Εκδρομή από Χουργκάντα προς Κάιρο & Αλεξάνδρεια 3 ημέρες με λεωφορείο

Ενήλικες
250.00
kind
130.00
Επιλέξτε ημερομηνία ταξιδιού
Εισαγάγετε τον συνολικό αριθμό ταξιδιωτών
Στείλε αίτημα
 • Υπηρεσία μεταφοράς
 • Διαθεσιμότητα : Καθημερινά
 • μαζεύω: 4:30 π.μ.
 • ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ: 11:30 μ.μ.
Κατά τη διάρκεια των διακοπών σας στη Χουργκάντα απολαύστε μια ιδιωτική εκδρομή στο Κάιρο και την Αλεξάνδρεια 3 ημέρες με το λεωφορείο και επισκεφθείτε τις πυραμίδες του Χέοπα, του Χεφρήνου, της Σφίγγας, του Αιγυπτιακού Εθνικού Μουσείου, του Bazar Khan El-Khalili, του Ελληνορωμαϊκού Μουσείου, της Στήλης του Πομπήιου, το ρωμαϊκό αμφιθέατρο και τις κατακόμβες του Kom esch-Schukafa, Στη συνέχεια επισκεφθείτε το Fort Kait Bey, όπου λέγεται ότι βρισκόταν ο περίφημος φάρος του Φάρου και η περίφημη βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας

Τιμές

Price per Person
 • 250.00 Price per Ενήλικες
 • 130.00 Price per kind

Περιλαμβάνεται στην τιμή

 • Ταξίδι με λεωφορείο Χουργκάντα-Κάιρο-Αλεξάνδρεια-Χουργκάντα
 • Όλα τα τέλη εισόδου στα αξιοθέατα
 • Διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 4 αστέρων με πρωινό
 • Ιδιωτικός γερμανόφωνος οδηγός
 • Επίσκεψη σε ινστιτούτο παπύρου κατόπιν αιτήματος

Δεν περιλαμβάνεται στην τιμή

 • Ποτά στο εστιατόριο
 • Βόλτα Felluk
 • Τυχόν προσθήκες που δεν αναφέρονται στο πρόγραμμα

Διαδρομή

Αλεξάνδρεια 2 μέρες και Κάιρο 1 μέρα

Περιγραφή:

Αυτή η εκδρομή προσφέρει την ευκαιρία να θαυμάσετε τα πιο σημαντικά αξιοθέατα του Καΐρου και της Αλεξάνδρειας. οι μεγαλύτερες πόλεις της Αιγύπτου.

Η διαδρομή μήκους 475 χιλιομέτρων με το λεωφορείο σας μεταφέρει στην όμορφη διαδρομή κατά μήκος της ακτής της Ερυθράς Θάλασσας και μέσω της επιβλητικής ανατολικής ερήμου στο Κάιρο. Διαρκεί περίπου 6 ώρες.

Στο «Kayro» τρόπος «Siya das programma со бесхитростным созданием мира»; οι Πυραμίδες της Γκίζας και η Σφίγγα.
Μετά το γεύμα επισκεφθείτε το Αιγυπτιακό Εθνικό Μουσείο, ένα από τα πιο ενδιαφέροντα αξιοθέατα στο Κάιρο. Στη συνέχεια πραγματοποιείται μια μοναδική περιήγηση στην πόλη τόσο στην παλιά πόλη όσο και στο σύγχρονο τμήμα του Καΐρου. Θα επισκεφθείτε επίσης το παζάρι Khan-el-Khalili.
Отель Στη συνέχεια οδηγήστε στο ξενοδοχείο που έχετε κάνει κράτηση.
Τη 2η ημέρα το πρωί οδηγείτε στην Αλεξάνδρεια - τη δεύτερη μεγαλύτερη πόλη της Αιγύπτου - που ιδρύθηκε το 331 π.Χ. Χρ. фон Александр дем Μεγάλη κτίστηκε. Μετά το γεύμα, επισκεφθείτε το Ελληνορωμαϊκό Μουσείο, τη Στήλη του Πομπήιου, το Ρωμαϊκό Αμφιθέατρο και τις Κατακόμβες Kom Esh-Shukafa. Μετά το δείπνο θα έχετε την ευκαιρία να περπατήσετε κατά μήκος του περίφημου αναχώματος.

