Σαφάρι στο πάρκο Sahara από το λιμάνι ή ξενοδοχεία Safaga (σαφάρι με τζιπ, οδήγηση με τετράτροχο, βόλτα με καμήλα, σόου, αστεροειδής και δείπνο Βεδουίνων)

Ενήλικες
20.00
Είδος
10.00
Επιλέξτε ημερομηνία ταξιδιού
Εισαγάγετε τον συνολικό αριθμό ταξιδιωτών
Στείλε αίτημα
 • Υπηρεσία μεταφοράς
 • Διαθεσιμότητα : Καθημερινά
 • μαζεύω: 11.45 π.μ.
 • ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: 6:45 μ.μ.
Ζήστε τη σιωπή της ερήμου και τον μοναδικό έναστρο ουρανό, που μόνο σε αυτό το ημισφαίριο μπορεί κανείς να θαυμάσει και αφήστε τον να βυθιστεί. Γνωρίστε την καθημερινή ζωή σε ένα χωριό Βεδουίνων. Οδηγώντας ένα τετράτροχο ποδήλατο για ½ ώρα και ακολουθώντας τα αστέρια και τους γαλαξίες μέσω ενός τηλεσκοπίου ελεγχόμενου από υπολογιστή, δεν πρέπει να το χάσετε!

Τιμές

Price per Person
 • 20.00 Price per Ενήλικες
 • 10.00 Price per Είδος

Περιλαμβάνεται στην τιμή

 • δείπνο
 • Τετραπλή βόλτα
 • Βόλτα με καμήλα και αστερία.

Δεν περιλαμβάνεται στην τιμή

 • Υπόδειξη
 • 7,5 ευρώ επιβάρυνση μεταφοράς ανά ενήλικα και 3 ευρώ ανά παιδί
 • Τυχόν προσθήκες που δεν αναφέρονται στο πρόγραμμα

Παίρνω μαζί

 • ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ
 • Ζεστά ρούχα το χειμώνα
 • Ελαφριά ρούχα το καλοκαίρι
 • γυαλιά ηλίου
 • Μασίφ παπούτσια
 • Κάλλυμα κεφαλής

Διαδρομή

Όποιος έχει ζήσει την έρημο το βράδυ εντυπωσιάζεται από την στοιχειωμένη ησυχία και τον μαγευτικό έναστρο ουρανό της, που είναι ιδιαίτερα καθαρός σε αυτή τη σφαίρα του σπιτιού. Αυτή η εκδρομή σας μεταφέρει στην άγονη έρημο με μια επίσκεψη σε ένα χωριό Βεδουίνων. Με ένα τηλεσκόπιο ελεγχόμενο από υπολογιστή φαίνονται χτες και γαλαξίες. Μπορούν επίσης να οδηγήσουν τετράτροχα για μισή ώρα

Γύρω στις 12:00 μ.μ. Ο οδηγός μας θα σας παραλάβει από το ξενοδοχείο σας ή ( Από το λιμάνι Safaga) και θα οδηγήσει 30 λεπτά με το τζιπ στον σταθμό Quad στη μέση της ερήμου.

Περιγραφή Α

Λιμάνι Quad Safaga ή Soma Bay 90 λεπτά, βόλτες με καμήλα και ανατολίτικο δείπνο.

Θα σας παραλάβει ο οδηγός μας με ένα κλιματιζόμενο τζιπ στο ξενοδοχείο στη Safaga ή στο λιμάνι Safaga και θα οδηγήσετε στην έρημο όπου μπορείτε να φάτε και να πιείτε, να δείτε μια επισκόπηση της ημέρας και να συναντήσετε τους Βεδουίνους. Ζήστε μια συναρπαστική βόλτα με τετράτροχο, καβάλα με καμήλα. Οδηγήστε με τζιπ σε ένα χωριό Βεδουίνων και παρατηρήστε την καθημερινότητα των ανθρώπων της ερήμου. Μετά τη δύση του ηλίου, απολαύστε έναν απολαυστικό αιγυπτιακό μπουφέ και ανυπομονήστε για ένα ανατολίτικο σόου για διασκέδαση.

Περιγραφή Β

Quad ride Safaga ή στο λιμάνι Safaga 40 λεπτά + 10 λεπτά buggy, σαφάρι με τζιπ, βόλτες με καμήλα, αστερίες και δείπνο επίδειξης.

