DVD ή φωτογραφιών στο quad safari ή στις εκδρομές με σκάφος, καθώς η ποιότητα είναι ως επί το πλείστον κακή και γι' αυτό δεν το προσφέρουμε. Είναι απλώς μια ειδοποίηση για να αποφύγετε ένα παράπονο.

Reviews (0 Reviews)

Πώς κάνετε κράτηση;

Πώς μπορείτε να κάνετε κράτηση; Οι ερωτήσεις / οι ανησυχίες σας είναι πολύ σημαντικές για εμάς. Επομένως, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για επείγοντα θέματα τηλεφωνικά στον αριθμό κινητού 00201000835673 (είναι δυνατά και μηνύματα WhatsApp και Viber) "σχεδόν" 24 ώρες ή με απευθείας ταχυδρομείο στο info@book-tour-egypt.com .... Συμπληρώστε τα δεδομένα στη σελίδα "Κράτηση τώρα", στείλτε μας email ή καλέστε στο 00201000835673. Στη συνέχεια θα κανονίσουμε ένα κατάλληλο ραντεβού με τον ξεναγό μας στο ξενοδοχείο σας. Μετά την άφιξή σας, θα σας συναντήσει και θα σας δώσει περι... ...Συνέχισε να διαβάζεις

Πώς πληρώνετε;

Μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το ποσό ή μια κατάθεση μέσω της τράπεζάς σας στον λογαριασμό μας ή να πληρώσετε με μετρητά επιτόπου στην Αίγυπτο. Όταν φτάσετε στην Αίγυπτο, ο ξεναγός μας θα σας επισκεφτεί στο ξενοδοχείο, θα εισπράξει τα χρήματα ή το υπόλοιπο και θα σας δώσει την απόδειξη Προσφέρουμε πέντε επιλογές: - Μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το ποσό ή μια κατάθεση στον λογαριασμό μας μέσω της τράπεζάς σας - Μεταφορά ολόκληρου του ποσού ή μερικού ποσού ως κατάθεση Πληρωμή μέσω PayPal (ενδεχομένως να σχετίζεται με χρεώσεις) Πληρωμή στον υπάλληλο μας στο αεροδρόμιο με μετρητά Η πληρωμή για... ...Συνέχισε να διαβάζεις