Την 3η μέρα θα επισκεφθείτε το Fort Kait Bey, όπου λέγεται ότι βρισκόταν ο περίφημος φάρος του Φάρου. Στη συνέχεια επισκεφθείτε την περίφημη Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας. Μετά το μεσημεριανό γεύμα επιστροφή στη Χουργκάντα.

Υπηρεσίες που περιλαμβάνονται:

Ταξίδι με λεωφορείο Χουργκάντα-Κάιρο-Αλεξάνδρεια-Χουργκάντα

Επίσκεψη στις Πυραμίδες της Γκίζας και τη Σφίγγα

Επίσκεψη στο Αιγυπτιακό Μουσείο

Επίσκεψη σε ένα από τα μεγαλύτερα τζαμιά του Καΐρου

Ξενάγηση πόλης στις παλιές και σύγχρονες συνοικίες του Καΐρου

Επίσκεψη στο παζάρι του Χαν Ελ Καλλίλι

Επίσκεψη στο Ελληνορωμαϊκό Μουσείο

Επίσκεψη στη Στήλη του Πομπήιου και στο Ρωμαϊκό Αμφιθέατρο

Επίσκεψη στις κατακόμβες του Kom Esh-Schukafa

Περιήγηση πόλης στο περίφημο ανάχωμα της Αλεξάνδρειας

Επισκεφθείτε την ακρόπολη Kait Bey και τη Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας

Διανυκτέρευση σε ξενοδοχείο 4 αστέρων με πρωινό

Πλήρης διατροφή (όλα τα ποτά είναι αποκλειστικά)

Ιδιωτικός, γερμανόφωνος οδηγός

Περιλαμβάνονται όλα τα τέλη εισόδου στα αξιοθέατα και οι μεταφορές

Εάν θέλετε, επισκεφθείτε ένα ινστιτούτο παπύρου

Παίρνω μαζί

Έγκυρο διαβατήριο με βίζα

πακέτο πρωινού

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ

Ζεστά ρούχα το χειμώνα

Ελαφριά ρούχα το καλοκαίρι

γυαλιά ηλίου

Κάιρο 2 μέρες και Αλεξάνδρεια 1 μέρα

1η μέρα: Κάιρο

Ο οδηγός του Book Tour στην Αίγυπτο θα σας παραλάβει από το ξενοδοχείο σας στη Χουργκάντα στις 2:00 π.μ. για την άκρως ενδιαφέρουσα εκδρομή σας στο Κάιρο και την Αλεξάνδρεια και στη συνέχεια θα πάτε στο Κάιρο με ένα κλιματιζόμενο λεωφορείο. Φτάνοντας στο Κάιρο, θα σας καλωσορίσει θερμά ο ξεναγός μας. Αρχικά, επισκεφθείτε το Αιγυπτιακό Μουσείο. Κατά τη διάρκεια της περιήγησης, ο οδηγός σας θα χαρεί να απαντήσει σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε σχετικά με τα εκθέματα. Στη συνέχεια, απολαύστε ένα αυθεντικό αιγυπτιακό μεσημεριανό γεύμα και επισκεφθείτε το Αλαβάστρινο Τζαμί, το σύμβολο του Καΐρου. Στη συνέχεια πραγματοποιείται μια μοναδική περιήγηση στην πόλη τόσο στην παλιά πόλη όσο και στο σύγχρονο τμήμα του Καΐρου. Θα επισκεφθείτε επίσης το παζάρι Khan-el-Khalili. Στη συνέχεια, οδηγήστε στο ξενοδοχείο που έχετε κάνει κράτηση.Μετά το check-in, θα έχετε λίγο χρόνο για ξεκούραση και προετοιμασία για τη μεγάλη νύχτα στο Κάιρο. Περάστε το βράδυ όπως θέλετε ή κλείστε μια φανταστική παράσταση ήχου και φωτός στις πυραμίδες