Θα σας παραλάβουν από το ξενοδοχείο στη Safaga ή στο λιμάνι Safga με τζιπ και θα σας οδηγήσουν σε έναν σταθμό τεσσάρων. Εκεί θα πάρετε μια ολοκληρωμένη εισαγωγή και θα χωριστείτε σε ομάδες. Από εκεί πηγαίνετε σε μια βόλτα με τζιπ 1 ώρας μέσα στην έρημο στο χωριό των Βεδουίνων. Απολαύστε μια βόλτα με τετράτροχο ποδήλατο στο μαγευτικό τοπίο της ερήμου της Χουργκάντα και, στη συνέχεια, παρακολουθήστε τον ήλιο να δύει πάνω από τα βουνά - ένα φανταστικό θέαμα. Θα επισκεφθείτε επίσης ένα χωριό Βεδουίνων. Στη συνέχεια, οδηγείτε στην πλάτη μιας καμήλας για περίπου 5 λεπτά και μετά χαλαρώνετε με ένα νόστιμο μπάρμπεκιου. Μια υπέροχη ανατολίτικη παράσταση θα σας διασκεδάσει Παρατήρηση άστρων Κάτω από τον καθαρό έναστρο ουρανό: στη συνέχεια παρατηρήστε τα αστέρια μόνοι σας μέσω ενός μεγάλου τηλεσκοπίου. Μπορείτε επίσης να τραβήξετε φωτογραφία μέσω του τηλεσκοπίου. Στη συνέχεια, επιστρέψτε στον κόλπο Makadi ή στο Sahl Hasheesh και μεταφορά στο ξενοδοχείο που έχετε κάνει κράτηση. Αυτή η περιήγηση μπορεί να γίνει κράτηση σε διαφορετικές ώρες της ημέρας και σε διαφορετικές τιμές: από τις 11 π.μ. έως τις 6:30 μ.μ. περίπου

αγαπητοί καλεσμένοι
Δεν συνιστάται η αγορά DVD ή φωτογραφιών στο quad safari ή στις εκδρομές με σκάφος, καθώς η ποιότητα είναι ως επί το πλείστον κακή και γι' αυτό δεν το προσφέρουμε. Είναι απλώς μια ειδοποίηση για να αποφύγετε ένα παράπονο.

Reviews (0 Reviews)

Πώς κάνετε κράτηση;

Πώς μπορείτε να κάνετε κράτηση; Οι ερωτήσεις / οι ανησυχίες σας είναι πολύ σημαντικές για εμάς. Επομένως, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για επείγοντα θέματα τηλεφωνικά στον αριθμό κινητού 00201000835673 (είναι δυνατά και μηνύματα WhatsApp και Viber) "σχεδόν" 24 ώρες ή με απευθείας ταχυδρομείο στο info@book-tour-egypt.com .... Συμπληρώστε τα δεδομένα στη σελίδα "Κράτηση τώρα", στείλτε μας email ή καλέστε στο 00201000835673. Στη συνέχεια θα κανονίσουμε ένα κατάλληλο ραντεβού με τον ξεναγό μας στο ξενοδοχείο σας. Μετά την άφιξή σας, θα σας συναντήσει και θα σας δώσει περι... ...Συνέχισε να διαβάζεις

Πώς πληρώνετε;

Μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το ποσό ή μια κατάθεση μέσω της τράπεζάς σας στον λογαριασμό μας ή να πληρώσετε με μετρητά επιτόπου στην Αίγυπτο. Όταν φτάσετε στην Αίγυπτο, ο ξεναγός μας θα σας επισκεφτεί στο ξενοδοχείο, θα εισπράξει τα χρήματα ή το υπόλοιπο και θα σας δώσει την απόδειξη Προσφέρουμε πέντε επιλογές: - Μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το ποσό ή μια κατάθεση στον λογαριασμό μας μέσω της τράπεζάς σας - Μεταφορά ολόκληρου του ποσού ή μερικού ποσού ως κατάθεση Πληρωμή μέσω PayPal (ενδεχομένως να σχετίζεται με χρεώσεις) Πληρωμή στον υπάλληλο μας στο αεροδρόμιο με μετρητά Η πληρωμή για... ...Συνέχισε να διαβάζεις