Την 2η μέρα. Αλεξανδρεία

Μετά το πρωινό θα ξεκινήσετε το δεύτερο μέρος της περιήγησής σας από το ξενοδοχείο. Μετά από 3 ώρες οδήγησης θα επισκεφθείτε τα πιο διάσημα αξιοθέατα της Αλεξάνδρειας. Αρχικά, επισκεφθείτε την ακρόπολη Qaitbay, που χτίστηκε από τον σουλτάνο Qaitbay τον 15ο αιώνα κοντά στον αρχαίο φάρο της Αλεξάνδρειας. Στη συνέχεια έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε το υπέροχο παλάτι Montazah, στο οποίο συνδυάζονται το τουρκικό και το φλωρεντίνικο αρχιτεκτονικό στυλ και επίσης να κάνετε ένα ταξίδι στη νεόκτιστη Βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας. Τέλος, επισκεφθείτε τη ρωμαϊκή εκκλησία, της οποίας οι κατακόμβες είναι λαξευμένες στον βράχο. Στο τέλος της ξενάγησης θα μεταφερθείτε στο ξενοδοχείο που έχετε κάνει κράτηση στο Κάιρο.

3η μέρα: Κάιρο

Το επόμενο πρωί θα σας παραλάβουν από το ξενοδοχείο στις εννιά και θα οδηγήσετε απευθείας στις διάσημες πυραμίδες και τη Σφίγγα. Αφιερώστε τρεις ώρες για να θαυμάσετε αυτά τα φανταστικά και χιλιάδων ετών κτίρια. Στη συνέχεια, συνεχίστε προς Saqqara, όπου σας περιμένει ένα νόστιμο γεύμα. Στη συνέχεια επισκεφθείτε την πυραμίδα της Σακκάρα.

Σημείο Συνάντησης: Το ξενοδοχείο σας στη Χουργκάντα-- Σημείο Επιστροφής Το ξενοδοχείο σας στη Χουργκάντα

Reviews (0 Reviews)

Πώς κάνετε κράτηση;

Πώς μπορείτε να κάνετε κράτηση; Οι ερωτήσεις / οι ανησυχίες σας είναι πολύ σημαντικές για εμάς. Επομένως, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας για επείγοντα θέματα τηλεφωνικά στον αριθμό κινητού 00201000835673 (είναι δυνατά και μηνύματα WhatsApp και Viber) "σχεδόν" 24 ώρες ή με απευθείας ταχυδρομείο στο info@book-tour-egypt.com .... Συμπληρώστε τα δεδομένα στη σελίδα "Κράτηση τώρα", στείλτε μας email ή καλέστε στο 00201000835673. Στη συνέχεια θα κανονίσουμε ένα κατάλληλο ραντεβού με τον ξεναγό μας στο ξενοδοχείο σας. Μετά την άφιξή σας, θα σας συναντήσει και θα σας δώσει περι... ...Συνέχισε να διαβάζεις

Πώς πληρώνετε;

Μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το ποσό ή μια κατάθεση μέσω της τράπεζάς σας στον λογαριασμό μας ή να πληρώσετε με μετρητά επιτόπου στην Αίγυπτο. Όταν φτάσετε στην Αίγυπτο, ο ξεναγός μας θα σας επισκεφτεί στο ξενοδοχείο, θα εισπράξει τα χρήματα ή το υπόλοιπο και θα σας δώσει την απόδειξη Προσφέρουμε πέντε επιλογές: - Μπορείτε να μεταφέρετε ολόκληρο το ποσό ή μια κατάθεση στον λογαριασμό μας μέσω της τράπεζάς σας - Μεταφορά ολόκληρου του ποσού ή μερικού ποσού ως κατάθεση Πληρωμή μέσω PayPal (ενδεχομένως να σχετίζεται με χρεώσεις) Πληρωμή στον υπάλληλο μας στο αεροδρόμιο με μετρητά Η πληρωμή για... ...Συνέχισε να διαβάζεις